Login / Join
Genshin Impact

Vad hände med Aloy i Genshin Impact?

Aloy, som anses vara en av de mest sällsynta karaktärerna i miHoYo's Genshin Impact, är en hjältinna från Horizon Zero Dawn som kom till detta populära actionrollspel som en crossover-karaktär.

Men om du försökte lägga till Aloy i din äventyrarlista insåg du förmodligen att du inte längre kunde förvärva den här karaktären. Vad hände med den här hjältinnan? Kommer hon någonsin tillbaka? Här är allt du borde veta om det!

Aloy - Karaktärsbeskrivning

Många spelare lyckades få Aloy men underskattade hennes krafter. Denna karaktär medförde dock många överraskningar.

Horizon Zero Dawn-hjältinnan är en femstjärnig Cryo bow-användare. Aloy kunde maximera sina slag genom att integrera Cryo, ett av de sju elementen.

Tack vare denna imponerande förmåga kunde Aloy också använda sin Burst för att släppa loss omfattande AoE-skador. Den genererar också många Cryo-partiklar. Men det är inte allt.

Eftersom hennes Bursts cooldown och energibehov var låga, sågs Aloy som en imponerande snabbbytesenhet. Hennes talang kunde hjälpa andra Cryo-karaktärer. Spelare som förstod dessa egenskaper och lade till denna hjältinna i sina listor hade många fördelar.

Aloys popularitet i Genshin Impact

Det är ingen hemlighet att Genshin Impact är ganska populär. Medan andra spel förlitar sig på premiumvalutor för att dra till sig spelarnas uppmärksamhet, som Clash of Cans, fokuserar detta spel på sina karaktärer.

En imponerande katalog med fascinerande karaktärer och crossovers har lockat fler spelare genom åren och ökat Genshin Impacts attraktionskraft.

En av dem var Aloy. Denna hjältinna från Horizon Zero Dawn var en spelbar karaktär i detta actionrollspel. Spelare kunde få henne via brevlådan i spelet före underhållspatchen 2.3 i november 2021 om de använde PC- eller mobilversionerna eller PlayStation-konsolen.

Hon förväntades bara vara spelbar i Genshin Impact under en kort period efter samarbetseventet. Men fansen väntade länge på att hennes konstellationer skulle bli tillgängliga, och det hände aldrig.

Många spelare belönades med en kopia av Aloy, men chansen att få den här karaktären är över. Hon är inte längre tillgänglig.

Genshin Impact Spelare kan inte längre få Aloy. Varför hände detta?

Anledningen till att Genshin Impact-spelare inte längre kan få Aloy beror helt enkelt på att evenemanget som belönade dem med den här karaktären slutade.

Aloy hade inte ens en banner sedan hon släpptes. Dessutom har den här karaktären inga konstellationer, vilket innebär att spelare inte kan uppgradera hennes förmågor. Det antyder att hon troligen inte kommer att återvända till det här spelet. Genshin Impact utfärdade dock en födelsedagsnotering för denna hjältinna för några månader sedan, vilket kan tyda på något annat.

Spelare glömde redan Aloy

Aloy har inga konstellationer, och det enda sättet att få några för en karaktär är genom duplikat. Denna process innebär dock att dra på banners upprepade gånger.

Som nämnts hade den här hjältinnan ingen banner. Därför har spelare inte hittat ett sätt att få flera kopior av Aloy för att nå det maximala antalet konstellationer som en karaktär kan ha. Det är också känt som "C6".

Dessutom nämndes det aldrig om hon ens fanns någonstans i spelet! Det gjorde det lättare för spelarna att glömma bort karaktären.

Aloy skickade dock ett brev på sin födelsedag för att meddela att hon hade gått med i äventyrarnas gille. Dessutom började den här karaktären ta på sig uppdrag.

Brevet nämnde till och med att Aloy hade fått "några triviala uppgifter" innan hennes färdigheter slutligen erkändes efter att hon demonterat tre Ruin Guards.

Fans kommenterade snabbt brevet och sa att det var det "sorgligaste de någonsin hade läst i hela sitt liv." Många krävde uppgraderingar för Aloy.

Eftersom interaktionen med Aloy kan kräva röstarbete och andra samarbetsprojekt är det svårt att föreställa sig att det kommer att komma en tid då spelarna får se hennes fulla potential. Men texten hon fick i stället för sina Constellations inger hopp om att hon kan återvända.

Slutliga tankar: Kommer Aloy någonsin att komma tillbaka?

Både i spelet och i Q&A-avsnittet om denna hjältinna kan du hitta detta meddelande: "Tiden har ännu inte kommit för Aloys hörn av natthimlen att lysa upp."

Även om det betyder att den populära och älskade Alloy inte har konstellationer i spelet, kan det vara en indikator på att karaktären äntligen kan få dessa uppgraderingar någonstans i framtiden.

Vad kan spelare göra medan de väntar på det? Tja, andra Cryo-spelare kan lägga till värde till sina roster, inklusive Shenhe och Ayaka.

Editorial Office
igitems