Registrera dig
Logga in

SWTOR-konton

Styr galaxen med ett SWTOR-konto på hög nivå.

Börja sälja
1 items found
Recommended
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Välkommen till igitems - din #1 marknadsplats för Star Wars: The Old Republic-konton

SWTOR är ett massivt multiplayer online rollspel som utspelar sig i Star Wars universum. Spelet har utvecklats av BioWare och publiceras av Electronic Arts och utspelar sig tusentals år före händelserna i Star Wars-filmerna. I SWTOR kan du välja mellan åtta ikoniska klasser, var och en med sin egen unika berättelse, förmågor och spelstil. Spelet bjuder på episka rymdstrider, olika allianser och en galax fylld av äventyr, intriger och oförglömliga karaktärer.

På igitems förstår vi att resan mot att bli en mäktig hjälte i SWTOR kan vara både tidskrävande och extremt utmanande. För att bekämpa detta erbjuder vi en snabb, säker och bekväm plattform för att köpa och sälja starka SWTOR-konton. Så oavsett om du letar efter ett fullt utrustat Jedi Knight eller ett listigt Sith Inquisitor-konto, har vi det du behöver.

Varför välja igitems för dina SWTOR-kontobehov?

  1. Spara tid och ansträngning - Att börja från scratch i SWTOR kan vara ganska skrämmande, särskilt för dem med begränsad tid. Genom att köpa ett konto via igitems kan du hoppa över detta och hoppa rakt in i handlingen genom en kraftfull karaktär med hög nivå på utrustning, färdigheter och krediter.
  2. Ett brett utbud av konton - Vår SWTOR-marknadsplats har ett brett urval av SWTOR-konton till salu, som tillgodoser alla spelstilar och preferenser. Så oavsett om du är en avslappnad spelare som letar efter ett väl avrundat konto eller en dedikerad raider som söker den perfekta slutspelskaraktären, hittar du vad du behöver på igitems utan problem.
  3. Snabb leverans och 24/7 kundsupport - När du har valt ditt favorit SWTOR-konto kommer våra säljare att säkerställa en snabb och säker leveransprocess. Vårt kundsupportteam är tillgängligt 24/7 för att svara på eventuella frågor eller lösa eventuella problem som kan uppstå under denna transaktion.
  4. Säkra och pålitliga transaktioner - På igitems tar vi säkerhet på allvar. Vår plattform använder toppmodern kryptering för att skydda din personliga information och säkerställa att alla transaktioner är trygga och säkra. Vi erbjuder också ett omfattande köparskyddsprogram som ger sinnesro under hela köpprocessen.

Fördelarna med ett SWTOR-konto från igitems

Kraftfulla karaktärer: Kontona som säljs på vår plattform har högnivåkaraktärer med imponerande utrustning, färdigheter och krediter som hjälper dig att erövra galaxen med lätthet.

Unika berättelser: Med ett fullspäckat konto kommer du att kunna uppleva de episka berättelserna för varje klass, från den ädla Jedi Guardian till den hänsynslösa Sith Warrior, vilket gör din väg i Star Wars-universumet rolig och spännande.

Tillgång till exklusivt innehåll: Med ett högnivåkonto kan du delta i utmanande slutspelsinnehåll, som operationer, Flashpoints och PvP Warzones, där de bästa belöningarna väntar.

En blomstrande gemenskap: Gå med i en livlig gemenskap av passionerade SWTOR-spelare, delta i sociala aktiviteter, bilda allianser och få nya vänner när du utforskar galaxen tillsammans med ditt nya konto.

Oavsett om du är en erfaren spelare som vill utöka din SWTOR-erfarenhet eller en nykomling som är ivrig att dyka in i detta ikoniska MMORPG:s rika historia och uppslukande spel, har igitems det perfekta kontot för dig. Bläddra igenom vårt urval, hitta ditt drömkonto och ge dig ut på ditt ultimata Star Wars-äventyr redan idag!