Registrera dig
Logga in
Köp OSRS Items - OSRS Item Shop

Köp OSRS Items - OSRS Item Shop

Det stora utbudet av Old School Runescape-objekt är nästan oändligt. De finns i många olika former, inklusive inventarier som hålls i lager eller bankutrymme för snabb åtkomst senare. OSRS Items kan förvärvas genom skilling som mahognyplankor eller strid som drakben samt genom att hitta dem till salu på igitems; vissa eftertraktade redskap har till och med speciella egenskaper som gör att spelarna kan öka sin stridsförmåga avsevärt.

Börja sälja
0 items found
Recommended
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Hur handlas de mest eftertraktade OSRS-varorna?

Köpare letar på RuneScape efter de mest eftertraktade föremålen medan andra köper dem till ett högt pris från spelare på nätet. Twisted Bow, Ghrazi Rapier och Dragon Claws är några av de mest eftertraktade föremålen i OSRS - men du behöver inte nödvändigtvis skaffa dessa från en Grand Exchange. Själva bågen kostar över 1 miljard OSRS-guld på börsen! Du kan också tjäna dem genom Chambers of Xeric's Realm medan de finns tillgängliga som belöningar för Theatre Of Blood respektive; det finns dock en minimal chans att få någon av dem, så det skulle krävas slipning.

Det finns många föremål i OSRS som folk odlar, köper och till och med dödar för! Föremål i OSRS som Dragon Claw, en av de starkaste klorna som inte kan smidas, säljs för berg av guld på Grand Exchange. Föremål som Dragon Bones kan också odlas och sedan säljas i stora mängder för att ge dig en rejäl guldinsats på din bank!

Introduktion till några viktiga OSRS-vapen

Det är en bra idé att ha vapen i alla tre stridsstilar om du vill att din karaktär ska bli framgångsrik. En närkampsorienterad spelare bör investera i saxar eller närkampsvapen, medan någon som föredrar magi kan välja trollstavar. De som är inriktade på distansattacker kan finna pojkar användbara. Saradomin Godsword, som ett exempel, kunde återställa spelarens hitpoints och bönepunkter. Samtidigt som den kan läka dig kan Scythe of Vitur också skada tre motståndare på en gång! Men - om distansstrid passar dig bättre än vad magi gör, så sök dig till Twisted Bow eller Toxic Blowpipe, som har högre precision men lägre skador mot fiender respektive.

Du kan hitta många alternativ för magiker, från sällsynta stavar till trollstavar. I Staff till Kodai Wand och den anpassningsbara Nightmare Staff. Stavbesvärjelsen kan också återställa bönepunkter.

De krafter som ges av Nightmare Staff är beroende av vilken orb du fäster vid den. Om du fäster en Eldritch Orb ökar dina bönepoäng över den nivå de hade samtidigt som du återställer halva skadan som orsakas av ett enda slag; Harmonised Orb ökar attackhastigheten för dem som önskar denna fördel över tid istället. Men om man föredrar makt i antal kan Volatile Orbs vara mer önskvärda - de ger inte bara kraftfulla specialattacker utan även skalning baserat på maginivå!

Varför välja igitems för OSRS Items?

Vi har alla ett mål i åtanke när vi spelar Old School Runescape: att få de bästa möjliga föremålen. Du kan gå tillväga på många olika sätt, men att erhålla någon av dessa ultimata erbjudanden kommer att vara tufft, så bli inte alltför avskräckt om det inte är en lätt uppgift! Dessutom kommer iGitems alltid att vara den mest pålitliga marknadsplatsen som säljer allt från vapen till rustningar; De är perfekta tillägg oavsett vilken typ av spelare själva vill ha.

iGitems startades med ett mål i åtanke: att ge spelare runt om i världen ett säkert och bekvämt sätt att få kontakt genom spel. Med vår mångåriga erfarenhet och expertis i kombination med kreativitet för design kan vi få detta att hända! Nu kan du beställa vilket spel som helst från var som helst utan att behöva oroa dig för säkerheten vid betalningshantering eller om det kommer att anlända i tid eller inte. Alla beställningar kommer också med vår expertkunduppdrags kundtjänst när det behövs också. Vi vill tillgodose alla spelares behov, oavsett om de är proffs eller nybörjare. Det är därför vi erbjuder billiga produkter och tjänster; på så sätt finns det ingen anledning för dig att köpa OSRS föremål från andra webbplatser.

Om Old School RuneScape

Old School RuneScape är ett videospel som släpptes 2013 och är en remake av det ursprungliga spelet RuneScape från 2001. Spelet är baserat på fantasivärlden Gielinor, som är uppdelad i kungariken, regioner och städer. Spelare kan utforska världen genom att gå runt eller använda hästar för att resa snabbare.

Spelets mål är att slutföra uppdrag och få belöningar. Uppdrag är uppgifter som spelarna kan utföra för att tjäna XP (erfarenhetspoäng) och pengar. Det finns också minispel som spelarna kan spela för skojs skull eller för att få belöningar.

En av de saker som gör Old School RuneScape populärt är dess retrografik och spelupplägg. Utvecklarna har gjort det svårt att använda modern grafik, så spelarna måste förlita sig på sin fantasi när de spelar. Retrostilen gör också att det sticker ut från andra spel.

Old School RuneScape är gratis att spela och körs på en onlineplattform som kallas "webbläsarspel". Det innebär att användarna kan spela genom att klicka på länkar i en webbläsare, utan att behöva ladda ner något. Det är ett enkelt sätt för människor att få tillgång till spelet när de vill.

Det är ett enkelt sätt för människor att få tillgång till spelet när de vill. Och därför finns OSRS marknadsplatser som iGitems för att hjälpa till att massivt förbättra spelarnas spelupplevelse.

Varför ska du köpa Old School RuneScape Items?

Det finns några skäl till att spelare väljer att köpa Old School RuneScape-artiklar i stället för att tjäna dem genom att odla guld eller slutföra utmaningar. En av de vanligaste är att de inte har tillräckligt med tid. Därför vill de utnyttja den korta tid de får på OSRS mer effektivt, genom att slutföra uppdrag och skilling, inte genom att samla in föremål.

Andra gånger är föremålen helt enkelt inte tillgängliga för försäljning i spelet. Grand Exchange (GE) bygger på att spelare lägger ut föremål som andra kan köpa. Ibland finns det inte tillräckligt med föremål (särskilt om det är lågt) och spelarna vill inte dela med sig av dem, vilket innebär att det inte finns några eller färre erbjudanden för det föremålet på GE.

Som ett resultat av detta vänder sig spelarna till andra för att få hjälp. Det innebär att de köper OSRS-föremål från webbplatser från tredje part, som erbjuder enskilda personer föremål som de kanske letar efter eller kanske inte kände till tidigare. En av de mest anmärkningsvärda webbplatserna är iGitems, och vi låter spelarna köpa och sälja Old School RuneScape-artiklar för riktiga pengar.

Varför sälja OSRS Items på iGitems?

iGitems, en mycket välrenommerad marknadsplats från tredje part, erbjuder flera fördelar jämfört med andra plattformar och försäljningsmetoder. Dessa inkluderar:

En större publik - Potentiella köpare som kanske inte känner till ditt föremål kan hitta det mer effektivt på iGitems tack vare vår massiva användarbas. För att inte tala om att det är mycket mer kostnadseffektivt än att annonsera via andra kanaler som sociala medier eller annonser. Varför? Det är gratis att lista sig på iGitems!

Säkerhet och trygghet - Du kan vara säker på att din betalning och dina personuppgifter är skyddade när du använder en pålitlig marknadsplats.

Bekvämlighet - iGitems erbjuder en enda kontaktpunkt för köpare och säljare, vilket gör det enkelt för kunderna att hitta dina OSRS-föremål och genomföra transaktioner. Det betyder att du också får betalt snabbt! Vi låter inte säljarna vänta på betalning.

Kundtjänst - Om något går fel med en transaktion eller om du har andra frågor eller funderingar erbjuder vår 24/7 livechatt hjälpsamma kundtjänster.

Förtroende och professionalism - iGitems OSRS marknadsplats tillhör en etablerad, pålitlig plattform som kan bidra till att förbättra förtroendet mellan köpare och säljare.