Old School RuneScape
Login / Join
Köp OSRS-objekt - OSRS-objektbutik

Köp OSRS-objekt - OSRS-objektbutik

Utrusta dig med sällsynta OSRS-föremål som är byggda för ett legendariskt äventyr.

1 Results
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Våra funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
igitems
Alternativ 1: Leverans i spelet
Denna leveransmetod avser en personlig handel som sker i spelets ekosystem. Säljaren träffar din karaktär för att leverera dig valutan i spelet.

Var uppmärksam på följande:
  • Skillnader i tidszon
  • Skillnader mellan servrar och regioner
  • Oavsett omständigheterna får du aldrig returnera valuta, guld etc. till säljarens karaktär efter leverans. Om säljaren ber dig att göra det ska du skapa en skärmdump och skicka den till vår kundtjänst.
Alternativ 2: Leverans i spelets brevlåda.
Vissa säljare på igitems kan välja att leverera valuta till din brevlåda i spelet. En sådan metod fungerar bra med en del onlinespel. Vanligtvis uppfylls mindre beställningar på detta sätt, eftersom det inte krävs någon samordning i spelet mellan säljare och köpare.
Garanterad säkerhet:
Vi förblir den säkraste platsen för att köpa och sälja spelvaluta. Vårt PlayerProtection-system garanterar en trevlig handelsupplevelse eller så får du pengarna tillbaka.

Bästa priser:
På igitems erbjuder vi dig ett brett spektrum av säljare och valutamarknadsplatser. Som ett resultat av detta hjälper konkurrensen mellan säljarna oss att uppnå de lägsta priserna som går att uppnå.

Snabb och pålitlig leverans:
På igitems spelar användarupplevelsen den viktigaste rollen. Av den anledningen betonar vi leveranshastighet så att du kan få din valuta i spelet så snart som möjligt. Varje beställning har en beräknad leverans som beräknas utifrån säljarens tidigare genomförda beställningar.
Varje försäljningsobjekt har en ungefärlig leveranstid för att ange när säljaren kan förvänta sig att leverera. Denna siffra beräknas utifrån säljarens tidigare leveranser. Säljarna fastställer också en garanterad leveranstid. Om de har gått ut i tid är du berättigad till återbetalning enligt igitems PayerProtection-plan.

Det stora utbudet av Old School Runescape-objekt är nästan oändligt. De finns i många olika former, inklusive i lager eller lagrat bankutrymme för snabb åtkomst senare. OSRS-föremål kan förvärvas genom skilling som mahognyplankor eller strid som drakben samt hitta dem till salu på igitems; vissa eftertraktade redskap har till och med speciella egenskaper som gör att spelarna kan öka sin stridsförmåga kraftigt

Hur handlas de mest eftertraktade OSRS-föremålen?

Köpare söker igenom RuneScape efter de mest eftertraktade föremålen medan andra köper dem till ett premiumpris från spelare online. Den vridna bågen, Ghrazi Rapier och Dragon Claws är några av de mest eftertraktade föremålen i OSRS - men du behöver inte nödvändigtvis få dem från en Grand Exchange. Själva bågen kostar över 1 miljard OSRS-guld på börsen! Du kan också få dem genom Chambers of Xeric's Realm medan de är tillgängliga som belöningar för Theatre Of Blood respektive; det finns dock en minimal chans att få någon av dem, så slipning skulle behövas.

Det finns många föremål i OSRS som människor odlar, köper och till och med dödar för! Föremål i OSRS som Dragon Claw, en av de starkaste klorna som inte kan smidas, säljs för berg av guld på Grand Exchange. Föremål som drakben kan också odlas och sedan säljas i bulk för en hälsosam insättning av guld i din bank!

Introduktion till några viktiga OSRS-vapen

Det är en bra idé att ha vapen i alla tre stridsstilar om du vill att din karaktär ska vara framgångsrik. En närstridsorienterad spelare bör investera i lie eller närstridsvapen, medan någon som föredrar magi kan välja trollstavar. De som är ute efter distansattacker kan ha nytta av pojkar. Saradomin Godsword, som ett exempel, kunde återställa spelarens träffpunkter och bönpunkter. Viturs lie kan visserligen hela dig, men den kan också skada tre motståndare på en gång! Men - om avståndsstrid passar dig bättre än magi, ska du leta efter Twisted Bow eller Toxic Blowpipe, som har högre träffsäkerhet men lägre skador mot fiender.

Du kan hitta många alternativ för magiker, från sällsynta stavar till trollstavar. I Staff till Kodai Wand och den anpassningsbara Nightmare Staff. Stabens trollformel kan också återställa bönpunkter.

De krafter som Nightmare Staff ger är beroende av vilket klot du fäster vid den. Att fästa en Eldritch Orb kommer att öka dina bönpoäng över den nivå de var medan de återställer hälften av skadan som orsakats av ett enda slag; Harmonised Orb ökar attackhastigheten för dem som önskar denna fördel över tid istället. Men om man föredrar makt i antal kan Volatile Orbs vara mer önskvärda - de ger inte bara kraftfulla specialattacker utan också skalning baserat på maginivå!

Varför välja igitems för OSRS-föremål?

Vi har alla ett mål i åtanke när vi spelar Old School Runescape: att få de bästa möjliga föremålen. Du kan göra det på många sätt, men att få tag på något av dessa ultimata erbjudanden kommer att vara tufft, så bli inte alltför avskräckt om det inte är en lätt uppgift! Dessutom kommer iGitems alltid att vara den mest pålitliga marknadsplatsen som säljer allt från vapen till rustningar; De är perfekta tillägg oavsett vilken typ spelare kan vilja ha själva.

iGitems startades med ett mål i åtanke: att ge spelare runt om i världen ett säkert och bekvämt sätt att få kontakt genom spel. Med vår mångåriga erfarenhet och expertis i kombination med kreativ design kan vi få detta att hända! Nu kan du beställa vilket spel som helst från var som helst utan att behöva oroa dig för betalningssäkerhet eller om det kommer fram i tid eller inte. Alla beställningar kommer också med vår expertkundtjänst när det behövs. Vi vill tillgodose alla spelares behov, oavsett om de är proffs eller nybörjare. Det är därför vi erbjuder billiga produkter och tjänster; på så sätt behöver du inte köpa OSRS-artiklar från andra webbplatser.

Om Old School RuneScape

Old School RuneScape är ett videospel som släpptes 2013, och det är en remake av det ursprungliga RuneScape-spelet från 2001. Spelet är baserat på fantasivärlden Gielinor, som är uppdelad i kungariken, regioner och städer. Spelare kan utforska världen genom att gå runt eller använda mounts för att resa snabbare.

Målet med spelet är att slutföra uppdrag och få belöningar. Uppdrag är uppgifter som spelarna kan slutföra för att tjäna XP (erfarenhetspoäng) och pengar. Det finns också minispel som spelarna kan spela för skojs skull eller för att få belöningar.

En av de saker som gör Old School RuneScape populärt är dess retrografik och spelupplägg. Utvecklarna har gjort det svårt att använda modern grafik, så spelarna måste förlita sig på sin fantasi när de spelar. Retrostilen gör också att det sticker ut från andra spel.

Old School RuneScape är gratis att spela och körs på en onlineplattform som kallas "webbläsarspel". Det innebär att användare kan spela genom att klicka på länkar i en webbläsare, utan att behöva ladda ner någonting. Det är ett enkelt sätt för människor att komma åt spelet när de vill.

Det är ett enkelt sätt för människor att få tillgång till spelet när de vill. Och därför finns OSRS-marknadsplatser som iGitems för att hjälpa till att massivt förbättra spelarnas spelupplevelse.

Varför ska du köpa Old School RuneScape-objekt?

Det finns några anledningar till att spelare kan köpa Old School RuneScape-artiklar snarare än att tjäna dem genom att odla guld eller slutföra utmaningar. En av de vanligaste är att de inte har tillräckligt med tid på sina händer. Därför vill de använda den korta tid de har på OSRS mer effektivt genom att slutföra uppdrag och skilla, inte genom att samla föremål.

Andra gånger är föremålen helt enkelt inte tillgängliga för försäljning i spelet. Grand Exchange (GE) bygger på att spelare lägger upp föremål som andra kan köpa. Ibland finns det inte tillräckligt av ett föremål (särskilt om droppfrekvensen är låg) och spelarna vill inte göra sig av med dem, vilket innebär att det inte finns några eller färre erbjudanden för just det föremålet i GE.

Som ett resultat vänder sig spelare till andra för att få hjälp. Det innebär att köpa OSRS-objekt från tredjepartswebbplatser, som erbjuder individer objekt som de kanske letar efter eller kanske inte har känt till tidigare. En av de mest anmärkningsvärda webbplatserna är iGitems, och vi tillåter spelare att köpa och sälja Old School RuneScape-föremål för riktiga pengar.

Varför sälja OSRS-objekt på iGitems?

iGitems, en mycket ansedd tredjepartsmarknadsplats, erbjuder flera fördelar jämfört med andra plattformar och försäljningsmetoder. Dessa inkluderar:

En större publik - Potentiella köpare som kanske inte är medvetna om ditt föremål kan hitta det mer effektivt på iGitems tack vare vår massiva användarbas. Dessutom är det mycket mer kostnadseffektivt än att annonsera via andra kanaler som sociala medier eller radannonser. Varför? Listning är gratis på iGitems!

Trygghet och säkerhet - Du kan vara säker på att din betalning och personliga information är skyddad när du använder en pålitlig marknadsplats.

Bekvämlighet - iGitems tillhandahåller en one-stop-shop för köpare och säljare, vilket gör det enkelt för kunder att hitta dina OSRS-artiklar och slutföra transaktioner. Det betyder att du får betalt snabbt också! Vi låter inte säljare vänta på betalning.

Kundtjänst - Om något går fel med en transaktion, eller om du har några andra frågor eller problem, erbjuder vår 24/7 livechatt hjälpsamma kundsupporttjänster.

Förtroende och professionalism - iGitems OSRS-marknadsplats tillhör en etablerad, pålitlig plattform som kan bidra till att förbättra förtroendet mellan köpare och säljare.