Registrera dig
Logga in
Final Fantasy-objekt till salu - FFXIV-objektmarknadsplats

Final Fantasy-objekt till salu - FFXIV-objektmarknadsplats

Förbättra din resa med FFXIV-föremål i toppklass.

Börja sälja
NA
EU
OCE
Japan
2 items found
Recommended
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Final Fantasy XIV har blivit en enorm succé och spelare över hela världen älskar det! Fler människor än någonsin tidigare letar efter ett bra sätt att förbättra sin upplevelse av Final Fantasy XIV, så vi är redo att hjälpa till

Sällsynta FFXIV-föremål väntar

Att försöka hitta det perfekta föremålet för din karaktär kan vara svårt, särskilt om det är sällsynt. Detsamma gäller också när man tittar på mounts, växlar och vapen i FFXIV. Det finns en uppsjö av föremål som läggs till regelbundet, vilket gör det nästan omöjligt att hålla jämna steg med alla de nyaste.

Som du säkert har upplevt är FFXIV ett stort och rikt land fyllt med föremål att samla på. Det finns fästen och rustningar från hela Final Fantasy-serien samt några som bara finns i det här spelet som FFXIV-kristaller som kan användas för din Minion eller Summons! Du får vanligtvis dessa genom att göra uppdrag men ibland kan de släppa slumpmässigt också. Det är bäst att inte ge upp hoppet om inget har hänt ännu, även om oddsen kan verka små med tanke på hur många som spelar.

Processen att hitta ett specifikt Final Fantasy XIV-objekt kräver att du investerar i personlig tid. Om du vill ha ett enklare sätt att få dessa fantastiska priser, köp helt enkelt FFXIV-föremål från pålitliga säljare på igitems som garanterar de bästa priserna och snabb leverans, tillsammans med responsiv 24/7 kundsupport.

Vilka typer av FFXIV-föremål finns det?

Alla MMORPGs har byte, men inte allt är lika spännande att hitta. I vissa fall kan du till och med känna dig överöst med saker vid varje steg och ändå kommer din belöning för ett äventyr oftast att sluta med något i överflöd som leverantörstoken.

Utvecklarna av Final Fantasy XIV angav svårigheten att uppdatera "uppfriskande" idéer och mekaniker som en anledning till att hålla fast vid mer traditionella metoder. I det här fallet har de valt den "klassiska metoden" som kryddar deras föremålssystem genom att knyta det till specifika discipliner, både strids- och ekonomiorienterade.

I Final Fantasy XIV hittar du dina standardvapen och rustningar samt andra föremål som verktyg för crafting. Du kan också använda husdjur eller minions som inte slåss för att hjälpa till med att samla material i ens äventyr. Slutligen finns det riddjur tillgängliga så att spelare enkelt kan utforska världen i stort.

  • Vapen: Verktyg som används av Krigets och magins lärjungar. De är en karaktärs definierande drag, du kan byta jobb genom att byta ut dem mot andra.
  • Verktyg: Används vid hantverk och insamling. Den allmänna användningen av verktyget är att förbättra din förmåga, men det finns också ett element som avgör om det kan användas för vissa jobb / discipliner inom FFXIV.
  • Rustning: Bestäms av din klass eller ditt jobb. Förutom att ge bonusar till bäraren, erbjuder varje del varierande nivåer av skydd för olika delar av din kropp.
  • Tillbehör: Utrustningsbara föremål som ger spelaren olika bonusar när de bärs. Precis som rustningar är många tillbehör klass- och/eller jobbspecifika. De ger bonusar som återspeglar rollpersonens klass/jobb.
  • Måltider och mediciner: Olika förbrukningsvaror som återställer eller förbättrar din statistik och ökar mängden erfarenhet som han får.
  • Undersåtar: Enbart kosmetiska husdjur som inte är stridbara.
  • Ryttare: Ett utmärkt sätt att ta sig runt i Eorzea. De låter dig utforska i din egen takt och kan hjälpa till med resor när du utforskar nya områden, uppdrag eller skaffar material för hantverksfärdigheter

Varför köper spelare FFXIV-föremål?

Vill du ha ett Zodiac-vapen men har inte tillräckligt med vänner för att besegra Hydra? Spelare är ofta för upptagna med att bara försöka ta sig igenom FFXIV:s Trials och Bitter End-uppdrag. Att ha tur med RNG är nästan omöjligt, särskilt i ett MMORPG där spelare kan spendera timmar på att klocka sin virtuella tidsklocka bara för att de inte gör några framsteg alls. Med lite tur eller kanske till och med gudomligt ingripande kan du kanske lyckas. Men dessa dagar händer mindre nu än någonsin tidigare eftersom utvecklarens team har gjort det mer komplicerat att få dessa föremål genom att kräva extrema mängder ansträngning.

En spelare kan få vapen, rustningar och olika Final Fantasy XIV-objekt på många olika sätt. Ett sätt är att jaga efter dessa svårfångade skatter i spelets fängelsehålor medan andra helt enkelt köper dem av en NPC. Om allt annat misslyckas kan de vända sig till auktionshuset där andra spelare kan lägga upp sina föremål till försäljning; men varnas för att vissa av dessa värdefulla samlarobjekt inte är billiga.

Spelare vill ha bättre föremål så att deras karaktär kan bli starkare. Ju kraftfullare föremål, desto högre kan din statistik bli och större belöningar väntar dig i spelet.