Sign Up
Log in

MultiVersus Accounts

Letar du efter det bästa erbjudandet för ett MultiVersus-konto? Sök inte längre! Våra konton kommer med de flesta karaktärer, förmåner och coola skinn som finns tillgängliga. Dessutom kan vår pålitliga support och snabba leverans inte slås. Oavsett om du letar efter en specifik kontonivå eller premium Season Pass har vi allt du behöver. Börja njuta av MultiVersus nya funktioner nu!

Clear all
0 items found
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
4.96 out of 5
141 kundbetyg
by Anonymous
5/5
Great seller, would recommend
3 days ago
by Anonymous
5/5
fast and smooth
1 week ago
by Anonymous
5/5
Communicated well
2 weeks ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?

Om MultiVersus spelmodell och strid

MultiVersus är en plattformsfighter med en mängd olika spellägen för att hålla spelarna engagerade. Spelet har en unik version av plattformsfightergenren med fokus på lagarbete och strategiskt spel. Spellägena i MultiVersus är utformade för att vara snabba och actionfyllda, med olika sätt att spela. Spelet har ett traditionellt plattformsfighterläge samt ett läge där lag av spelare ställs mot varandra. Det finns också ett samarbetsläge där spelarna måste samarbeta för att ta ner fiender. MultiVersus är en unik plattformsfighter som erbjuder en mängd olika spellägen för spelarna att njuta av. Spellägena är utformade för att vara snabba och actionfyllda, med fokus på lagarbete och strategiskt spel. Vare sig du letar efter en traditionell plattformsfighter-upplevelse eller något lite annorlunda har MultiVersus allt du behöver.

I denna plattformsfighter kämpar spelarna på olika scener och försöker slå ut sina motståndare utanför arenans gränser. Spelet spelas främst i ett 2-vs-2-format, även om 1-vs-1- och free-for-all-alternativ finns tillgängliga. Spelet har ett perk-system som gör att spelarna kan anpassa sina karaktärer och utrusta dem med passiva förmågor som även påverkar deras partner i 2-vs-2. "Signature Perks" är anmärkningsvärda passiva egenskaper som direkt påverkar karaktärens attribut eller förmågor. Spelare i samma lag kan få en perk-synergi som ökar motsvarande perk-effekter från att utrusta samma perks.

Varför köper spelare MultiVersus-konton från igitems?

Vill du dominera plattformen? Vi har ett bra erbjudande för dig! Ta ditt MultiVersus-spel ett steg uppåt. Få ett övertag på motståndarna och tjäna ännu mer guld, Gleamium, karaktärer eller perks med vår katalog över konton som garanterat är värda det på alla möjliga sätt. Vi erbjuder konton av hög kvalitet som passar din spelstil till rimliga priser. Vi ser till att säkerheten alltid är högsta prioritet här, plus att all information om varje konto kommer att tillhandahållas vid köpet, så det är verkligen problemfritt.

Spelare över hela världen letar efter ett kraftfullt MultiVersus-konto för att kunna slåss mot andra spelare. Det enklaste sättet är att köpa dem på webbplatser eller marknadsplatser, men var börjar du ens ditt sökande efter en laglig och ansvarsfull webbplats? igitems. Använd den enkla sökfunktionen som hittar alla MultiVersus-konton inom några sekunder.

igitems vill göra det enklare för dig. Du kan få det du vill ha utan att behöva spendera timmar av tid och massor av pengar på ett uppdragssystem på nätet som kanske inte ens ger något som tillfredsställer dig. Vänd dig till våra marknadsplatser för konton med önskad statistik och kosmetika om du är mycket konkurrenskraftig. Alla konton finns tillgängliga till bra priser, så vänta inte längre. Gå vidare och välj din perfekta matchning!