Clash of Clans
Login / Join
Köp Clash of Clans Boosting - Professionella CoC Boosting-tjänster

Köp Clash of Clans Boosting - Professionella CoC Boosting-tjänster

Nivåhöj och dominera med expert Clash of Clans boosting-tjänster.

Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Våra funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
igitems
Alternativ 1: Leverans i spelet
Denna leveransmetod avser en personlig handel som sker i spelets ekosystem. Säljaren träffar din karaktär för att leverera dig valutan i spelet.

Var uppmärksam på följande:
  • Skillnader i tidszon
  • Skillnader mellan servrar och regioner
  • Oavsett omständigheterna får du aldrig returnera valuta, guld etc. till säljarens karaktär efter leverans. Om säljaren ber dig att göra det ska du skapa en skärmdump och skicka den till vår kundtjänst.
Alternativ 2: Leverans i spelets brevlåda.
Vissa säljare på igitems kan välja att leverera valuta till din brevlåda i spelet. En sådan metod fungerar bra med en del onlinespel. Vanligtvis uppfylls mindre beställningar på detta sätt, eftersom det inte krävs någon samordning i spelet mellan säljare och köpare.
Garanterad säkerhet:
Vi förblir den säkraste platsen för att köpa och sälja spelvaluta. Vårt PlayerProtection-system garanterar en trevlig handelsupplevelse eller så får du pengarna tillbaka.

Bästa priser:
På igitems erbjuder vi dig ett brett spektrum av säljare och valutamarknadsplatser. Som ett resultat av detta hjälper konkurrensen mellan säljarna oss att uppnå de lägsta priserna som går att uppnå.

Snabb och pålitlig leverans:
På igitems spelar användarupplevelsen den viktigaste rollen. Av den anledningen betonar vi leveranshastighet så att du kan få din valuta i spelet så snart som möjligt. Varje beställning har en beräknad leverans som beräknas utifrån säljarens tidigare genomförda beställningar.
Varje försäljningsobjekt har en ungefärlig leveranstid för att ange när säljaren kan förvänta sig att leverera. Denna siffra beräknas utifrån säljarens tidigare leveranser. Säljarna fastställer också en garanterad leveranstid. Om de har gått ut i tid är du berättigad till återbetalning enligt igitems PayerProtection-plan.

Om Clash of Clans

Hur du spelar Clash of Clans kan göra hela skillnaden i din resa. Vissa föredrar att spela solo, medan andra är mer benägna att bygga upp ett starkt socialt nätverk. Att vara vän med tävlingsinriktade spelare hjälper dig att förbättra din rank. Oavsett vilket fungerar det så länge du tycker om det. Och kom ihåg att igitems power levelers alltid finns här om du tycker att Clash of Clans leveling och farming är tråkigt eller svårt.

Clash of Clans är ett mobilt videospel för iOS- och Android-plattformar. Spelet utvecklades och publicerades av Supercell. Den första dagen Clash of Clans släpptes laddades det ner mer än en halv miljon gånger över hela världen.

Clash of Clans utspelar sig i en fantasivärld, komplett med magiska varelser och flytande öar. Spelarna kan välja att slåss för en av två rivaliserande fraktioner: den barbariske kungens armé eller drottningens armé. Varje fraktion har sina unika trupper, byggnader och trollformler.

Det är ett strategispel där spelarna kontrollerar en by och måste använda resurser för att bygga upp sin by och träna trupper för att attackera andra spelares byar för att tjäna guld, Elixir och Dark Elixir. Guld används för att bygga och uppgradera bybyggnader, träna trupper, köpa trollformler och murar. Elixir används för att träna trupper, köpa besvärjelser och läka skadade trupper. Dark Elixir är en ny resurs som lades till i en uppdatering den 22 juli 2014. Den kan användas för att uppgradera de mörka kasernerna och de mörka kasernernas trupper, få Elixirsamlaren att producera mörk elixir istället för elixir, samt bygga och uppgradera den mörka trollformelfabriken. Ädelstenar är en premiumresurs som kan användas för att påskynda processer i spelet.

Klansystemet är en av de mest populära aspekterna av spelet. Klanledare delar ofta in spelare i olika kategorier, som byggare eller jordbrukare, för att underlätta samarbetet. Spelare kan också gå med i klaner när de har byggt upp sitt rådhus genom rekommendationer från andra spelare eller via en allmän ansökan.

Spelet innehåller också klankrig, där medlemmar från två motsatta klaner attackerar varandras baser för att få stjärnor; seger kan uppnås genom att förstöra alla motståndarens baser (vilket vanligtvis kräver mer än en krigsdag) eller få fler stjärnor än motståndaren inom ett visst antal krigsdagar. Spelare belönas med guld, Elixir och Dark Elixir för att vinna ett krig.

Spelarna kan chatta med varandra genom att använda en fördefinierad uppsättning fraser som visas längst ner på skärmen. Dessa kan inaktiveras om så önskas. En särskild nedkylningstimer används för att förhindra överdriven användning av vänliga och ovänliga chattar, för att göra det mindre troligt att spelare förolämpar andra eller provocerar fram strider mellan klaner.

Clash of Clans är gratis att spela med valfria köp i appen som inte påverkar spelet. Spelare kan köpa ädelstenar med en riktig valuta som kan spenderas på olika typer av spelvaluta eller specifika trupper/besvärjelser/byggnader som dyker upp direkt. De kan också köpa "bygghyddor" med mynt som genererar nya bygghyddor var tjugofjärde timme upp till tio gånger (totalt trehundra), men de får bara två vardera åt gången.

Hur kommer man vidare i Clash of Clans?

I Clash of Clans kan ett konto bli starkare om det stöds av en stark klan eller om man är vän med tävlingsinriktade spelare. Det betyder inte att de som väljer att spela solo är dömda att aldrig uppnå en liknande nivå som spelare med mer tillgång till dessa resurser. För det finns alltid igitems. Våra Clash of Clans-spelare erbjuder olika boostingtjänster till rimliga priser, vilket kan vara vad du behöver för att hålla dig på topp i spelet.

För de av er som är veteraner och vill förbättra ert spel, skulle det rekommenderas att ni antingen går med i en klan eller skapar en. En klan är ett team av spelare som har gått samman för att stödja och hjälpa varandra. Det finns många fördelar med att vara med i en klan, som att få trupper, sköldar och hjälp från dina klanmedlemmar när du är under attack. Att gå med i eller skapa en klan kan vara till stor hjälp, särskilt om du precis har börjat, eftersom människor kommer att hjälpa dig och ge dig råd. Vissa säger att det här spelet bara handlar om klaner!

Ett annat sätt att komma framåt i spelet är att använda boosting, power leveling och farming. Olika boostingtjänster kan köpas med riktiga pengar på iGitems, och de hjälper dig att få troféer snabbare och ta dig igenom spelet i en snabbare takt. Resursboostning ökar antalet resurser som du får från strider samt dina erfarenhetspoäng så att du kan gå upp i nivå snabbare. Gem boosting ger dig fler glänsande gröna ädelstenar för att slutföra uppgraderingar och bygga trupper i snabbast möjliga hastighet. Power leveling är ett sätt att snabbt få erfarenhetspoäng så att du kan nå en högre nivå och låsa upp nya trupper och byggnader. Farming är ett sätt att samla resurser (guld, Elixir och Dark Elixir) snabbare genom att raida andra spelare som har lägre nivåer än du.

Clash of Clans är inte så lätt som det ser ut - låt oss göra det hårda arbetet åt dig!

Många spelare kämpar för att bygga upp sin by och skydda sig mot alla attacker när de är offline, men det behöver inte vara så. Med iGitems boostingtjänster kan du få hjälp med att skydda ditt rådhus eller din byggarbas.

Spelet Clash Of Clans kan ibland vara överväldigande. När du bestämmer dig för hur du ska gå vidare med din strategi är det svårt att inte veta vilken byggnad som ger bäst resultat och vilken resursproduktion du ska fokusera på först. Det råder ingen tvekan om att timmar eller dagar av forskning skulle kunna hjälpa, men i dessa dagar vill vi ha omedelbara resultat. Alla dina problem kommer inte att försvinna efter att ha läst en online-guide, och ni lever upptagna liv där varje minut räknas, vilket innebär att om något tar för mycket tid, skulle det vara bättre att lämna över det till veteranerna.

En framgångsrik Clash of Clans-strategi hänger på många olika faktorer. Du måste veta allt om din bys ekonomi och dess defensiva kapacitet. Vad som är ännu viktigare är att inte glömma bort att bygga baracker för trupper som är tillräckligt starka för att ta bort andra byars resurser - allt detta kommer att göras med omdöme när du bestämmer vem du ska attackera härnäst.

Att bygga din armé är bara halva slaget i Clash of Clans. Du måste också välja en stark strategi när du bygger och sedan utföra den ordentligt under en attack. Så att hålla en bra balans mellan försvar (bygga murar), anfall (attackera andra spelares bosättningar) eller odla resurser som guld och Elixir är inte alltför svårt.

Genom att köpa iGitems boostingtjänster får våra veteraner tillgång till ditt konto där de använder sin stora kunskap som de fått genom att spela övertid för att hjälpa dig att utvecklas snabbare än någonsin. Föreställ dig att de dagliga uppgifterna tas om hand av våra boosters, och du har all tid i världen att koncentrera dig på den roliga delen.