Login / Join

Om Fortnite

Epic Games släppte 2017 ett annat populärt spel som onlinevideospel som lanserades med namnet Fortnite. Ett Fortnite-spel blev en av de mest spelade sporträttigheterna efter att det släpptes 2017. I genomsnitt 125 miljoner spelare registrerade i bara hur många månader efter datumet. av lanseringen den 27 juli 2017. Fortnite fanns tillgängligt på olika plattformar, i iOS, Android, Windows, macOS, Switch, PlayStation 4 och Xbox.

Fortnite har tre olika versioner. spelläge, Fortnite: Rädda världen, Fortnite: Battle Royale, och sist är Fortnite: Creative. Dessa tre olika spellägen har en specifik modell beskrivning. I Fortnite: Rädda världen är det ett team-up-läge som maximalt kan ha fyra spelare. Det är ett skyttespel för överlevnad; huvudmålet i detta spelläge är att skydda objekten från fiender, monster och zombies. spelarna har specifika förmågor som de kan förbättra med erfarenhet. mer spelaren av en specifik karaktär har erfarenhet på stridsarenan, desto mer fler förmågor de kan låsa upp.

Ett annat spelläge är Fortnite: Battle Royale, i det här läget är det maximalt 100 spelare, detta är mycket annorlunda än Fortnite: Rädda världen, eftersom det är ett solospel, inte en team-up spel. Det här läget är ett spel där den sista mannen står kvar. Den som överlever i stridsarenan, utan att skadas och dödas av andra spelare, blir mästaren. Du kan inte förlita dig på de andra spelarna, utan du kan bara förlita dig på dig själv och lita på dig själv. Du bör ge allt du kan för att överleva striden. Den viktigaste nyckeln till att överleva detta spelläge är att ha många förmågor och färdigheter som du kan använda för att skydda dig. Du kan också bygga din egen säkra arena samtidigt som du siktar på att komma in i huvudspelet. säkra zonen på kartan i stridsarenan. Det sista spelläget är Fortnite: Creative. I det här läget kan spelarna också bygga sina egna stridsarenor. Bland alla spellägen i Fortnite är det här det som har gett spelarna den största frihet på stridsarenorna.

Det här onlinespelet är numera fortfarande spelas fortfarande, men på grund av de nya och moderna sporter som kom i den nya eran, har det förlorar sin popularitet. Inom idrotten bör man alltid veta när man ska begränsa sig själv, eftersom sport är skapad för underhållning. Spelare bör begränsa sig från att spela onlinespel för att undvika beroende.

Editorial Office
igitems