MultiVersus
Login / Join
Billigt och snabbt MultiVersus Boosting & Power Leveling

Billigt och snabbt MultiVersus Boosting & Power Leveling

MultiVersus, den episka plattformsfightern och ett spel som liknar Super Smash Bros. serien, är nu tillgängligt! Letar du efter ett sätt att få ett övertag i MultiVersus? Titta inte längre än till våra maktutjämnare online! Med snabb leverans och support dygnet runt kan du få den nivå och rang du behöver för att ta ditt spel till nästa nivå. Oavsett vilka dina mål är i MultiVersus kan vi hjälpa dig att nå dem!

Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Våra funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
igitems
Alternativ 1: Leverans i spelet
Denna leveransmetod avser en personlig handel som sker i spelets ekosystem. Säljaren träffar din karaktär för att leverera dig valutan i spelet.

Var uppmärksam på följande:
  • Skillnader i tidszon
  • Skillnader mellan servrar och regioner
  • Oavsett omständigheterna får du aldrig returnera valuta, guld etc. till säljarens karaktär efter leverans. Om säljaren ber dig att göra det ska du skapa en skärmdump och skicka den till vår kundtjänst.
Alternativ 2: Leverans i spelets brevlåda.
Vissa säljare på igitems kan välja att leverera valuta till din brevlåda i spelet. En sådan metod fungerar bra med en del onlinespel. Vanligtvis uppfylls mindre beställningar på detta sätt, eftersom det inte krävs någon samordning i spelet mellan säljare och köpare.
Garanterad säkerhet:
Vi förblir den säkraste platsen för att köpa och sälja spelvaluta. Vårt PlayerProtection-system garanterar en trevlig handelsupplevelse eller så får du pengarna tillbaka.

Bästa priser:
På igitems erbjuder vi dig ett brett spektrum av säljare och valutamarknadsplatser. Som ett resultat av detta hjälper konkurrensen mellan säljarna oss att uppnå de lägsta priserna som går att uppnå.

Snabb och pålitlig leverans:
På igitems spelar användarupplevelsen den viktigaste rollen. Av den anledningen betonar vi leveranshastighet så att du kan få din valuta i spelet så snart som möjligt. Varje beställning har en beräknad leverans som beräknas utifrån säljarens tidigare genomförda beställningar.
Varje försäljningsobjekt har en ungefärlig leveranstid för att ange när säljaren kan förvänta sig att leverera. Denna siffra beräknas utifrån säljarens tidigare leveranser. Säljarna fastställer också en garanterad leveranstid. Om de har gått ut i tid är du berättigad till återbetalning enligt igitems PayerProtection-plan.

Om MultiVersus

MultiVersus är ett gratis crossover fightingspel utvecklat av Player First Games och publicerat av Warner Bros. Interactive Entertainment. Spelet innehåller karaktärer från olika WB-serier, inklusive Superman, Batman, Jokern, Wonder Woman, Aquaman, Green Lantern med flera. Spelet spelas med hjälp av en 3D-kampspelsmotor och har både enspelar- och flerspelarlägen.

MultiVersus är ett fightingspel som lånar element från olika andra fightingspel. Spelet har en 3D-kampmotor och lånar mekanik från spel som Tekken, Street Fighter och Mortal Kombat. Spelet har också ett unikt "crossover"-system som gör det möjligt för spelarna att använda karaktärer från olika WB-franchises i samma spel. Spelet har en mängd olika spellägen, inklusive enspelarlägen, flerspelarlägen och onlinelägen. Spelet har också ett "träningsläge" där spelarna kan öva på sina rörelser och kombinationer. MultiVersus är ett gratis spel som finns tillgängligt nu på PlayStation 4, Xbox One och PC.

MultiVersus är en ny plattformsfighter från utvecklarna av den populära Super Smash Bros-serien. Spelet har varit ute i mindre än ett år men har redan fått en stor skara anhängare. Det finns flera anledningar till varför Multiversus är så populärt. För det första är spelet extremt roligt och beroendeframkallande. Det är lätt att plocka upp och spela, men det finns också mycket djup för den som vill bemästra spelet. Spelet uppdateras ständigt med nytt innehåll, vilket gör att spelarna återkommer.

För det andra är spelet väldigt gemenskapsorienterat. Många aktiva forum och grupper i sociala medier är dedikerade till spelet, och utvecklarna interagerar ständigt med gemenskapen. Det får spelarna att känna sig investerade i spelet och dess framtid.

Slutligen är spelet helt enkelt häftigt. Det har en unik konststil och ett fantastiskt soundtrack. Det är också ett av de enda plattformsfighters som finns på marknaden, vilket gör det till ett måste för fans av genren.

Om du inte har spelat Multiversus ännu missar du ett av årets bästa spel. Oavsett om du är en avslappnad spelare eller en hardcore tävlingsspelare finns det något för alla i den här titeln. Så vad väntar du på? Gå och kolla in det nu!

Varför skaffa MultiVersus Boosting & Power Leveling-tjänster?

Om du letar efter ett sätt att snabbt och effektivt höja nivån på ditt konto är våra power levelers här med den bästa servicen. Allt vi behöver från dig är din kontoinformation så att det hårda arbetet kan lämnas över till vår professionella kontotränare. De är betrodda riktiga spelare som granskats av vårt team och som har en dokumenterad meritlista av högkvalitativa prestationer. Varje power leveler måste sätta in en säkerhetsdeposition för att hålla sina konton aktiva som ett löfte om den mest tillfredsställande servicen. Denna extra säkerhetsåtgärd ska lugna dig helt och hållet. Power Leveling-tjänsten är en utmärkt matchning för spelare med vissa erfarenheter och villiga att investera i sitt spel men som knappt har tid att nivellera ett konto själva.