Neopets
Login / Join

Neopets-artiklar

Ta ditt spel till nästa nivå med sällsynta och exklusiva Neopets-föremål.

0 Results
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Våra funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
igitems
Alternativ 1: Leverans i spelet
Denna leveransmetod avser en personlig handel som sker i spelets ekosystem. Säljaren träffar din karaktär för att leverera dig valutan i spelet.

Var uppmärksam på följande:
 • Skillnader i tidszon
 • Skillnader mellan servrar och regioner
 • Oavsett omständigheterna får du aldrig returnera valuta, guld etc. till säljarens karaktär efter leverans. Om säljaren ber dig att göra det ska du skapa en skärmdump och skicka den till vår kundtjänst.
Alternativ 2: Leverans i spelets brevlåda.
Vissa säljare på igitems kan välja att leverera valuta till din brevlåda i spelet. En sådan metod fungerar bra med en del onlinespel. Vanligtvis uppfylls mindre beställningar på detta sätt, eftersom det inte krävs någon samordning i spelet mellan säljare och köpare.
Garanterad säkerhet:
Vi förblir den säkraste platsen för att köpa och sälja spelvaluta. Vårt PlayerProtection-system garanterar en trevlig handelsupplevelse eller så får du pengarna tillbaka.

Bästa priser:
På igitems erbjuder vi dig ett brett spektrum av säljare och valutamarknadsplatser. Som ett resultat av detta hjälper konkurrensen mellan säljarna oss att uppnå de lägsta priserna som går att uppnå.

Snabb och pålitlig leverans:
På igitems spelar användarupplevelsen den viktigaste rollen. Av den anledningen betonar vi leveranshastighet så att du kan få din valuta i spelet så snart som möjligt. Varje beställning har en beräknad leverans som beräknas utifrån säljarens tidigare genomförda beställningar.
Varje försäljningsobjekt har en ungefärlig leveranstid för att ange när säljaren kan förvänta sig att leverera. Denna siffra beräknas utifrån säljarens tidigare leveranser. Säljarna fastställer också en garanterad leveranstid. Om de har gått ut i tid är du berättigad till återbetalning enligt igitems PayerProtection-plan.

Välkommen till igitems - din ultimata källa för Neopets-artiklar

Neopets är ett älskat online-community för virtuella husdjur där spelare kan skapa, anpassa och ta hand om sina virtuella husdjur samtidigt som de deltar i olika spel och aktiviteter. Att samla sällsynta och värdefulla föremål är avgörande för Neopets spelande, förbättrar din upplevelse och låser upp nya möjligheter.

På igitems tillhandahåller vi ett omfattande utbud av Neopets-föremål, inklusive eftertraktade samlarobjekt, kraftfulla drycker och spelförändrande tillgångar som kan hjälpa dig att maximera din njutning och framgång i Neopia.

De mest värdefulla Neopets-föremålen

Med dessa eftertraktade föremål kan du anpassa din Neopets utseende med unika och sällsynta färger, vilket gör dem till ett måste för samlare och entusiaster.

Förvandlingsdrycker kan ändra din Neopets art och färg, låsa upp nya kombinationer och lägga till ett dynamiskt element i din Neopets-samling.

Att samla på sällsynta frimärken är ett populärt tidsfördriv i Neopia, och vissa frimärken betingar höga priser på grund av sin sällsynthet och efterfrågan bland samlare.

Petpets är bedårande följeslagare till dina Neopets som kan förbättra spelet och ge ytterligare anpassningsalternativ. Vissa sällsynta och begränsade upplagor av Petpets är särskilt värdefulla.

För dem som gillar att delta i stridsrummet kan kraftfulla och sällsynta vapen ge dina Neopets ett stort försprång i strider mot andra spelare eller NPC:er.

 1. Målarpenslar
 2. Förvandlingsdrycker
 3. Sällsynta stämplar
 4. Husdjur
 5. Vapen för stridsvärld

Varför välja igitems för dina Neopets-föremål?

På igitems förstår vi vikten av att erbjuda en pålitlig och säker plattform för köp av Neopets-artiklar. Vårt engagemang för konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och enastående kundsupport säkerställer att du kan handla tryggt och veta att du får de bästa artiklarna till de bästa priserna.

Förhöj din Neopets-upplevelse med sällsynta och värdefulla föremål

Med vårt breda urval av Neopets-föremål kan du förbättra ditt spelande, låsa upp nya anpassningsalternativ och sticka ut bland de miljontals spelarna i Neopia. Missa inte din chans att äga några av de mest eftertraktade och dyra Neopets-föremålen.

Fördelar med att handla hos igitems

 1. Omfattande urval av Neopets-artiklar
 2. Snabb leverans och 24/7 kundsupport
 3. Konkurrenskraftiga priser och säkra transaktioner
 4. Pålitlig och ansedd källa

Uppgradera din Neopets-upplevelse med sällsynta och värdefulla föremål från igitems. Bläddra i vår samling, upptäck de perfekta tillskotten till ditt Neopets-inventarium och dominera Neopia med stil och självförtroende. Njut av att shoppa med oss!