Registrera dig
Logga in
Köp billiga EFT-artiklar - Escape From Tarkovs marknadsplats för artiklar

Köp billiga EFT-artiklar - Escape From Tarkovs marknadsplats för artiklar

Har du haft problem med att hitta vissa EFT-artiklar? Oroa dig inte. Det är ingen fara! Här på igitems kan spelare som du få billiga, enkla och snabba föremål. Med så många säljare, oavsett om du är en ny eller inbiten EFT-spelare, finns det säkert något för alla!

Börja sälja
0 items found
Recommended
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Om Flykten från Takov

Flykt från Tarkov är ett actionspel i första person med många olika funktioner, vilket är spännande eftersom det belönar spelaren för sin kreativitet. Inventarier, betyg och uppgraderingar av personliga färdigheter är de viktigaste RPG-elementen i den här titeln för spelaren att avancera genom, inklusive stridsfärdigheter, plundring av föremål och läkning medan du utforskar olika miljöer. Det finns även låsplockning för att mästerligt öppna upp nya intresseområden. Var bara försiktig så att du inte blir fångad av fiender på din resa genom den postapokalyptiska staden Ryssland.

Escape from Tarkov föremål används för att tillverka vapen. När de väl är köpta kategoriseras och organiseras dessa föremål så att spelaren lätt kan hitta vad de behöver för den önskade vapentypen: försvar (defensivt), attack (offensivt), eller nyttoslots som ammunition.

Escape from Tarkov är ett av de mest realistiska och uppslukande spelen på PC, som har många olika lägen för att hålla dig underhållen. Det första och viktigaste spelläget är berättelseläget när spelarna börjar. Kartan för berättelseläget täcker ett område på 5 till 10 kvadratkilometer. Vad händer med alla föremål när operatörerna är döda? Svaret är: Allt som hittas eller tas med till det här området försvinner efter döden. Och respawning sker inte omedelbart. Du kommer inte att ha något annat val än att fortsätta springa genom svärmar av fiender samtidigt som du hanterar resurser som ammunition eller hälsopaket eftersom det inte kommer att finnas någon annan väg ut utan att dö igen (och kanske slösa bort värdefull utrustning).

Det här är ett spel med val och konsekvenser. Du fattar beslut som överförs från ett kapitel till ett annat med möjlighet till flera olika utfall beroende på hur bra du gjorde i din tidigare genomspelning eller vilka val du gjorde när du spelade om en tidigare del av Escape from Tarkovs karta.

Spelare kan låsa upp åtkomstpunkter inom olika områden där värdefulla föremål kan hittas samtidigt som de kan slutföra sidouppdrag som ger belöningar som nycklar som behövs för hantverk. Escape From Tarkov erbjuder många möjligheter vid varje tillfälle. Det finns högt värderade EFT-fodral och nycklar som kan plundras och säljas på handelsplattformar.

Vad är de viktigaste föremålen i Escape from Tarkov?

De viktigaste föremålen i Escape from Tarkov är penningfodral, föremålsfodral och keybars/nyckelverktyg. Alla tre av dessa behållare sparar utrymme för ditt inventarium genom att du kan lagra mer. Där de skiljer sig åt är vad som kan förvaras i dem. Valutor som EFT Roubles, EFT Dollars, EFT Euros och fysiska Bitcoins kommer att förvaras i ett penningfodral. Vapen, utrustning eller förnödenheter förvaras i ett föremålsfodral. Keybars/keytools innehåller naturligtvis nycklar, som rimligen är de viktigaste föremålen i spelet.

Varför köpa EFT-artiklar?

Det finns många anledningar till varför spelare bör köpa föremål från Escape from Tarkov. För det första är det ett säkrare sätt att skaffa den nödvändiga utrustningen du behöver i ett överlevnadsspel med öppen värld där faran kan komma från var som helst och även från andra spelarkaraktärer. Genom att köpa nödvändig utrustning kan du undvika de områden där fiender kan attackera i det minst förväntade ögonblicket.

För det andra kräver den föremålsintensiva mekaniken i det här spelet att spelarna måste bry sig om mer än bara vapen och kroppsrustningar eftersom nyttoförnödenheter som nyckelkort, PC och pass också är viktiga för att ta sig igenom en svår situation. Problemet? Att få tag på dessa kan kännas ganska tidskrävande och menligt - det är inte den roligaste delen av spelet.

Sist och slutligen är det bästa sättet att ligga före konkurrenterna att investera i föremål från Escape from Tarkov, särskilt vapen. Variationen och realismen i Escape from Tarkovs skjutvapen är en stor höjdpunkt. När allt kommer omkring finns det inget som ett kraftfullt och exakt skjutvapen med den variation som håller spelarna på tårna. Ett sådant exempel skulle vara M4A1 som knappast behöver någon introduktion med tanke på dess berömmelse på olika plattformar, och ett annat exempel är dess kraftfulla, precisa MK-18 Carbine oavsett om den har ett sikte eller inte.

Oavsett om det beror på att spelaren inte vet var han/hon kan hitta ett föremål eller om han/hon har problem med att låsa upp sin önskade utrustning, så verkar det ofta vara det enklare sättet att köpa EFT-produkter från andra spelare. Detta beror delvis på hur lite ansträngning som krävs av dig själv för att få dessa belöningar, vilket vanligtvis kan ta timmar eller dagar.

Varför köpa Escape from Tarkov Items från igitems?

Vi vet alla hur det känns när en lycklig kula träffar dig och förvandlar ditt framgångsrika företag till en absolut katastrof. Det är frustrerande - särskilt om det fanns lagkamrater som borde ha skyddat oss men som svek oss istället! Vi vet också att du måste fortsätta att upprepa ansträngningen för att lyckas i Escape from Tarkov. Men ibland låter det som en enkel utväg att ge upp, särskilt när all utrustning och allt tålamod börjar ta slut. Det är därför iGitems fokuserar på att hjälpa spelare som aldrig ger upp sina mål.

Var beredd på de tuffaste striderna med våra billiga Escape from Tarkov Items. Utrusta dig nu så att dina motståndare inte kommer att kunna utrusta dig i framtida strider mot fiender som är beväpnade från topp till tå, precis som att en orättvis kamp aldrig ska ske. Genom att köpa föremål från vår plattform börjar du överleva och trivas i Escape from Tarkov.

iGitems team är stolt över att kunna presentera dig för den mest pålitliga källan för föremål från Escape from Tarkov. Vi är stolta över att kunna hjälpa spelare att hitta sina perfekta föremål, göra inköp med självförtroende och veta att alla transaktioner går igenom säkert och effektivt tack vare vår strikta verifieringsprocess.

När du beställer från oss kommer dina fiender att darra av rädsla och be om nåd. Med vår hjälp under de farligaste uppdragen genom tiderna kommer en stor belöning: erkännande som elitmedlem som respekteras av andra operatörer som har sett vad som är möjligt när någon är fullt utrustad. Slösa inte bort en sekund till - köp från oss nu så att du kan börja göra verklig skillnad i spelet direkt.