Registrera dig
Logga in
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Om Genshin Impact

Genshin Impact är ett supertungt spel, och spelare letar alltid efter de bästa sätten att levla och uppgradera sina karaktärer. Med nya uppdateringar som kommer ut ofta är det svårt för spelare med mindre tid på sina händer att hålla jämna steg. Det är där vi är här för att hjälpa till! Med våra förstklassiga power leveling- och boosting-tjänster kommer du att kunna komma ikapp, om inte till och med före, på nolltid!

Genshin Impact är ett massivt spel. Utvecklarna har implementerat viktiga funktioner och system för att säkerställa att det finns tillräckligt med innehåll för spelare, med minst hundratals timmar av kul som väntar framöver. Teyvats värld är en plats för utforskning och äventyr. Det finns så många hemligheter, skatter och andra saker att hitta i denna fantastiska speldesign att den kommer att underhålla spelarna i åratal.

Vi vet också vad vi gillar bäst med RPG-spel: att utforska nya områden. För att hjälpa till med detta har spelarna tillgång till olika verktyg som glidare som gör det möjligt för dem att hoppa från den höga marken och flyga till destinationen (glidare använder uthållighet). Klättringssystemet gör det möjligt för spelarna att bestiga nästan alla berg och konstruktioner. Förutom dessa två unika aktiviteter kan spelarna också springa och simma. Tänk på att Teyvat-världen är så massiv att det fortfarande kan ta lång tid att resa, även med dessa hjälpmedel. För att lösa detta problem skapade teamet speciella teleporteringspunkter som möjliggör omedelbar resa.

Genshin Impacts gruppbytesmekanik är utformad för äventyrare som vill variera sina strategier och sammansättningar, vilket är det som gör att det här spelet sticker ut. Detta spelsystem är ett innovativt nytt sätt att spela med upp till 4 äventyrare samtidigt. Varje karaktär har olika färdigheter, angreppstyper och styrkor/svagheter, vilket gör det enkelt att byta mellan medlemmarna mitt i striden utan avbrott.

Tack vare ovanstående erbjuder Genshin Impact mer än ett vanligt RPG. Som nybörjare kan du höja nivån på alla fyra karaktärerna i den här titeln snarare än bara en som de flesta andra titlar. Men med fler karaktärer och kraft kommer ett betydligt ökat tidsåtagande. Vid sidan av en lång lista med karaktärer som ska levlas upp, är det också viktigt att uppgradera deras vapen och förse dem med kraftfulla artefakter. Om du vill spela spelet men inte har tid över, låt igitems göra det hårda arbetet åt dig med våra premium Genshin Impact boosting-tjänster.

Varför köpa Genshin Impact Boosting-tjänster?

I Genshin Impact-världen måste spelare upprätthålla en viss Adventure Rank för att kunna vinna strider. Detta kan vara svårt när fler och fler karaktärer går in i deras lista, med nya som kommer ut varje dag. Eftersom nivelleringsprocessen blir svårare varje dag har människor börjat hitta nya lösningar.

Vad får du från Genshin Impact Boosting?

När du först startar upp Genshin Impact, spelet kommer nästan omedelbart att överväldiga och förvirra dig. Det finns många rutor som behöver kontrolleras om du vill utveckla ditt konto optimalt. Att låsa upp alla möjligheter på egen hand kan ta dagar. Och om du är ny är det ännu värre eftersom kartlayouten inte är bekant för dig, vilket innebär mer tid att utforska okänt territorium utan vägledning från en erfaren spelare. Det är här iGitems kan hjälpa till. Våra erfarna säljare vet hur man snabbar upp saker och ökar dina framsteg mer effektivt än när du spelar ensam. Om du letar efter hjälp från en erfaren spelare, här är de viktigaste Genshin Impact boosting-tjänsterna som du kan hitta på iGitems:

 • Låsa upp alla Sju statyer och Teleporter

  Har du någonsin befunnit dig i en situation där du måste göra något för att göra ditt liv bekvämare, men själva saken är inte bekväm? Att teleportera sig runt i Teyvats värld är ett enkelt exempel. Med Genshin Impact Boosting-tjänster är detta dock inte längre ett problem. Du kan få alla statyer och teleportplatser upplåsta snabbt, så att du kan resa blixtsnabbt. Dessutom, med vår kraftfulla boost, ser vi också till att låsa upp nya områden/teleporter utöver vad som redan var tillgängligt tidigare.

 • Karaktärerna i Genshin Impact går upp i nivå

  Genshin Impact är ett fantastiskt spel, men det är inte utan sina brister. En av de största huvudvärkarna är sidouppdragen som kan få dig att sitta fast vid datorn i timmar och distrahera dig från att höja nivån på dina karaktärer. Men om det görs på rätt sätt av våra erfarna spelare kan ingenting längre hindra dig från att öka i nivå.

 • Samla alla Geoculus och Anemoculus

  Bli avundsjuk på dina vänner med denna Genshin Impact Boosting-tjänst. Det kommer inte bara att spara dig timmar på slipning, utan det ger också en enorm boost till statåterställning! Det finns två sällsynta ämnen som kan hittas i Liyue respektive Mondstads-Geoculi 131 totalt krävs för att nå nivå 10 med sin staty medan Anemoculis 66 behövs helt; att välja istället har också sina fördelar eftersom spelare inte behöver gå igenom alla dessa problem så att de kan återställa några effektnivåer som förlorats under strid eller questingzoner.

 • Anpassade erbjudanden

  Har du svårt att bestämma dig för vilket av våra erbjudanden du ska välja? Vi skräddarsyr gärna en boostningstjänst bara för dig! Välj det här alternativet så hjälper vi dig att klara alla mål i spelet med hjälp av erfarna spelare. Om det finns en särskild prestation eller ett uppdrag som regelbundet tär på din energinivå kan du dra nytta av det genom att beställa från oss redan idag.

Bli avundsjuk på dina vänner med denna Genshin Impact Boosting-tjänst. Det sparar inte bara dussintals timmar på slipning, utan det skjuter också din spelupplevelse i höjden.