Services
Registrera dig
Logga in

Köp Old School Runescape-konton - OSRS-konton till salu

Old School RuneScape är ett populärt MMO som många är galna i. En del spelare vill slipa ut sina färdigheter till max, men de har helt enkelt inte den tid eller de färdigheter som krävs. Som tur är finns vi här för att hjälpa till! På igitems kan du välja färdiga konton från våra säljare som är utformade exakt för att passa dina behov. Skiller, Pure, Ironman? Vi har det perfekta kontot för alla

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Old School RuneScape

Spelare i Old School RuneScape kan ha olika konton. Tanken på builds kan vara skrämmande för vissa, men det ger spelarna mer kontroll över sin upplevelse. Om du någonsin har spelat ett MMORPG som World of Warcraft eller Path Of Exile så borde konceptet vara begripligt; varje konto har sin specifika uppbyggnad som bestäms av hur de fördelar färdigheter mellan olika aktiva förmågor och passiva (förmågor som ger förstärkningar). Detta innebär att ingen spelare kommer att spela likadant!

Det finns många fördelar med att ha en personlig uppbyggnad, bland annat ökad flexibilitet när man väljer enskilda färdigheter samt att man vet exakt vad vissa färdighetsträd täcker bättre än andra, vilket sparar tid under utforskningsfasen.

Att köpa ett OSRS-konto är ett bra sätt för spelare som har begränsad tid och vill fokusera på andra saker. Dessa personer kanske inte är intresserade av byggprocessen eller så har de inte tillräckligt med timmar varje dag som enbart ägnas åt att spela Runescape; att köpa ett konto ger dessa spelare mer flexibilitet i sitt schema, vilket kan leda dem in på några spännande vägar!

Typer av Old School RuneScape-konton

Frågan "Vilket konto ska jag köpa?" är vanligtvis en svår fråga. Runescape har många olika typer tillgängliga, vilket innebär att det finns ett alternativ för alla! Innan du gör ett så viktigt köp bör du dock ta dig tid att fundera på hur du planerar att spela spelet och vilka funktioner som intresserar eller oroar dig mest? "Varför vill folk ha konton på just det här sättet?" Kommer din karaktär till exempel uteslutande att använda magi eller behöver du färdigheter inom distansering? Här är några populära typer av konton som handlas på igitems.

 • OSRS Skiller Accounts

  Skiller-konton är bra för spelare som vill ha ett sidokonto som enbart är tillgängligt för att träna hantverks- och gruvkunskaper. I det här fallet kommer karaktären inte att ha någon kampstatistik som är uppgraderad alls, utan istället kommer de att fokusera på att maxa många av sina förmågor för att skörda eller tillverka föremål från material som finns i spelet.

  Nackdelen med skiller-konton är att de kanske inte kan överleva i områden som är fyllda med monster på hög nivå. På grund av detta finns det situationer där en skicklig spelare skulle behöva ett annat konto bara för att försvara och stödja, vilket gör dem perfekta som en alternativ huvudkaraktär eller en headhunter på ett underkonto om du vill bli starkare.

 • OSRS rena konton

  Runescape pures är det perfekta sättet att specialisera din karaktär för vissa typer av strider. De kan användas i PVP eller som ensamvarg, utforska Gielinor och ha kul med vänner på olika servrar utan att känna att du inte utnyttjar dina färdigheter fullt ut eftersom de bara fokuserar på en typ!

  En ren bestäms av vilken statistik som levelas upp mest ( Typiskt attack, försvar och magi), sedan beroende på vilken typ av kroppsrustningar/vapen som passar dem bäst: tunga attackhandskar om de är styrkefokuserade; lätta defensiva närstridsvapen när resurserna tillåter det. Det finns inget fel svar här; valet beror helt och hållet på personliga preferenser, även om vissa människor tycker att det är enklare att välja tre helt separata konton än att blanda.

 • OSRS Maxed Accounts

  Ett maxat Old School Runescape-konto är en sällsynt och värdefull tillgång. Att maximera en enda färdighet tar tid, men multiplicera detta med ett stort antal färdigheter som finns tillgängliga i spelet - alla med olika krav för att höja nivån - så förstår du varför dessa typer av konton är så eftertraktade! Oavsett om du är en nybörjare som vill komma vidare eller en erfaren spelare som försöker hoppa över några tråkiga arbeten, kan du med ett sådant konto njuta av varje aspekt av spelet utan att behöva oroa dig för hur snabbt din karaktär förbättras, så länge den har blivit tillräckligt uppgraderad i förväg.

 • OSRS Ironman-konton

  Ironman-läget är ett mer utmanande och givande sätt att spela RuneScape. Du måste avancera genom spelet utan hjälp från andra spelare, oavsett om du byter föremål med någon annan på dennes konto eller använder en extern webbplats som The Grand Exchange (GX). I Iron Man-läget kan du inte gå någonstans för att få snabba förstärkningar, så att behärska dina färdigheter är nyckeln till att få högnivåutrustning som visar andra hur duktig du är!

 • OSRS-konton för insatsräkning

  Ett Runescape-insatskonto är en av de få typer av konton som regelbundet kan ge en spelare inkomster. Insatser är när du utmanar en annan person till dueller och får allt guld som de har "satsat" som betalning, oavsett om det är i spelet eller i riktig valuta som dollar/euro etc.... Även om detta kan tyckas vara ett enkelt sätt att odla OSRS Gold finns det alltid risker; oerfarna spelare riskerar att förlora det mesta, om inte allt, på grund av att de dör.

Varför köpa ett OSRS-konto?

Den första anledningen är att du med ett PvP-konto kan slippa lägga ner timmar på träning. Du kanske också vill prova olika builds utan att använda alla dina besparingar och förlora det ursprungliga också!

För det andra kan köp av vissa konton som redan har gjort framsteg ge en kickstart åt ditt spel. Du kanske kan hoppa över den vardagliga slitningen mot en första Fire Cape och hoppa direkt in i mer intressant innehåll som bossfighter eller dungeons, som bara är tillgängliga på högre nivåer!

Old School RuneScape är ett spel som ser föråldrat ut men som har en omfattande mängd innehåll, med uppdateringar som kommer ofta. Det finns många skäl för både nya och gamla spelare att hoppa på detta tåg, eftersom det ger stor nostalgi när du startar upp ditt konto på nytt eller spelar igenom de tidiga nivåerna igen. Vissa klaner köper också konton från säljare på nätet för att öka sin styrka mot andra motståndare samtidigt som de fortfarande kan njuta av lite solotid för att spela runt.

Om Old School RuneScape

Old School RuneScape är ett massivt flerspelarrollspel online (MMORPG) som utvecklas och publiceras av Jagex. Spelet släpptes första gången i februari 2013 och är baserat på den ursprungliga versionen av RuneScape från 2001. Det är en nostalgisk återblick till RuneScapes tidiga dagar innan moderna funktioner lades till. Old School RuneScape är gratis att spela, men spelare kan köpa medlemskap för att få tillgång till ytterligare funktioner. Dessa funktioner inkluderar fler uppdrag, färdigheter, föremål och områden att utforska. Medlemmar har också möjlighet att bilda grupper med andra spelare och delta i spelare-mot-spelare-strider. Spelare uppskattar Old School RuneScape eftersom det erbjuder en nostalgisk och mer utmanande spelupplevelse jämfört med den nyare versionen av RuneScape. Även om striderna är likartade i båda versionerna används spelarens färdigheter mycket oftare i Old School RuneScape, vilket gör det till ett mer strategiskt spel. Det finns också många olika uppdrag tillgängliga i den äldre versionen och unika föremål som inte kan hittas i det nyare spelet. Spelare som tycker om att behärska sina färdigheter och ta sig an komplexa utmaningar kommer att finna att Old School RuneScape ger en engagerande spelupplevelse som de inte kommer att glömma så fort.

Varför ska du lita på våra säljare?

iGitems är en av de mest betrodda sidorna som finns när det gäller handel med OSRS-konton, och vi vill göra din spelupplevelse mindre stressig. Det är därför våra tjänster ger omedelbar tillgång till alla typer av OSRS-konton för personer som behöver lite hjälp att komma igång utan att behöva ta itu med leveling eller gearing up. Vi vet att när man spelar spel som OSRS, där det finns olika utmaningar vid varje vändning, kan det snabbt bli frustrerande om man börjar från början och inte har någon som guidar en under denna process. Men oroa dig inte - vi täcker dig med våra premiumtjänster för försäljning av OSRS-konton.

Söker du sälja Old School RuneScape Items?

Vill du tjäna pengar på OSRS på ett enkelt och roligt sätt? Om så är fallet, så är iGitems den enda butiken för spelare som vill sälja sina OSRS-konton. Vår marknadsplats kommer att ge både säljare och köpare sinnesro när de processar genom vårt säkra handelssystem, uppbackat av 24/7 live chat support, email, Discord, Skype, etc. Missa inte denna fantastiska möjlighet att förvandla dina digitala tillgångar till riktiga pengar.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?