Services
Registrera dig
Logga in

Genshin Impact Boosting & Leveling - Genshin Impact Carry Services

Genshin Impact är ett mycket grind-tungt spel och spelarna letar alltid efter de bästa sätten att höja nivån och uppgradera sina karaktärer. Med nya uppdateringar som kommer ut ofta är det svårt för spelare med mindre tid att hänga med. Det är där vi är här för att hjälpa till! Med våra förstklassiga tjänster för power leveling och boosting kommer du att kunna komma ikapp, om inte före, på nolltid!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Genshin Impact

Genshin Impact är ett enormt spel. Utvecklarna har implementerat viktiga funktioner och system för att se till att det finns tillräckligt med innehåll för spelarna, med minst hundratals timmars underhållning som väntar framför oss. Teyvat-världen är en plats för utforskning och äventyr. Det finns så många hemligheter, skatter och andra saker att hitta i denna fantastiska speldesign att det kommer att hålla spelarna underhållna i flera år.

Vi vet också att vår favoritgrej med att spela rollspel är att utforska nya områden. För att hjälpa till med detta har spelarna tillgång till olika verktyg som glidare som gör att de kan hoppa från höglandet och flyga till destinationen (glidare använder uthållighet). Det medföljande klättringssystemet gör det möjligt för spelarna att klättra uppför nästan alla berg eller konstruktioner. Förutom dessa två unika aktiviteter kan spelarna också springa och simma. Tänk på att Teyvat-världen är så massiv att även med dessa hjälpmedel kan det fortfarande ta lång tid att resa. För att lösa detta problem har teamet skapat speciella teleporteringspunkter som gör det möjligt att resa direkt.

Genshin Impact's party-swapping mekanik är utformad för äventyrare som vill diversifiera sina strategier och sammansättningar, vilket är det som gör att det här spelet sticker ut. Det här spelsystemet är ett innovativt nytt sätt att spela med upp till fyra äventyrare samtidigt. Varje karaktär har olika färdigheter, attacktyper och styrkor/svagheter, vilket gör det enkelt att byta mellan medlemmarna mitt i striden utan stillestånd.

Tack vare ovanstående erbjuder Genshin Impact mer än ett vanligt rollspel. Som nybörjare kan du nivåhöja alla fyra karaktärerna i den här titeln istället för bara en som de flesta andra titlar. Men med fler karaktärer och makt kommer till ett betydligt större tidsåtgång. Vid sidan av en lång rad karaktärer att nivåhöja är det också viktigt att uppgradera deras vapen och förse dem med kraftfulla artefakter. Om du vill spela spelet men inte har tid över, låt igitems göra det hårda arbetet åt dig med våra premiumtjänster för Genshin Impact boosting.

Varför köpa Genshin Impact Boosting-tjänster?

I världen av Genshin Impact måste spelarna upprätthålla en viss Adventure Rank för att kunna vinna strider. Detta kan vara svårt eftersom fler och fler karaktärer kommer in i deras roster och nya kommer ut varje dag. Eftersom levelingprocessen blir svårare för varje dag har folk börjat hitta nya lösningar.

Vad får du från Genshin Impact Boosting?

När du först startar upp Genshin Impact kommer spelet nästan omedelbart att överväldiga och förvirra dig. Det finns många rutor som måste kontrolleras om du vill utveckla ditt konto optimalt. Att låsa upp alla möjligheter på egen hand kan ta flera dagar. Och om du är ny är det ännu värre eftersom kartlayouten inte är bekant för dig, vilket innebär mer tid att utforska okänt territorium utan vägledning från en erfaren spelare. Det är här iGitems kan ge dig hjälp med. Våra erfarna säljare vet hur man påskyndar saker och ting och ökar dina framsteg mer effektivt än när du spelar ensam. Om du letar efter hjälp från en erfaren spelare, är här de viktigaste Genshin Impact boosting-tjänsterna som du kan hitta på iGitems:

 • Upplåsning av alla statyer av sju och teleporter

  Har du någonsin befunnit dig i en situation där du måste göra något för att göra ditt liv bekvämare, men där själva saken inte är bekväm? Att teleportera runt i Teyvat-världen är ett enkelt exempel. Med Genshin Impact Boosting-tjänsterna är detta dock inte längre ett problem. Du kan få alla statyer och teleportplatser upplåsta snabbt, vilket gör att du kan resa blixtsnabbt. Med vår kraftfulla boost ser vi dessutom till att låsa upp nya områden/teleportar utöver det som redan var tillgängligt tidigare.

 • Genshin Impact-tecknen stiger i nivå

  Genshin Impact är ett fantastiskt spel, men det är inte utan brister. En av de största huvudvärken, i synnerhet, är sidouppdrag som kan få dig att sitta fast vid datorn i timmar och distrahera dig från att höja nivån på dina karaktärer. Men om de görs på rätt sätt av våra erfarna spelare kan ingenting längre hindra din nivåutveckling.

 • Samla in alla Geoculus och Anemoculus

  Var avundsjuk på dina vänner med denna Genshin Impact Boosting-tjänst. Det sparar inte bara timmar av slipning utan ger också en enorm boost till statuståterställning! Det finns två sällsynta substanser som kan hittas i Liyue respektive Mondstads-Geoculi 131 totalt krävs för att nå nivå 10 med ens staty medan Anemoculis 66 krävs totalt; att välja istället har sina fördelar också eftersom spelarna inte behöver gå igenom alla dessa problem så att de kan återställa några effektnivåer som förlorats under strid eller questing zoner.

 • Anpassade erbjudanden

  Har du svårt att bestämma dig för vilket av våra erbjudanden du ska välja? Vi skapar gärna en boosting-tjänst bara för dig! Välj det här alternativet så hjälper vi dig att övervinna alla mål i spelet med hjälp av hjälp från erfarna spelare. Om det finns en viss prestation eller ett visst uppdrag som regelbundet utmattar din energinivå, gå vidare och dra nytta av det nu genom att beställa från oss idag.

Du blir avundsjuk på dina vänner med denna Genshin Impact Boosting-tjänst. Det sparar dig inte bara dussintals timmar på att slipa, utan ökar också din upplevelse i spelet.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?