Login / Join

CS:GO:s historia

Hidden Path Entertainment är ett videospelföretag. utvecklare. Counter Strike: Global Offensive utvecklades av Hidden Path Entertainment. Läget för det här spelet är ett spel för flera spelare. Det här spelet är ett förstapersons shooter-genren. Det här spelet består av två lag. Detta spel (Counter Strike: Global Offensive) är ett lätt spel att göra. Du behöver bara köpa sådana vapen och vapen som du behöver när du attackerar din fiende. Du bör placera många bomber i de olika områdena eller platserna i Counter Strike: Global Offensive.

Det här spelet är precis som PUBG. I det här spelet, ska du skydda alla gisslan och du ska skydda dig själv från din fiende. Du måste sikta in dig på din fiende för att du ska kunna gå någonstans. Detta spel (Counter Strike: Global Offensive) installeras endast på datorn så du behöver en dator. nätverk för att du ska kunna spela så mycket som du vill. De två lagen kommer att vara klassificeras som terrorister och Counter Terrorists som två motståndare ska döda. sig själva tills den ena spelaren överlever. Det finns många kategorier när du köper en pistol eller ett vapen.

Även i det här spelet kommer du att se olika typer av vapen som pistoler, gevär, granater och så vidare. När du tittar på din skärmen finns det en karta som ligger högst upp på skärmen som kartan kommer att hjälpa dig. att hitta din fiende, dina allierade och din motståndare. Kartan visar var du befinner dig. vart du är på väg och var du befinner dig. Det finns en farozon mest speciellt när någon träffar dig. Det finns ett blod som dyker upp på skärmen när någon slår. Om så är fallet måste du hitta den säkra zonen så att du kan vara säker. och för att du ska överleva. Om du träffar din fiende finns det en motsvarande mängd av pengar som du kommer att få som pengar eller poäng kommer att hjälpa dig att köpa de olika vapen som antingen är pistoler och gevär. Dessa poäng hjälper dig också att köpa olika vapen samt olika typer av bomber.

När du spelar det här spelet (Counter Strike: Global Offensive) måste du läsa alla instruktioner som hjälper dig att göra det spelet lätt. Allt eftersom tiden går förbättras detta spel och uppgraderas till en olika funktioner och versioner.

Exklusiva CS:GO-erbjudanden nu på IGitems!

Editorial Office
igitems