Registrera dig
Logga in
Ge dig ut på ett nytt äventyr med ett kraftfullt WoW TBC-konto.

Ge dig ut på ett nytt äventyr med ett kraftfullt WoW TBC-konto.

Skippa malandet och hoppa direkt till slutspelet med ett toppklassigt WoW Classic-konto! Oavsett vad TBC bjuder på kommer dessa fullmatade karaktärer att göra det hundra gånger lättare för dig

Börja sälja
0 items found
Recommended
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Varför köpa ett WoW TBC-konto?

Det finns många anledningar till varför du kanske vill köpa ett World of Warcraft Classic-konto. Du kanske är en återkommande spelare som vill fortsätta där du slutade. Eller så kanske du är ny i spelet och vill få ett försprång mot dina vänner. I vilket fall som helst kan det vara ett bra sätt att hoppa in i spelet med en smäll att köpa ett World of Classic Warcraft-konto.

En av de bästa sakerna med att köpa ett World of Warcraft Classic-konto är att du kan kringgå leveling-processen helt och hållet. Detta innebär att du kan börja spela spelet på nivå 60 eller 70, beroende på vilken typ av konto du köper. Detta kan vara en stor fördel om du vill börja raida eller PvPa direkt.

En annan anledning till att du kanske vill köpa ett World of Warcraft Classic-konto är att varje konto kommer med flera godbitar i spelet, till exempel mounts och husdjur. Du kan börja spela spelet snabbare och njuta av dess fulla innehåll tidigare än du skulle göra om du levlade från början genom att köpa ett konto.

Wow TBC, nästa steg

The Burning Crusade var den första expansionen för det populära MMORPG-spelet World of Warcraft, som släpptes 2007. Den lade till två nya raser, Draenei och Blood Elves, tillsammans med många nya zoner, dungeons, raids och föremål.

Expansionen förnyade också spelets nivåsystem och lade till dussintals nya nivåer upp till 70. Detta gjorde spelet mycket mer utmanande och tvingade spelarna att utforska gamla zoner på nytt för att nå de nya.

The Burning Crusade blev en enorm succé, med över 2 miljoner sålda exemplar bara under den första veckan. Det är fortfarande en av de mest populära expansionerna för World of Warcraft.

Varför välja igitems för ett WoW TBC-konto?

Om du letar efter ett klassiskt World of Warcraft-konto är vi det perfekta stället att köpa från. Vi har många års erfarenhet i branschen och vi vet hur vi ska ge våra kunder en bra upplevelse.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive försäljning av World of Warcraft Classic-konton, power leveling och mycket mer. Dessutom strävar vi alltid efter att ge våra kunder bra valuta för pengarna.

Vi har också ett team av erfarna kundtjänstrepresentanter som alltid är glada att kunna hjälpa till. Så om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig. Vi är här för att hjälpa dig!

Vad du ska leta efter i ett klassiskt WoW-konto

När du funderar på att köpa ett klassiskt wow-konto finns det några saker du bör tänka på. En av de viktigaste faktorerna är kontots server. Du kommer att vilja se till att servern är populär och har många människor som spelar på den. På så sätt kommer du att kunna hitta ett guild och få vänner enkelt.

Du bör också överväga vilken ras och klass du vill spela. Det finns många olika raser och klasser att välja mellan, så se till att du väljer en som du kommer att tycka om att spela. Dessutom kommer du att vilja titta på nivån på kontot. Helst vill du ha ett konto runt nivå 60 eller högre. På det här sättet behöver du inte spendera så mycket tid på att nivåera upp och kan börja njuta av spelet direkt.

Slutligen vill du se till att kontot har en bra mängd guld. På så sätt kommer du att kunna köpa monteringar och andra föremål som du behöver.

När du letar efter ett wow tbc klassiskt konto är det viktigt att hålla dessa saker i åtanke. Genom att följa dessa tips kan du se till att du hittar ett konto som är perfekt för dig. Ha så kul när du spelar World of Warcraft!

Sälj ditt WoW TBC-konto

Om du vill sälja ditt wow-konto har du kommit till rätt ställe. Här på iGitems erbjuder vi det bästa och säkraste sättet att sälja ditt wow-konto. Vi förstår att det finns många andra ställen att sälja sitt konto på, men vi tror att vår tjänst är det bästa alternativet som finns.

Här är några av anledningarna till varför du ska välja iGitems för att sälja ditt wow-konto:

  1. Säkerhet - Vår webbplats använder toppmoderna säkerhetsåtgärder för att säkerställa att din information är säker och skyddad. Vi har också en 100% köparskyddspolicy, vilket innebär att du kan vara säker på att dina pengar är säkra när du säljer via oss.
  2. Användarvänlighet - Du kan skapa ett konto, lista ditt wow-konto till salu och omedelbart skicka meddelanden till potentiella köpare på bara några minuter. Det är så enkelt!
  3. Snabb utbetalning - Att få betalt är snabbt och enkelt med vår webbplats. Vi skickar ut betalningar på mindre än 48 timmar efter att köparen har fått kontoinformationen. Även om du behöver vänta till lönedagen kommer det att vara väl värt det när du ser dina kontanter i handen.
  4. Kundservice - Våra kundservicerepresentanter är tillgängliga dygnet runt för att svara på eventuella frågor eller funderingar du kan ha angående din transaktion. Om det finns något vi kan göra för att hjälpa, tveka inte att kontakta oss.
  5. Inget säljsnack - Till skillnad från andra webbplatser kräver vi här på iGitems aldrig att du ska köpa för att lista ditt wow-konto till salu. Enkelt uttryckt är vår webbplats 100% gratis att använda.

Så om du letar efter ett snabbt och enkelt sätt att sälja ditt wow-konto, leta inte längre än iGitems! Vi garanterar att du inte kommer att hitta ett bättre ställe att sälja ditt konto. Tack för att du valde oss!