Services
Registrera dig
Logga in

Köp WoW TBC Classic Gold - marknadsplats för WoW Classic Gold

The Burning Crusade är äntligen här; varför inte uppleva det i all sin prakt med den bästa upplevelsen. Med massor av guld kan du spara timmar och stressen från att försöka odla det själv, samtidigt som du får föremål som hjälper dig att utveckla din karaktär.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Varför köpa WoW Gold från oss?

När det gäller att köpa World of Warcraft TBC-guld vill du vara säker på att du får bästa möjliga erbjudande. Det är därför det är vettigt att köpa från oss. Här är bara några av anledningarna till varför du bör köpa från oss:

  • Vi erbjuder de bästa priserna - Vi vet att gamers alltid letar efter bästa möjliga erbjudanden, och det är därför vi erbjuder de lägsta priserna. Du kan vara säker på att du inte hittar ett bättre pris någon annanstans.
  • Vi har ett enormt utbud av guld - Vi har ett enormt utbud av guld tillgängligt, så du kan hitta exakt det du behöver. Oavsett om du behöver en liten mängd eller en stor mängd har vi något för alla.
  • Vi har en säker webbplats - Vi förstår att du inte vill ha att göra med skumma webbplatser som potentiellt kan sätta din personliga information i fara. Det är därför vi erbjuder en 100 % säker och trygg webbplats. Det betyder att du aldrig behöver oroa dig för att bli lurad.
  • Vi erbjuder bra kundservice - Att köpa från oss betyder inte att du inte får någon kundservice. Vi går utöver vad alla andra har att erbjuda, vilket är anledningen till att fler väljer oss. Vi ser till att våra kunder är nöjda med sin upplevelse varje steg på vägen.
  • Plus, det finns ingen risk när du köper från oss eftersom våra produkter levereras med en 100 % nöjdhetsgaranti. Med andra ord får du alltid något för dina pengar.

Så vad väntar du på? Om du vill köpa World of Warcraft TBC-guld från en pålitlig källa som erbjuder de bästa priserna, så har du kommit till rätt ställe. Det spelar ingen roll om det är dag eller natt; vi kommer alltid att vara tillgängliga så att du kan njuta av en fantastisk kundserviceupplevelse utan några problem.

Varför du behöver WoW Gold

Oavsett om du har spelat World of Warcraft i flera år eller om du precis har börjat, är chansen stor att du någon gång under dina äventyr i Azeroth har velat ha en WoW-guldförstärkning. Varför? Tja, det finns några giltiga skäl:

  • Du har inte mycket tid att odla själv och vill få ett högvärdigt föremål snabbt.
  • Du behöver mer guld av någon anledning - ditt nya episka flygande mount kanske kostar 10 000 WoW-guld.
  • Din karaktär är på väg att delta i en episk questkedja som kräver mycket guld för att slutföras. Men att enbart göra dagliga uppdrag kommer inte att ge tillräckligt med guld, eller så känner du inte för att slipa mobs i all oändlighet för att få extra pengar.

Farming och försäljning av föremål är ett av de mest effektiva sätten att tjäna guld i WoW TBC.

Oavsett vilken anledning du har till att vilja ha mer guld i World of Warcraft TBC finns det många alternativ för att köpa det. Oavsett om du bara vill ha lite WoW-pengar för att köpa några förbrukningsvaror eller tokens eller föredrar att köpa stora mängder - det finns alltid något för alla. Fortsätt läsa för att ta reda på hur du kan köpa billigt WoW-guld så att du kan börja spara.

Expansionen, World of Warcraft: The Burning Crusade (förkortat TBC), släpptes den 16 januari 2007. Det är den första expansionen till World of Warcraft. Expansionen låter spelarna utforska världen Outland, som är en splittrad kontinent som en gång var en del av världen Draenor. Den gör det också möjligt för spelarna att höja sin karaktärs nivå till 70.

För att kunna spela The Burning Crusade måste spelarna ha en kopia av originalspelet World of Warcraft och TBC-expansionen installerad på sin dator. Denna expansion kunde köpas från återförsäljare eller laddas ner från Blizzards webbplats. Spelare som köpt den fysiska kopian av expansionen får en bonus-DVD som innehåller trailers för spelet, bilder bakom kulisserna och andra bonusfunktioner.

The Burning Crusade mottogs generellt sett väl av kritikerna. PC Gamer gav expansionen ett betyg på 93 % och kallade den "en förfining och utvidgning av allt som gjorde WoW så bra från början". IGN gav expansionen 8,9 av 10 och sa att det är "en utmärkt expansion som säkert kommer att glädja World of Warcraft-fans". Vissa recensenter kritiserade dock spelet för bristen på nytt innehåll. Eurogamer gav expansionen 7 av 10 och sa att "World of Warcraft börjar kännas lite långsökt". GameSpot gav expansionen 6,5 av 10 och sa att "The Burning Crusade gör inte tillräckligt för att återuppliva det åldrande World of Warcraft".

Många spelare hoppas att detta tillägg till WoW Classic kommer att fräscha upp saker och ting och ge mer variation i spelstilen.

Översikt över TBC Classic Gold

The Burning Crusade (TBC) var den första expansionen som släpptes till World of Warcraft (WoW) den 16 januari 2007. Expansionen höjde nivåtaket från 60 till 70 och introducerade två nya raser, blodalver och draenei. Den lade också till dussintals nya zoner, fängelsehålor, räder, föremål och uppdrag.

Classic Gold är en term som används för guld som förvärvats för den klassiska expansionen Burning Crusade. Classic Gold är mycket eftertraktad av spelare som snabbt vill power levela sina karaktärer eller köpa utrustning för slutspelet. Det bästa sättet att få Classic Gold är att odla instanser som Zul'Gurub, Blackwing Lair och Ahn'Qiraj. Andra metoder är att odla mobs i Stranglethorn Vale, slutföra uppdrag och utforska områden där du kan plundra värdefulla föremål.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?