Services
Registrera dig
Logga in

Köp WoW The Burning Crusade Items - World of Warcraft TBC Item Marketplace

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Varför köpa WoW TBC-artiklar?

Det är enkelt. Utrustning är nyckeln till utveckling i fängelsehålor och raider. Med bättre utrustning kan du lättare hitta grupper på grund av din högre föremålsnivå. Dessutom kan vissa föremål endast erhållas från ett specifikt monster eller boss med en låg drop rate. Varför inte spara tid och krångel och köpa det specifika föremålet på igitems?

Varför välja oss för WoW Items?

Så du funderar på att köpa klassiska föremål för World of Warcraft? Då har du kommit till rätt ställe. Folk blir ofta lurade när de försöker köpa WoW-objekt från spelare, så det är viktigt att ta reda på vilka steg du bör ta innan du försöker köpa ett objekt. Här på iGitems erbjuder vi en rad olika tjänster som kan hjälpa dig att komma i kontakt med seriösa säljare som erbjuder dem.

World of Warcraft klassiska föremål är mycket eftertraktade, och många människor kommer att försöka tjäna snabba pengar på att sälja dessa. Du förstår varför det kan vara svårt för dig som en tillfällig spelare att hitta rätt person att köpa från utan att bli lurad, vilket är anledningen till att vi vill erbjuda dig våra tjänster.

Nedan listas några av anledningarna till varför du bör köpa klassiska WoW-prylar från oss:

 • Vi har sålt World of Warcraft-artiklar online sedan spelet släpptes 2004 och har under denna tid byggt upp ett gott rykte med många kunder som besöker oss regelbundet. Om du är tveksam till att köpa klassiska WoW-prylar eftersom du tror att de kan vara falska - oroa dig inte! Våra WoW-konton och föremål är 100 % äkta.
 • Vi har ett brett utbud av föremål - Vi har ett av marknadens bredaste urval av WoW klassiska föremål, så du kommer garanterat att hitta det du söker.
 • Våra priser är mycket konkurrenskraftiga - Till skillnad från andra säljare tror vi inte på att överbelasta våra kunder. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och överkomliga för alla.
 • Vi erbjuder en säker och trygg betalningsprocess - När du köper klassiska WoW-artiklar från oss kan du vara säker på att din betalningsinformation är säker och trygg.
 • Vår kundservice är utmärkt - Om du har några frågor eller funderingar om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. En medlem av vårt team kommer att återkomma till dig så snart som möjligt för att betjäna dig bättre.
 • Det finns andra alternativ där ute också som vill lura dig och ta dina pengar. Så ta inte risken. Kom till iGitems och köp dina klassiska WoW TBCB-artiklar idag. Tack för att du valde oss!

  Sällsynta Wow TBC Items

  Det finns många sällsynta föremål inom WoW TBC. Här är bara några av de unika som vi har hittat och exakt hur du kan få tag på dem.

  • Mr. Pinchy är en sällsynt fångst från vissa fiskeställen i utlandet på hög nivå och innehåller tre laddningar med en 2-dagars avkylning och en av många möjliga effekter! Mr Pinchy fiskas endast från Highland Mixed Schools i Terrokar Forest. Sjutton fiskeskolor finns i sjöarna, varav tre ligger ovanför och bakom Allerian Stronghold. Mr Pinchys droppfrekvens verkar börja vid ungefär 0,2 %, så du kan vara där ett tag.
  • Time-Lost Figurine - Det här föremålet är ett av få föremål i spelet som kan förvandla dig till en annan varelse i fem minuter. När den förvandlas har spelaren tillgång till alla sina förmågor, och det finns tre olika modeller. För att få den måste du döda Terokk i Terokkar Forest. Det här föremålet är ganska sällsynt, endast 9 % av spelarbasen äger det.
  • Orb of The Sin'Dorei - Liksom den tidlösa figuren förvandlar detta föremål dig till en blodalv i fem minuter. Även om den liknar den ovanstående har den en viktig skillnad, den har en timslång cooldown och varar bara 30 sekunder per användning. Tyvärr kan du inte längre få tag på det här föremålet eftersom det inte längre droppas och tyvärr inte heller finns tillgängligt på auktionshuset på grund av att det är bundet till pick-up egendom.
5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?