Services
Registrera dig
Logga in

Köp sällsynta RuneScape 3-objekt - RS3 Item Marketplace

Njut av den snabbaste, säkraste och billigaste RuneScape Items idag! Lätta transaktioner och säkra affärer med IGitems. Tillgänglig dygnet runt

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Sällsynta Runescape-objekt

Flera sällsynta föremål i RuneScape anses vara extremt värdefulla. Dessa föremål är ofta svåra att få tag på eller går inte längre att få tag på, och vissa kan bara hittas genom att fullfölja speciella men svåra uppgifter eller utmaningar.

  • Party Hats/Christmas Crackers - Under julevenemanget 2001 kunde spelarna plocka upp crackers och dra dem till en party hats. Föremålet ansågs vanligt vid den tiden eftersom det bara tog en minut av spelandet innan man fick sitt första pris.
  • Halloweenmasker - Dessa föremål släpptes under evenemanget Hallowe'en 2002. Spelare kunde plocka upp dessa masker i hela RuneScape så länge det varade.
  • Half Jug Full of Wine - Matlagningsfärdigheten har ändrats under hela spelet, och spelarna var omedvetna om denna förändring. När kannor ändrades från 2 till 1 i matlagning, blev personer som hade halvfulla kannor åt gången fast med ett föremål som inte längre gick att få tag på.

Varför välja igitems för RS3 Items

Det finns många anledningar till att du bör köpa dina RuneScape-artiklar från oss. Vi erbjuder en trygg och säker shoppingupplevelse online, vi har ett stort utbud av produkter att välja mellan och våra priser är alltid konkurrenskraftiga.

Vi erbjuder också en 100 % nöjdhetsgaranti på alla våra produkter.

Vi har också ett team av erfarna och kunniga kundtjänstrepresentanter som är tillgängliga dygnet runt för att svara på alla frågor du kan ha om våra produkter eller tjänster.

Så om du letar efter det bästa stället att köpa RuneScape-artiklar på, behöver du inte leta längre än till vår webbplats. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken!

Vi hoppas att du har trevligt med ditt besök på vår webbplats. Tack för att du väljer oss som din pålitliga RS3-artikelförsäljare för alla dina RuneScape-behov.

Introduktion till föremål

I videospelet Runescape kan spelarna använda många olika föremål. Dessa föremål inkluderar vapen, rustningar och andra olika föremål. Vissa av dessa föremål är kraftfullare än andra, och vissa är mer användbara för vissa uppgifter.

Ett av de viktigaste föremålen i RuneScape är vapnet. Vapen kan användas för att attackera fiender och varelser och för att försvara sig själv. Det finns många olika typer av vapen tillgängliga i spelet, och alla har sina styrkor och svagheter.

Ett annat viktigt föremål i RuneScape är rustningen. Rustning kan användas för att skydda sig mot fiendens attacker, samt minska den skada man tar från miljöfaror. Det finns många olika typer av rustningar tillgängliga i spelet, och var och en har sina styrkor och svagheter.

För det sista kan många andra föremål i RuneScape användas för olika ändamål. Dessa föremål är bland annat mat, drycker och runor. Mat kan användas för att läka sig själv, drycker kan användas för att öka statistik eller förmågor och runor kan användas för att kasta trollformler.

Var och en av dessa föremål är viktiga på sitt eget sätt, och vart och ett av dem kan användas för att hjälpa spelaren att nå sina mål i spelet. I slutändan är det upp till spelaren att bestämma vilka föremål de vill använda och hur de vill använda dem.

Hur man köper RS3-artiklar

Att köpa Runescape-artiklar via vår hemsida är enkelt, först vill du gå till iGitems och välja vilket objekt du vill, så länge de är tillgängliga för tillfället.

Se till att du läser all information som anges, och det rekommenderas att be om skärmdumpar från säljaren om det behövs.

Registera dig (gratis) eller logga in på ditt konto.

Kolla in och gör beställningen via vår 100 % säkra betalningsgateway.

När säljaren har fått din beställning kan ni bestämma tid och plats för att träffas i spelet och byta det önskade föremålet.

Du är nu den stolta ägaren av ett coolt RS3-objekt! Bra jobbat, och njut av att spela!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?