Registrera dig
Logga in
Köp billigt RuneScape Gold - RS3 GP Marketplace

Köp billigt RuneScape Gold - RS3 GP Marketplace

Både nya spelare på RuneScape och återkommande veteraner vet att föremål kostar en hel del i dag. För att ha en chans mot bossar behöver spelarna hundratals miljoner i Runescape-guld. Av den anledningen slipar vissa allt själva istället för att köpa billig RS3-valuta från online-marknadsplatser som vår här på igitems.

Börja sälja
0 items found
Recommended
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Varför välja oss?

Hur mycket forskning har du gjort för att hitta vår tjänst? Vi kan försäkra dig om att det är lättare att bara läsa nedanstående.

Som en professionell marknadsplats för RS3 guld, är vi dedikerade till att tillhandahålla den bästa servicen och billiga prisartiklar för spelare som behöver Runescape 3 guld.

Vi är alltid online dygnet runt, alla e-postmeddelanden eller meddelanden kommer att besvaras supersnabbt och din beställning kommer att slutföras så snart som möjligt. Det betyder att när du betalar framgångsrikt; dina beställda objekt kommer att skickas i spelet ASAP. Om det finns någon fördröjning kommer vi att informera dig i förväg.

Ta några minuter på dig för att surfa runt på vår webbplats; jag är säker på att du kommer att hitta det du letar efter. Och om det är något du behöver hjälp med, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!

Så, du funderar på att köpa Runescape guld? Här är några anledningar till varför du bör köpa från oss:

 • Vi erbjuder de bästa priserna på marknaden.
 • Vår kundtjänst är förstklassig och alltid tillgänglig för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem.
 • Vi har ett brett utbud av betalningsalternativ att välja mellan, så att du kan hitta det som fungerar bäst för dig.
 • Vi har ett stort lager av guld, så du kan alltid hitta det du behöver.
 • Vi är ett välrenommerat företag med många års erfarenhet i branschen. Du kan lita på att vi tillhandahåller kvalitetsguld och utmärkt kundservice.

Runescape Economy

Ekonomin i Runescape bygger på ett system med tillgång och efterfrågan. Det innebär att priserna på föremål bestäms av hur mycket av ett föremål som finns tillgängligt och hur många som vill ha det. Om det till exempel finns en stor efterfrågan på guld, men inte många människor säljer det, kommer priset på guld att vara högt. Men om fler börjar sälja guld kommer priset att sjunka.

I de flesta fall kommer priserna på föremål att stiga och sjunka beroende på vad som händer i spelet. Om till exempel många spelare slåss i ett visst område kommer priserna på vapen och rustningar som tappats från det området att öka eftersom de blir mer sällsynta.

Det finns också flera sätt att tjäna pengar i spelet. En populär metod är att köpa lågt och sälja högt. Om du till exempel märker att priset på ett visst föremål har sjunkit kan du köpa det och sedan sälja det till ett högre pris när priserna går upp igen. Ett annat sätt att tjäna pengar är att samla in resurser och sedan sälja dem till andra spelare. Många minispel kan spelas med vinstsyfte.

I allmänhet finns det många möjligheter att tjäna pengar i Runescape. Det är upp till dig att räkna ut hur mycket arbete du vill lägga ner och vilken typ av inkomst du vill ha.

Runescape tillbaka till grunderna

Runescape är ett massivt flerspelarrollspel online, även känt som MMORPG, som först släpptes i januari 2001. Det skapades av Andrew och Paul Gower, två bröder i Storbritannien som själva kodade spelet. Spelet utspelar sig i en medeltida fantasivärld där spelarna kan välja att vara en av många olika karaktärsklasser, bland annat krigare, magiker och rangers. Spelarna kan utforska världen, slutföra uppdrag, slåss mot monster och höja sina färdigheter. Det finns också möjligheter att delta i strider mellan spelare mot spelare.

Spelet har över 200 miljoner registrerade konton och spelas i över 180 länder. Det har översatts till 26 språk. År 2011 röstades Runescape fram som det mest populära gratis MMORPG:et och 2011 vann Runescape Gold Award för bästa gratis multiplayerspel vid Golden Joystick Awards.

Runescape har fem olika attackfärdigheter som spelarna kan nivåhöja: attack, styrka, försvar, magi och distans. När spelarna får nivåer i dessa färdigheter får de tillgång till nya förmågor eller föremål. Spelare belönas för att träna sina konton genom att få erfarenhetspoäng (XP). När spelarna har tillräckligt med XP får de en färdighetsnivå. Spelarna ställer in hur många poäng de vill tjäna jämfört med andra spelare på det som kallas Hiscores. Ju högre en spelares totala nivå är, desto lättare kan monster besegras och desto mer pengar kan de tjäna.

En av de mest populära aspekterna av Runescape är dess ekonomiska system. Spelare kan köpa och sälja föremål med varandra genom en spelardriven ekonomi. Detta gör det möjligt för spelarna att tjäna pengar genom att sälja sina egna föremål eller genom att slutföra uppdrag som belönar dem med sällsynta och värdefulla föremål. Det dyraste föremålet som någonsin sålts i Runescape var en partyhatt, som gick för över 1 000 dollar.

Sedan starten har Runescape genomgått många förändringar och uppdateringar. År 2013 förnyade uppdateringen "The Evolution of Combat" helt och hållet spelets stridssystem. Nyligen kom en uppdatering kallad "The Land Out of Time" som introducerade ett nytt område i spelet. Uppdateringar lägger vanligtvis till nya platser, föremål och förmågor, men ibland ändrar de helt och hållet hur spelet fungerar.

De dyraste föremålen i Runescape?

De dyraste föremålen i RuneScape är vanligtvis de mest sällsynta och mest värdefulla. Dessa föremål kan inkludera vissa vapen och rustningar, partyhattar med mera.

De flesta av dessa föremål har en rejäl prislapp eftersom de är svåra att få tag på. Så om du vill lägga ut pengar på lite lyxig utrustning, var beredd på att gräva djupt i fickorna.

Om du är ute efter några av de mest sällsynta och bästa utrustningarna som finns, kolla in listan nedan:

 1. Festmössor

  De här festliga hattarna släpptes första gången under RuneScape's femte julfirande 2001 och är mycket eftertraktade av samlare. Som med de flesta utgånget föremål kan de nu endast fås genom handel.

 2. Dragonklor

  Dessa klor är några av de mest kraftfulla vapnen i RuneScape och kan endast användas av medlemmar. De kan erhållas som en sällsynt droppe från drakimpletter eller genom handel.

 3. Torva rustning

  Den här topprustningen är gjord för spelare på hög nivå och är ett av de dyraste föremålen i spelet. Den kan erhållas som en sällsynt drop från Nex, chefen i Zarosian stronghold, eller genom handel.

 4. Äldre Maul

  Denna gigantiska tvåhandiga stridsklubba är ett av de mest kraftfulla vapnen i RuneScape.

 5. Pernix rustning

  Denna rustning är gjord för spelare på hög nivå och är ett annat av de dyrare föremålen i RuneScape. Den kan erhållas som en sällsynt drop från Nex, chefen i Zarosian stronghold, eller genom handel.

 6. Godsordskärvor

  De här skärvorna är resterna av de tre godswords som du fick som belöning från God Wars Dungeon. Även om varje skärva är utbytbar kan de inte utrustas som en helhet - de måste först kombineras med ett handtag för att skapa ett färdigt gudasvärd.

 7. Zuriel's Hood

  Denna huva är en del av en uppsättning som en gång tillhörde en äventyrare vid namn Zuriel. Den kan erhållas genom handel eller genom högklassiga bossdrops, och har några av de högsta stats i RuneScape!

Slutningsvis kan du konstatera att vissa saker är värda mer än sin vikt i guld, som du kan se i denna lista! Så om du har turen att få tag på något av dessa föremål till salu, se till att de ligger tryggt och säkert i din bank. Och kom ihåg: om du inte har råd med det, oroa dig inte.