Services
Registrera dig
Logga in

Köp Escape From Tarkov Roubles - EFT Roubles marknadsplats

I Escape From Tarkov är det svårt att få tag på rubel, och det finns även andra valutor som euro, dollar och bitcoins. Att mala efter rubel kan ta evigheter utan förkunskaper om hur du enkelt får tag på dem. Glöm att slipa och få EFT Roubles snabbt, enkelt och säkert med igitems.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Escape from Tarkov

Escape from Tarkov är ett skjutspel i första person som utvecklats av Battlestate Games studio. Spelet innehåller RPG-element i den fiktiva krigsdrabbade regionen Ryssland där spelarna kommer att ta en av de motsatta sidorna - USEC eller ryskstödda BEAR. Spelarna kan slutföra berättelsedrivna uppdrag antingen ensamma eller tillsammans med vänner, plundra enorma platser och lösa mysterier som driver denna konflikt över stora öppna områden fyllda med byten och faror.

I denna postapokalyptiska värld måste spelarna överleva och frodas. Spelare måste nivåhöja sin karaktär genom att se till att de är redo för alla tillfällen med de färdigheter som hjälper dem i både strid och vid ett handelsnätverk eller att jaga vagabonder. Spelare kan också bilda klaner för att skydda sig mot rivaliserande spelare som skulle göra allt för att ta det som är ditt och skapa ett handelsnätverk för enorma vinster.

När vi talar om vinster, pengar får världen att gå runt, även i världen av Escape from Tarkov. De privata militära entreprenörerna har sina valutor. Roubles kan vara svåra att tjäna, och det finns även andra valutor i det här spelet, som euro, dollar och bitcoins, som kan bli tillgängliga om du grinder tillräckligt mycket. Det kan dock bli en riktig huvudvärk för dig om du inte har förkunskaper om hur du enkelt kan skaffa dem till din karaktär.

Hur fungerar olika valutor i Escape from Tarkov?

Escape from Tarkov är ett onlinespel där spelare kan köpa föremål från återförsäljare som endast accepterar vissa typer av valutor. Vi kommer att visa dig fyra olika typer av valuta i spelet, och varje valuta har intressanta namn efter de verkliga valutorna - så bli inte förvirrad!

Rubblor är den vanligaste valutan i EFT-världen och kan fås från kassaskåp och många andra platser. De återförsäljare som accepterar rubel för byten är Prapor, Therapist, Fence, Skier, Mechanic och Ragman.

Euron kan hittas i kassaskåp, vanligtvis i små mängder. Euro byts oftast mot rubel av skidåkare och kan accepteras av skidåkare och terapeuter.

Dollar finns i kassaskåp, vanligtvis i små mängder. Dollars växlas oftast till rubel av Peacekeeper och kan accepteras av dem.

Bitcoins bryts med en rigg och monteras i spelet, accepteras av Mechanic.

Som vi har nämnt ovan kommer spelarna att handla i rubel för det mesta, men vissa handlare handlar endast med dollar eller euro. Som tur är finns det ett sätt att konvertera Escape from Tarkov Roubles till dollar eller euro hos Peacekeeper eller Skier. På motsvarande sätt kan spelarna växla dollar eller euro tillbaka till rubel hos samma återförsäljare. Med det här växlingssystemet i spelet kan spelarna köpa EFT Roubles med riktiga pengar och växla dem till dollar, euro eller bitcoins om det behövs.

Varför köpa Escape from Tarkov Roubles?

För att avancera din karaktär i Escape from Tarkov måste spelarna skaffa vapen, utrustning, kläder, medicinska förnödenheter, matvaror och andra föremål. Förutom att plundra, vilket är tidskrävande och RNG-baserat, är det enda sättet att köpa dem med in-game valutor som Roubles. Tyvärr finns Roubles endast tillgängliga i loots eller genom att sälja loots.

Detta gör att köp från säljare med dina riktiga pengar är ett bättre sätt att få tag på föremål som du inte har eller har svårt att låsa upp. Det kan också vara bekvämare än att pröva lyckan i spelet, eftersom det tar mycket mindre tid och ansträngning att köpa med riktiga pengar än att odla efter loot. I Escape from Tarkov kan du köpa i stort sett vad som helst med EFT Roubles. Därför är det uppenbart att EFT Roubles är nödvändiga om du vill kunna njuta av det här spelet på maximal nivå.

Vi vill se till att våra kunder alltid får de bästa erbjudandena. Vårt utbud av EFT Roubles, EFT Dollars och EFT Euros förblir inte bara alltid det billigaste och mest pålitliga utan kommer också med en 100% pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd av någon anledning är det bara att låta oss veta, så kommer vi att tillhandahålla en lösning snabbt. Med några få klick på vår webbplats kommer valutorna i spelet att anlända till ditt konto.

Vi vill påminna dig innan du bestämmer dig för var du ska köpa Escape from Tarkov Roubles - undvik att bli lurad av skumma hemsidor som gör sitt bästa för att imitera vårt namn och dra nytta när folk köper valutor till det här spelet. igitems har specialiserat sig på att handla med Escape From Tarkov Roubles. Vi har fått förtroende av otaliga kunder och har tillhandahållit de bästa tjänsterna för köpare och säljare, samtidigt som vi är tillräckligt erfarna för att hantera alla förfrågningar från dem med gracefulness.

Tänk på hur bra du kommer att känna dig när din första rännil av Escape from Tarkov Roubles-investering (från iGitems!) förvandlas till en flod och sedan slutligen till ett hav. Du kan höja dina färdigheter, bilda en klan för att jaga vagabonder eller till och med upprätta handelsnätverk för att skapa stabila kassaflöden. Finns det något bättre tillfälle än nu?

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?