Login / Join
Elder Scrolls Online

Starfield: En glimt av det expansiva universumet i Bethesdas kommande Sci-Fi-epos

Spelvärlden är förväntansfull inför Bethesda Game Studios kommande sci-fi-rollspel Starfield. Nu när lanseringsdatumet närmar sig dyker nya detaljer upp som utlovar en expansiv och uppslukande upplevelse. Enligt Pete Hines, spelets förläggare, kommer Starfield att vara otroligt långt och erbjuda en uppsjö av innehåll att utforska.

Djupet i spelupplevelsen

Pete Hines har avslöjat att spelet inte riktigt kommer att börja förrän spelarna har slutfört huvudberättelsen, vilket tog honom ungefär 50 timmar. Detta tyder på att Starfield är utformat för att vara ett långsiktigt åtagande för spelarna, ungefär som Bethesdas tidigare titlar som The Elder Scrolls- och Fallout-serierna. Hines nämnde att även efter 130 timmars spelande fanns det fortfarande mycket kvar att göra, vilket tyder på en rik och varierad spelvärld.

Ett universum av möjligheter

Spelet förväntas vara så omfattande att Hines tappade tidsuppfattningen när han slutförde både huvud- och sidouppdrag. Han berättade att efter 80 timmar med sidouppdrag kändes det som om han hade gått in i ett helt annat spel när han började fokusera på berättelsen. Den här nivån av djup och variation kommer garanterat att hålla spelarna engagerade under en lång tid.

Vad vi kan förvänta oss

Även om huvudberättelsen enligt Todd Howard, spelets regissör, kan klaras av på 30-40 timmar, tyder Hines erfarenhet på att spelare lätt kan investera hundratals timmar i att utforska Starfield-universumet. Detta är särskilt spännande för fans av genren och studion, eftersom det utlovar ett spel som kommer att erbjuda långvarig dragningskraft.

Slutsats

Starfield ser ut att bli ännu en monumental release från Bethesda Game Studios. Med en otroligt lång och rik spelupplevelse kommer det att fängsla spelare i hundratals timmar. När releasedatumet närmar sig kan spelvärlden knappast hålla tillbaka sin spänning inför vad som kan bli nästa stora grej inom sci-fi-rollspel.

Editorial Office
igitems