Login / Join
Genshin Impact

Genshin Impact 2023: Tips för effektiv resursinsamling och karaktärsutjämning

Även om Genshin Impact är ett utmanande spel, är det svårt att samla resurser effektivt och höja nivån på din karaktär kan göra det enklare och roligare.

Många spelare underskattar vikten av dessa två saker, vilket är anledningen till att de slutar kämpa.

I den här artikeln kommer vi att gå igenom några tips som hjälper dig att få ut det mesta av Genshin Impact. Låt oss komma igång!

Tips för effektiv resursinsamling

Det finns flera sätt att göra resursinsamlingen mer effektiv, några av dem inkluderar följande:

Förstå mekaniken

Det bästa sättet att effektivt samla resurser är att förstå mekaniken bakom dem.

Malmer, till exempel, kan spawna vid olika tider på dygnet. Genom att känna till detta kan spelare skapa en virtuell karta över alla malmfyndigheter i Genshin Impact och besöka dem när de rör sig över spelvärlden.

Utnyttja din karaktärs förmågor

För att bli bättre på att spela Genshin Impact och samla in resurser mer effektivt måste du använda din karaktärs förmågor.

Karaktärer som Eula och Diluc kan bryta malm snabbare än andra med sina elementfärdigheter. Å andra sidan är Noelle bra på att skörda trä, eftersom hennes snurrande laddningsattack kan bryta ner flera träd på en gång.

Utforska kartan

Genshin Impact kräver att spelare investerar en hel del tid i att utforska kartan, eftersom det finns många objekt utspridda över Teyvat-världen.

Du kan hitta mineralavlagringar, växter och andra föremål som hjälper dig att utvecklas snabbare i spelet.

Slutför uppdrag och utmaningar

Att slutföra utmaningar och uppdrag är ett bra sätt att samla resurser.

Vissa händelser ger till och med speciella bonusar som järn, guld, melonvinäger och mer. De kan också låsa upp nya områden att utforska där du kan få tillgång till nya resurser!

Nu när vi har gått igenom hur du kan samla resurser effektivt, låt oss utforska några sätt att snabbt höja din karaktär.

Hur man nivåerar upp karaktärer snabbt i Genshin Impact

En av de svåraste sakerna att göra i spelet är att höja din karaktär utan att betala för boosting-tjänster eller betala för ett Genshin Impact-konto. Det finns dock vissa saker du kan göra för att göra denna process enklare, inklusive följande:

Använd EXP-böcker

Genom att spela uppdrag, besegra fiender på högsta nivå, slutföra evenemang och samla kistor kan du få Character EXP-material, vilket är viktigt för att snabbt nivåera upp.

Här är de erfarenhetspoäng du får från de olika karaktärernas EXP-material:

  • Vandrarens råd: 1 000
  • Äventyrarens erfarenhet: 5,000
  • Hjältens vittnesbörd: 20 000

Uppenbarelsens blommor på gården

Uppenbarelsens blommor skapas genom att slutföra Ley Line Outcrops och ger spelarna äventyrserfarenhetspoäng och antingen karaktärsexp-material eller Mora.

De få vågor av monster som du möter är lätta att besegra, vilket gör detta till det enklaste sättet att höja din spelares nivå.

Slutför evenemangsmål

Det finns många nuvarande och kommande händelser i Genshin Impact, och att slutföra specifika mål är ett bra sätt att höja din karaktär.

Om du inte är på humör för att slutföra mål kan du köpa EXP-böcker från evenemangsbutiken!

Slutför uppdrag

Spelare kan tjäna erfarenhetspoäng genom att slutföra uppdrag som World Quests, Archon Quests och många fler.

Vissa uppdrag ger spelarna möjlighet att tillgång till nya områden i Genshin Impact, vilket öppnar dörrar för att samla in olika resurser.

Öppna kistor

Du kan hitta kistor överallt i Teyvat-världen, och genom att öppna dem kan spelare få Primogems, Character EXP Materials och många andra belöningar.

Beroende på kistans kvalitet kan du få sällsynta EXP-böcker, vilket gör det värt att gå på jakt efter sådana föremål!

Köp från Serenitea Shop

I likhet med att köpa EXP-böcker från eventbutiken kan du besöka Tubby i Serenitea Pot för att köpa dessa in-game-objekt för att höja din karaktär.

Avslutande tankar

Vi har tagit upp viktiga tips för att hjälpa dig med effektiv resursinsamling och karaktärsutjämning. Ta lite tid på dig att skapa strategier som låter dig skaffa de saker du behöver för att snabbt ta dig igenom spelet!

Editorial Office
igitems