Services
Registrera dig
Logga in

Runescape-konton till salu - Marknadsplats för RS3-konton

Marknadsplatsen iGitems är ett utmärkt sätt att få ett billigt RS3-konto utan att behöva lägga ner timmar på att höja nivån. Slipp besväret med att köpa ett konto. Med iGitems kan du vara säker på att du får ett bra pris utan att det innebär några som helst problem.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Runescape-konton

Det finns många anledningar till varför du bör köpa ett RuneScape-konto. Den kanske viktigaste anledningen är att det kan spara dig mycket tid och pengar. När du köper ett konto får du hoppa över processen att bygga upp din karaktär från grunden. Detta kan vara särskilt bra om du inte har så mycket tid att spela. Det kan också vara till hjälp om du vill börja spela på en högre nivå med en gång.

En annan anledning att köpa ett konto är att det kan göra spelet roligare för dig. När du börjar med en helt ny karaktär är det mycket slipning och uppgradering som måste göras innan du kan njuta av spelet. Du kan hoppa över det steget med ett befintligt konto och bara fokusera på att ha roligt.

För det sista kan du spara frustration genom att köpa ett konto. Din karaktärs färdigheter kommer alltid att vara högre än om du hade börjat från början. Även om ditt huvudmål är att samla rikedomar kommer detta att göra det mycket lättare för dig att slutföra uppgifter, vilka de än är.

Även om du tror att du inte behöver ett helt års speltid på en gång, kan du överväga att köpa dig ett RuneScape-konto som en gåva till din nästa födelsedag eller semester. Det kan göra hela skillnaden i världen mellan "arbetstid" och "speltid".

Hur man undviker opålitliga säljare av RuneScape-konton

När du handlar på igitems kan du undvika allt krångel med att köpa ett RuneScape-konto, eftersom alla våra säljare är verifierade och inte får betalt om du inte markerar beställningen som komplett.

Om du bestämmer dig för att gå till en annan marknadsplats eller en privatperson är det första du bör tänka på om säljaren har positiva recensioner från andra köpare. Visst, detta är inte 100 % tillförlitligt, men om majoriteten av de personer som köpt konton från nämnda person inte hade några problem och var nöjda med sina köp, är det troligt att de kommer att vara rättvisa mot dig också.

Sök efter kontots karaktärsnamn och titta på det i RuneScape high scores eller på RS3 toplist. Se till att karaktärernas namn är giltigt och att kontot inte skapades några timmar innan du gör ditt köp.

Om du köper ett Runescape 3-konto ska du be om en skärmdump av inloggningssidan för kontot där datum och tid är synliga. Detta kommer att bevisa att kontot är deras och inte ett nyskapat konto som någon försöker lura dig med.

Detta är bara några saker att se upp för när du köper ett konto online. Genom att följa dessa enkla tips kan du hjälpa till att se till att du inte blir lurad och får det du betalat för. Varför inte undvika detta genom att köpa ett RuneScape-konto hos iGitems?

Varför välja oss?

Vi har varit i RS3-kontobranschen i flera år och vet vad som gör ett värdefullt RuneScape-konto.

Vår personal handplockar noggrant konton för att säkerställa kvaliteten innan de listas på vår hemsida, vilket innebär att du inte förskingrar dina pengar på ett hemskt konto. Dessutom ger vi en 100 % nöjd-kund-garanti. Med andra ord: det finns ingen risk att köpa från oss.

Vi listar alla konton med deras respektive statistik, så det är görbart för dig att se hur lönsamt varje konto kan bli om det säljs till en annan spelare/köpare.

Sist erbjuder vi en prisjämförelsefunktion för att ge dig bästa möjliga affär.

Nu när vi har täckt vad som gör att vi sticker ut som kundernas förstahandsval av leverantör, kommer här några fler skäl till varför det är fördelaktigt för dig att köpa ett konto från oss:

  1. Vi erbjuder en prisjämförelsefunktion för att ge dig bästa möjliga erbjudande.
  2. Alla konton kommer med sina respektive objekt (utrustade), och våra säljare skickar alltid kontouppgifter snabbt och säkert.
  3. Sist erbjuder vi en 24/7 livechatt-tjänst där du kan få dina problem åtgärdade av våra teammedlemmar.
5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?