Services
Registrera dig
Logga in

Köp Elder Scrolls Online-konton - ESO-kontomarknaden

Tamriels värld är expansiv och det finns många berättelser för spelarna att utforska. Vare sig det handlar om intrikata PvE-aktiviteter eller hjärtskärande PvP-strider har Elder Scrolls Online allt du drömmer om. Varför börja om från början när du har möjlighet att slippa slipa genom att köpa ett Elder Scrolls Online-konto från igitems?

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online är ett massivt flerspelarrollspel online som utvecklas av ZeniMax Online Studios och publiceras av Bethesda. Spelet utspelar sig i den fiktiva provinsen Tamriel och berättar om kampen mellan Daggerfall Covenant, Ebonheart Pact och Aldmeri Dominion om kontrollen över regionen.

Spelarna ansluter sig till en av tre allianser och kämpar mot rivaliserande spelare och AI-kontrollerade fiender för att ta kontroll över provinsen. Spelet har en mängd olika questlines, NPC:er och stadsbor som spelaren kan interagera med för att lära sig mer om världen. Spelare kan också delta i PvE-strider mot monster eller andra spelare, eller delta i spelare-mot-spelare-strider (PvP) i Cyrodiil, den centrala provinsen i Tamriel.

Spelet fick blandade men överlag mycket positiva recensioner från kritiker. Vissa berömde spelet för dess solida spelupplägg och progressionssystem, medan andra kritiserade det för sin prenumerationsmodell, sin berättelse och grafiska problem. Spelet har varit en kommersiell succé, med över 15 miljoner spelare under spelets livstid hittills.

Det finns många utmanande och roliga innehåll i The Elder Scrolls Online. Ett av de mest utmanande innehållen är gruppdungeonerna. En gruppdungeon har vanligtvis fem bossar, vilket kan ta flera timmar att genomföra. Det är dock glädjande att besegra den sista bossen och få bytet.

Ett annat utmanande innehåll är slutspelets raid. Ett raid består vanligtvis av 10-20 spelare och det kan ta flera timmar att genomföra. Slutbossen i ett raid är svår att besegra och det krävs mycket lagarbete och samordning.

Men det roligaste innehållet i The Elder Scrolls Online är förmodligen PvP-arenan. Det finns flera olika arenor, var och en med sina egna unika regler och mål. Det bästa med detta innehåll är förmodligen publiken. Det är roligt att höra andra spelare heja på dig när du slåss mot andra spelare på en arena.

Njut mer av fängelsehålorna med de här tipsen

De svåraste fängelsehålorna i The Elder Scrolls Online's senaste DLC är utan tvekan de som ligger i Veteran Mode. Dessa är vanligtvis för spelare som har nått nivå 50 och som är ute efter en riktig utmaning. Fienderna i dessa fängelsehålor slår mycket hårdare, ger mer skada och har mer hälsa än de i det normala läget.

Som sådan är det viktigt att komma in i Veteran Mode dungeons fullt förberedd. Detta innebär att ha utrustning som är i nivå med den vanligaste utrustningen, att känna till fängelsehålans layout och att ha strategier för att hantera de tuffare fienderna.

Om du är ny i Veteran Mode-dungeons eller bara behöver en uppfräschning av hur du bäst tar dig an dem, så finns här några tips.

 1. Se till att du är förberedd.

  Se till att du har en komplett uppsättning utrustning på nivå 50, samt lämpliga enchants och egenskaper för den. Om du letar efter bra uppsättningar att använda kan du kolla in en guide för nivå 50-utrustning eller köpa ett fullt förberett ESO-konto på hög nivå från igitems. Se också till att veta var allting finns i varje dungeon, inklusive interaktioner som klockor som öppnar portar, spakar som stänger dem igen, etc.

 2. Använd alla fem medlemmarna i din grupp på ett effektivt sätt.

  Eftersom Dungeons vanligtvis är mycket större än det övriga innehållet som finns i ESO (dvs. uppdrag) kan det ibland vara svårt att hantera alla fem gruppmedlemmar. Se därför till att du tilldelar en medlem av ditt team att fungera som ledare när du grupperar dig innan du går in i en Dungeon - denne kommer att ha ansvaret för att organisera resten av teamet.

 3. Var försiktig med var ni placerar er under strid.

  Fiender kan hoppa, kasta sig ut och anfalla dig på avstånd. Därför är det viktigt att du är uppmärksam på hur nära din grupp är samlad när du slåss. Håll alla spridda från varandra för bästa resultat. På så sätt kan du undvika att en medlem drabbas av ett avbrott eller en rening om han eller hon har aggro på en annan fiende. Men var försiktig så att du inte heller går för långt bort, annars kan några gruppmedlemmar tappa bort dig i det stora hela.

 4. Försök att inte hoppa över valfria mål.

  En sak som ESO Dungeons är kända för är deras många valfria uppdrag, mål och områden. De är vanligtvis inte alltför svåra att slutföra men kan ofta ge fantastiska byten och andra belöningar. Så se till att stanna till och ge dem ett försök.

 5. Var uppmärksam på ledtrådar om chefens nästa steg.

  Många ESO-bossar ger subtila antydningar om vad deras nästa attack kommer att vara innan de genomför den. Så se till att notera dessa om du tror att du kan ha svårt att komma ur vägen i tid. Dessa telegrafer inkluderar vanligtvis en fiende som kortvarigt försvinner ur sikte, vissa hand- eller armrörelser eller kanske till och med glödande ögon. Använd den här informationen väl; den kan innebära skillnaden mellan liv och död!

 6. Gör alla fem dagliga uppdrag i fängelsehålan.

  Sist men inte minst ska du se till att göra alla fem tillgängliga Dungeon Quests varje dag. Det hjälper dig inte bara att få bättre utrustning, utan ger dig också lite extra guld och erfarenhet. Och vem vet, du kanske till och med får ett nytt sött husdjur på vägen.

Det här är bara några tips som hjälper dig att ta dig an dungeons i Veteran Mode i The Elder Scrolls Online's senaste DLC. Lycka till och ha kul!

Ting att veta innan du köper ett Elder Scrolls Online-konto

Spelare köper Elder Scrolls Online-konton av olika anledningar. Vissa spelare kanske letar efter ett konto som redan är nivåbegränsat, så att de kan börja spela spelet på en högre nivå. Andra kanske letar efter ett konto som har mycket guld, föremål eller annan valuta i spelet, så att de kan få ett försprång i spelet. Dessutom kanske vissa spelare letar efter ett konto som redan har gått igenom huvudhistorien, så att de inte behöver spendera tid på att spela igenom spelets tidiga skeden.

Det finns många typer av Elder Scrolls Online-konton till salu. Vissa säljare erbjuder konton som redan är nivåbegränsade, medan andra erbjuder konton med bara några få nivåer eller inga nivåer alls. Andra säljare erbjuder konton med mycket guld, medan andra erbjuder konton som har utrustats med många vapen, rustningar och trollformler på hög nivå. Vissa spelare säljer till och med konton som redan har avslutat huvudhistorien.

För att kunna köpa ett Elder Scrolls Online-konto från en säljare måste du hitta en välrenommerad säljare som har goda recensioner från andra köpare. När du surfar efter ett konto att köpa, se till att du vet vilka typer av saker som är viktiga för dig i ett konto. Om du vill ha ett konto med en hög nivå, se till att priset på kontot återspeglar detta.

När du har hittat en Elder Scrolls Online-kontosäljare som har bra recensioner och som matchar dina behov, ställ frågor om deras specifika ESO-konto innan du gör ditt köp. Se till att de är villiga att visa dig skärmdumpar av de funktioner i spelet som ingår i deras konto.

Om möjligt är det alltid bättre att använda e-postkommunikation istället för livechattkommunikation när du kommunicerar med en potentiell köpare för första gången. Om något går fel under kommunikationen kan du spara alla tidigare meddelanden som skickats mellan dig och säljaren. På så sätt kan du, om du får problem med det konto du köpt, lägga fram bevis för säljaren att de sålde ett illegitimt konto.

Varför inte hoppa över allt krångel och köpa ett konto på vår lättanvända marknadsplats i stället? Vi tar hand om allt, så att du inte behöver göra det!

Varför köpa ESO-konton på Gitems?

Har du en karaktär som har varit runt blocket och börjar bli lite tråkig att spela? Gör slipandet av Champion Points på gammalt innehåll att det verkar mindre roligt än tidigare med varje nivå som du vinner i spelet?

Om så är fallet kan vi kanske hjälpa dig. På iGitems har vårt mål alltid varit att ge stöd där andra inte kan - genom att säkert erbjuda ESO-konton från verifierade säljare och hjälpa spelare att komma igång på nytt om det behövs. Vi erbjuder seriösa säkerhetsåtgärder för både säljare och köpare. Vårt snabbt växande community ser till att vi alltid har det mest omfattande kontoinventar som finns tillgängligt.

Om du har velat ha en förändring i spelet finns det ingen bättre plats än här. Vi erbjuder karaktärer av alla klasser och nivåer, så oavsett om ditt mål är att snabbt levela upp eller leta efter en intressant ny karaktär med kraftfull utrustning som kommer att återuppliva din ESO-upplevelse - vi har allt! Ge vår butik bara ett försök innan du bestämmer dig för något annat eftersom vi garanterar att du är nöjd. Slösa inte mer tid på att spela på ett glest sätt när du genom att köpa ESO-konton i toppklass från oss kan få en sådan föryngring för dig själv på en gång.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?