Login / Join
Genshin Impact

Navigera i Genshin Impacts senaste uppdatering: Vad du behöver veta

Genshin Impact, som anses vara ett av världens mest lukrativa spel, kommer att få ytterligare en uppdatering. Men när vi närmar oss lanseringsdatumet har många läckor om actionrollspelet dykt upp, och det finns spekulationer om karaktärernas återkomst, nya skins och mer.

I den här artikeln har vi sammanställt alla läckor som rör Genshin Impact 3.8 version. Läs till slutet, eftersom det innehåller intressant information och en mystisk enhet som får dig att spekulera om vad det är.

Låt oss komma igång!

När kommer Genshin Impact 3.8-uppdateringen att släppas?

Enligt den officiella Genshin Impact webbplats, HoYoverse meddelade att de skulle släppa 3.8-uppdateringen den 5 juli 2023, runt 06:00 (UTC + 8). På grund av detta kommer servrarna att vara nere i ungefär fem timmar.

Kommer det att finnas en ny region i 3.8 Genshin Impact Update?

Med tillägget av en oas och en ödemark i 3.6-uppdateringen undrar många spelare om det kommer att finnas en ny region i spelet.

Enligt de senaste patch anteckningarkommer utvecklarna att lägga till en stor regnskogskarta som heter Veluriyam Mirage till spelet i 3.8-uppdateringen. Vi förväntar oss att den kommer att vara lika massiv som Golden Apple Archipelago som vi såg i 2.6-versionen.

Eftersom Fontaine är precis runt hörnet, och från utseendet på den läckta kartan, kan det finnas en nöjespark eller ett liknande tema med tillägg av nya mekaniker.

Det är viktigt att notera att Veluriyam Mirage och dess skattkistor, material och andra belöningar inte kommer att vara tillgängliga när 3.8-uppdateringen är slut.

Kommer någon av de tidigare karaktärerna att göra comeback i 3.8-uppdateringen?

Enligt läckorna kommer Eula, Mika, Rosaria och Razor att göra comeback i fas ett av den nya uppdateringen, medan Kokomi, Thoma, Yanfei och Faruzan kan återvända i fas två.

Eftersom Eula inte deltog i någon ny omgång under det senaste året är hennes återkomst en av de mest efterlängtade i den kommande uppdateringen.

Vi kan också förvänta oss en ny karaktär som heter Soutine, en Hydro Claymore-användare från Fontaine, men tyvärr finns det inte mycket information om honom.

Kommer det att finnas nya skins i den kommande 3.8-uppdateringen?

År 2021 fick Jean och Barbara sina strandsemesterdräkter, och 2022 fick Fischl och Diluc en klänning och en jaktdräkt. Vi förväntar oss att Veluriyam Mirage inte kommer att vara något undantag.

De läckta banners antyder att Klee och Kaeya kan vara de lyckliga som får nya skins (Blossoming Starlight och Sailwind Shadow). Du kanske kan köpa dem med Genesis-kristaller eller Primogems.

Kommer det att finnas nya uppdrag i 3.8 Genshin Impact-uppdateringen?

Förutom karaktärernas comebacks, en regnskogskarta och skins kan spelare också förvänta sig nya uppdrag i 3.8 Genshin Impact-uppdateringen.

Kaeya Hangout Event är mycket efterlängtat, eftersom det ger fansen en möjlighet att lära sig mer om Cryo-svärdsmännen och deras förflutna.

Förutom Kaeya Hangout Event kan spelare utmana fiender och bossar för unika belöningar i Perilous Prospect.

Men om spelare letar efter ett utrymme för att testa sina strategier och drag, kan de förvänta sig att göra det i evenemanget Adventurer's Trials. Du kan också köpa Genshin Impact boosting-tjänster för att snabbt komma upp i nivå och dominera spelet.

Vilken aspekt av uppdateringen 3.8 sticker ut?

I juni 2023 fanns det en läcka som föreslog att en ny enhet skulle komma in i Genshin Impact som heter "Necalevia." Det som är intressant med detta är att det hittills inte finns någon information tillgänglig.

Många spelare tror att det är en ny boss eller fiende, medan andra har en föraning om att det kan ha något att göra med avgrunden eller den okända guden.

Slutliga tankar

Från och med nu finns det en mystik kring Necalevia och andra läckor. Uppdateringen 3.8 är precis runt hörnet, och vi kan inte vänta på lanseringen för att ta reda på sanningen bakom den information som dyker upp på internet.

Editorial Office
igitems