Clash Royale
Login / Join
Kort och föremål från Clash Royale

Kort och föremål från Clash Royale

Förbättra ditt Clash Royale-spel med en mängd olika kort och föremål från igitems, perfekt för att stärka din kortlek och dina strategier.

Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Våra funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
igitems
Alternativ 1: Leverans i spelet
Denna leveransmetod avser en personlig handel som sker i spelets ekosystem. Säljaren träffar din karaktär för att leverera dig valutan i spelet.

Var uppmärksam på följande:
  • Skillnader i tidszon
  • Skillnader mellan servrar och regioner
  • Oavsett omständigheterna får du aldrig returnera valuta, guld etc. till säljarens karaktär efter leverans. Om säljaren ber dig att göra det ska du skapa en skärmdump och skicka den till vår kundtjänst.
Alternativ 2: Leverans i spelets brevlåda.
Vissa säljare på igitems kan välja att leverera valuta till din brevlåda i spelet. En sådan metod fungerar bra med en del onlinespel. Vanligtvis uppfylls mindre beställningar på detta sätt, eftersom det inte krävs någon samordning i spelet mellan säljare och köpare.
Garanterad säkerhet:
Vi förblir den säkraste platsen för att köpa och sälja spelvaluta. Vårt PlayerProtection-system garanterar en trevlig handelsupplevelse eller så får du pengarna tillbaka.

Bästa priser:
På igitems erbjuder vi dig ett brett spektrum av säljare och valutamarknadsplatser. Som ett resultat av detta hjälper konkurrensen mellan säljarna oss att uppnå de lägsta priserna som går att uppnå.

Snabb och pålitlig leverans:
På igitems spelar användarupplevelsen den viktigaste rollen. Av den anledningen betonar vi leveranshastighet så att du kan få din valuta i spelet så snart som möjligt. Varje beställning har en beräknad leverans som beräknas utifrån säljarens tidigare genomförda beställningar.
Varje försäljningsobjekt har en ungefärlig leveranstid för att ange när säljaren kan förvänta sig att leverera. Denna siffra beräknas utifrån säljarens tidigare leveranser. Säljarna fastställer också en garanterad leveranstid. Om de har gått ut i tid är du berättigad till återbetalning enligt igitems PayerProtection-plan.

Om Clash Royale

Clash Royale är ett multiplayer-spel i realtid som utvecklats och publicerats av Supercell. Målet med spelet är att förstöra motståndarens tre Crown Towers eller att tvinga motståndaren att kapitulera. Spelarna kan använda trupper och trollformler för att attackera motståndaren, med målet att förstöra deras torn. Varje spelare börjar med ett kungatorn och en Elixir Collector. Det finns fyra olika nivåer av kort i spelet: Vanliga, sällsynta, episka och legendariska. Dessa kort kan användas för att skapa trupper och trollformler som spelarna kan använda i strid.

Spelet mjukstartades i Sverige den 4 januari 2016, följt av andra länder under de närmaste dagarna. Clash Royale blev tillgängligt över hela världen den 2 mars 2016. Kritikerna berömde spelets lyckade blandning av genrerna kortsamling och tornförsvar.

Målet är att förstöra förstörbara torn som tillhör varje motståndare med hjälp av den egna armén som består av olika trupptyper som har unika förmågor eller krafter som att gå, hoppa, attackera och dö. Spelarna kan också använda sig av trollformler som kan påverka spelplanen på olika sätt.

Spelet fortskrider genom en serie arenor, med början på Arena 1 och slutar på Legendary Arena, var och en med svårare motståndare. Troféer som erhålls genom att vinna strider i varje arena räknas samman och ger spelaren en högre nivå i den aktuella arenan. Spelare kan välja att attackera en motståndare på stegen, oavsett deras rang; men attackera högre rankade motståndare ger fler troféer om de vinner. I slutet av varje strid får spelarna kort och guld som belöning. Korten kan användas för att kalla på trupper och trollformler som spelarna kan använda i strid, medan guldet kan användas för att köpa kistor som innehåller samlarkort och föremål. Kistor tar tid att låsa upp, med spelaren har möjlighet att betala guld för att få dem att låsa upp omedelbart.

Vad är Clash Royale-kort?

Clash Royale är ett stridsspel i realtid med Royales, dina favoritfigurer från Clash of Clans och mycket, mycket mer. Samla och uppgradera dussintals kort med de Clash of Clans-trupper, trollformler och försvar som du känner till och älskar, samt de kungliga: Prinsar, riddare, baby-drakar och mycket mer. Utkämpa episka strider mot spelare från hela världen och krossa sedan deras slott med dina överlägsna kortstrategier.

I Clash Royale finns det fyra byggnader: kungens torn, prinsessans torn, bågskyttens torn och kanonen. Tornen är defensiva strukturer som skadar alla trupper eller byggnader som kommer för nära. De har också en krona ovanpå sig som skiftar från vitt till gult och sedan till orange när tornet skadas. När den har blivit helt orange betyder det att tornet nästan är förstört och snart kommer att försvinna. När alla dina Crown Towers har förstörts av en motståndare förlorar du spelet.

Det finns tre grundläggande typer av kort i Clash Royale (exklusive specialenheter som Baby Dragon eller Bowler): Byggnader, trollformler och trupper, fördelade på fyra nivåer av sällsynthet: Vanliga, sällsynta, episka och legendariska.

Byggnader: Dessa inkluderar fyra defensiva torn (kungens torn, prinsessans torn, bågskyttetornet och kanonen). Varje byggnad har olika nivåer som kan uppgraderas när du tjänar tillräckligt med erfarenhetspoäng för att nå högre arenor. tar längre tid att förstöra än trupper, men deras HP är också högre.

Trollformler: Det finns åtta trollformler i Clash Royale, fyra offensiva och fyra defensiva. Spells kostar elixirpoäng att använda och kan till exempel skada fiendens trupper eller torn, kalla på trupper, frysa fiender på plats eller läka dina egna strukturer. Elixirpoäng fylls på automatiskt under striderna, men om de används tar det längre tid att återskapa dem.

Trupper: Det finns fyra typer av offensiva enheter (Barbarians, Goblins, Hog Riders och Minions) samt två typer av defensiva enheter (Giants och Golem). Truppkorten har olika mängd hälsa och skada som utdelas per sekund, där vissa tillfogar mer skada per sekund än andra. Hur mycket elixir det kostar att placera ut dem beror på antalet enheter på kortet, men du får vanligtvis ett större tidsfönster för att spela dessa kort innan de låses på plats.

De mest eftertraktade legendariska korten i Clash Royale

Loggen och gruvarbetaren är lika gynnade av spelare för att motverka fiendens enheter. Den förstnämnda kan träffa karaktärer med låg HP med sitt intervall, vilket gör det till ett bra val om du står upp mot en bågskytt eller torn och driver trupper i stridssituationer; medan den senare har några egna knep; den kan dyka upp var som helst på din karta där det finns utrymme för den - inklusive bakhåll bakifrån! Den gör inte mycket skada per skott men eftersom Miner bara tar 1 elixir vardera utan någon som helst kostnad (sällsynt) så kommer detta inte att spela någon roll när saker och ting går söderut snabbt ändå.

De bästa sätten att få Clash Royale-kort är antingen att köpa med guld i butiken eller genom kistor. Men om du vill ha ett visst legendariskt kort som bara visas ibland kan du försöka gräva upp några av deras svårfångade legendariska motsvarigheter: de finns bara som belöningar för Legendary Chests, Legendary King's Chests och Mega Lightning Chests.

Att byta till sig legendariska kort fungerar också om du har token(s). Se dock till att ditt kort inte är en av de sista kopiorna innan de alla är tagna. Och naturligtvis finns det alltid den enklaste vägen ut - köp kort från igitems istället. Vår marknadsplats för spelare-till-spelare har ett säkert, billigt, bekvämt alternativ med snabb leverans - kolla in det nu.

Varför köpa Clash Royale-kort?

Det första och mest uppenbara skälet är att spelare vill vinna. Att köpa kort ger spelarna en fördel gentemot sina motståndare, vilket ökar chanserna att vinna. Detta gäller särskilt på högre nivåer där spelare har bättre däck och förstår spelet bättre.

En annan anledning är att de tycker om spelet. Kortköp kan betraktas som en form av investering - spelarna spenderar pengar i hopp om att få belöningar i framtiden. Detta kan vara i form av troféer, nya kort eller helt enkelt skryträttigheter.