Registrera dig
Logga in
Call of Duty Mobila föremål

Call of Duty Mobila föremål

Ta ditt spel till nästa nivå med sällsynta CoD Mobile-föremål.

Börja sälja
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Välkommen till igitems - din främsta källa för Call of Duty Mobile-artiklar

Call of Duty Mobile är ett actionfyllt, fritt spelbart förstapersonsskjutarspel som tar spänningen från Call of Duty-serien till mobila enheter. Att förbättra ditt spelande med värdefulla föremål i spelet kan göra upplevelsen ännu mer njutbar och ge dig en konkurrensfördel. På igitems erbjuder vi ett brett urval av Call of Duty Mobile-föremål, så att du kan höja ditt spel och sticka ut.

Mest populära Call of Duty Mobile-artiklar

Call of Duty Mobile erbjuder ett omfattande utbud av spelföremål att samla på och använda i dina strider. Några av de mest värdefulla och eftertraktade föremålen inkluderar:

Vapenskinn ändrar inte bara utseendet på dina vapen utan kan också visa upp din stil och dina prestationer. Leta efter exklusiva vapenskins i begränsad upplaga, t.ex. från evenemang eller samarbeten, för att göra dina vapen riktigt unika.

Karaktärsskins kan ge din avatar i spelet ett nytt utseende och visa ditt engagemang för spelet. Leta efter sällsynta och exklusiva karaktärsskins, inklusive de från populära franchises, för att sticka ut på slagfältet.

COD Poäng och krediter är viktiga valutor i spelet som låser upp nya föremål, vapen och karaktärer. Om du har en stor mängd av dessa resurser kan du få tillgång till värdefulla tillgångar och förbättra din spelupplevelse.

När du avancerar genom nivåerna erbjuder Battle Passes exklusiva belöningar, som vapenskins, karaktärsskins och andra föremål i spelet. Välj konton med färdiga eller avancerade Battle Passes för att ta del av en rad exklusiva fördelar.

Boosters och förbrukningsvaror, som XP-kort och EXP-kort för vapen, kan hjälpa dig att gå upp i nivå snabbare och låsa upp nya funktioner snabbare. Fyll på med dessa värdefulla resurser för att ligga steget före konkurrenterna.

  1. Exklusiva vapenskins
  2. Sällsynta karaktärsskins
  3. COD-poäng och krediter
  4. Stridspass och nivåer
  5. Förstärkningar och förbrukningsvaror i spelet

Förbättra din Call of Duty Mobile-upplevelse med igitems

På igitems förstår vi vikten av att ha de bästa möjliga föremålen när du spelar spel som Call of Duty Mobile. Vårt breda urval av sällsynta och värdefulla föremål i spelet gör att du kan anpassa din upplevelse och få en konkurrensfördel. Oavsett om du är ett proffs eller en nybörjare har igitems de perfekta föremålen som hjälper dig att dominera slagfältet och göra ditt avtryck i Call of Duty Mobile. Vänta inte längre - uppgradera ditt spel med exklusiva Call of Duty Mobile-föremål från igitems idag!