Login / Join

Historien om League of Legends

Riot Games har utvecklat och publicerat ett av de mest de mest populära onlinevideospelen den 27 oktober 2019 för Microsoft och macOS. Spelet är League of Legends eller oftast föredraget att kalla som LoL av de flesta av spelarna. Spelläget i League of Legends är Multiplayer Online. Battle Arena (MOBA).

League of Legends (LOL) främsta mål är att att förstöra tornet hos varandras motståndare eller "Nexus". Nexus är beläget i hjärtat av basen eller den centrala platsen på kartan. Spelet kan vara spelas i ett team-up-läge, vanligtvis 5x5-spel. Varje lag har 5 spelare att spela och laget under spelets gång. De karaktärer som kontrolleras av en specifik spelare i varje lag kallas "Champion". Spelarnas karaktär i spelet börjar som en svag mästare, men allteftersom den får erfarenhet och låser upp vapen och förmågor får den kraft och styrka som blir spelarens fördel. från andra spelare för att skydda sitt torn och kunna förstöra motståndarnas Nexus, för att vinna seger. Den maximala nivån som mästaren kan få i spelet är upp till nivå 18.

Det guld som varje mästare börjar lågt, den sätt de kan få de högre guldet för att låsa upp förmågor  är genom att i en närstrid döda icke-spelare. eller hantlangare och monster, ett annat sätt är att döda andra spelare och naturligtvis den största segern som kan göra din mästare mäktig är att förstöra motståndarens torn i hjärtat av basen. League of Legends spelet har 3 olika spellägen som spelarna kan välja och vraka. De tre spellägena är Summoner's Rift, Twisted treeline och Crystal Scar. Lagarbete är det mest viktigaste behovet för spelarna och även enighet. Lagarbete kan erhållas genom att spelarna i varje lag när de särskilt känner till sin roll i sitt lag. spelarna i varje lag har högst 60 minuter på sig att förstöra motståndarens nexus för att vinna. Varje lag får aldrig lämna sina torn eller torn. De måste hålla ett öga på det för att skydda sig från fiender som är tillräckligt kraftfulla för att förstöra deras torn.

League of Legends (LoL), blev mycket populärt som ett esportspel på grund av dess spelmekanismer och team-up spelet. och team-läget. Spelet inspirerades och skapades på grund av Warcraft III: The Frozen Throne Mod och Defense of the Ancient, som har ett särskilt huvudmål, och det är att skydda sina tornedalingar.

Editorial Office
igitems