Call of Duty Mobile
Login / Join
Call of Duty mobila konton

Call of Duty mobila konton

Ta dig förbi konkurrenterna med ett CoD Mobile-konto av högsta kvalitet.

42 Results
You've seen 0 from 42 products
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Våra funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
igitems
Alternativ 1: Leverans i spelet
Denna leveransmetod avser en personlig handel som sker i spelets ekosystem. Säljaren träffar din karaktär för att leverera dig valutan i spelet.

Var uppmärksam på följande:
 • Skillnader i tidszon
 • Skillnader mellan servrar och regioner
 • Oavsett omständigheterna får du aldrig returnera valuta, guld etc. till säljarens karaktär efter leverans. Om säljaren ber dig att göra det ska du skapa en skärmdump och skicka den till vår kundtjänst.
Alternativ 2: Leverans i spelets brevlåda.
Vissa säljare på igitems kan välja att leverera valuta till din brevlåda i spelet. En sådan metod fungerar bra med en del onlinespel. Vanligtvis uppfylls mindre beställningar på detta sätt, eftersom det inte krävs någon samordning i spelet mellan säljare och köpare.
Garanterad säkerhet:
Vi förblir den säkraste platsen för att köpa och sälja spelvaluta. Vårt PlayerProtection-system garanterar en trevlig handelsupplevelse eller så får du pengarna tillbaka.

Bästa priser:
På igitems erbjuder vi dig ett brett spektrum av säljare och valutamarknadsplatser. Som ett resultat av detta hjälper konkurrensen mellan säljarna oss att uppnå de lägsta priserna som går att uppnå.

Snabb och pålitlig leverans:
På igitems spelar användarupplevelsen den viktigaste rollen. Av den anledningen betonar vi leveranshastighet så att du kan få din valuta i spelet så snart som möjligt. Varje beställning har en beräknad leverans som beräknas utifrån säljarens tidigare genomförda beställningar.
Varje försäljningsobjekt har en ungefärlig leveranstid för att ange när säljaren kan förvänta sig att leverera. Denna siffra beräknas utifrån säljarens tidigare leveranser. Säljarna fastställer också en garanterad leveranstid. Om de har gått ut i tid är du berättigad till återbetalning enligt igitems PayerProtection-plan.

Välkommen till igitems - den ultimata källan för Call of Duty Mobile-konton

Call of Duty Mobile är ett populärt, gratisspelat förstapersonsskjutarspel som tar spänningen och intensiteten från Call of Duty-serien till mobila enheter. Oavsett om du är en avslappnad eller tävlingsinriktad spelare kan ett välutrustat konto förbättra din spelupplevelse avsevärt. På igitems erbjuder vi ett brett utbud av Call of Duty Mobile-konton, så att du kan dominera slagfältet och ansluta dig till elitspelarna.

Vad du ska leta efter när du köper ett Call of Duty Mobile-konto

När du köper ett Call of Duty Mobile-konto är det viktigt att ta hänsyn till viktiga aspekter som påverkar din spelupplevelse. Här är några faktorer att ha i åtanke:

Högre kontonivåer och ranker kommer ofta med fler funktioner, vapen och förmåner i spelet. Leta efter konton med hög nivå och rang för att säkerställa att du har tillgång till de bästa resurserna och en konkurrensfördel.

En unik och omfattande vapen- och skin-samling kan göra ditt konto unikt och visa upp din stil. Leta efter konton med exklusiva vapen och skins i begränsad upplaga för att förbättra din spelupplevelse.

Konton med betydande Battle Pass-framsteg och belöningar kan ge värdefulla resurser och kosmetika i spelet. Välj konton med färdiga eller avancerade Battle Pass för att få exklusiva föremål och förmåner.

Om du har en stor mängd valuta och resurser i spelet, t.ex. COD-poäng och krediter, kan du lättare låsa upp nya föremål, vapen och karaktärer. Överväg konton med gott om spelvaluta för att säkerställa en smidigare spelupplevelse.

När du köper ett Call of Duty Mobile-konto är det viktigt att prioritera säkerhet och rykte. Välj konton med en verifierad historik för att minimera risken för kontoåterställning eller andra komplikationer.

 1. Kontonivå och rang
 2. Vapen- och skin-samlingar
 3. Battle Pass-utveckling och belöningar
 4. Valuta och resurser i spelet
 5. Kontosäkerhet och rykte

Varför sälja dina Call of Duty Mobile-konton på igitems?

På igitems erbjuder vi en välrenommerad tredjepartsmarknadsplats som ger flera fördelar för säljare jämfört med andra plattformar och försäljningsmetoder. Dessa inkluderar:

 • En större publik för effektiv upptäckt av dina objekt
 • Trygghet och säkerhet för din betalning och personliga information
 • Bekvämt att lista och sälja dina konton
 • 24/7 livechatt kundsupporttjänster
 • Förtroende och professionalism från en etablerad plattform

Så vad väntar du på? Anslut dig till eliten av Call of Duty Mobile-spelare med högkvalitativa konton från igitems. Kom igång på din resa mot storhet och dominera slagfältet idag!