Services
Registrera dig
Logga in

League Of Legends Boosting - LoL Boosting-tjänster

League of Legends är ett enormt spel, och det kan vara svårt för spelare som börjar på en lägre nivå att nå en högre rank. League of Legends Boosting kan göra dig till en av de bästa summoners i din liga. Allt som krävs är att anlita ett proffs från igitems, och du kan luta dig tillbaka och se dem få dig upp till Diamond-rank eller högre i snabbast möjliga takt.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om League of Legends

League of Legends är ett mycket konkurrenskraftigt spel, och alltför ofta hamnar spelarna i elo-helvetet. Om det är där du befann dig efter oändliga timmar av soloköspel med liten förbättring av din rank, kan vi vara din lösning. Föreställ dig att du spelar League of Legends, förutom att du aldrig behöver oroa dig för att fastna i låg elo eller matchas med giftiga spelare. Det är helt enkelt inte värt att vara frustrerad när det finns ett enklare sätt! Om detta låter som något som kan intressera dig, så kan våra boosting-tjänster för League of Legends vara perfekta för dina behov.

League of Legends boosting består av olika tjänster som syftar till att förbättra ditt League-konto på det snabbaste, säkraste och mest anonyma sättet. En boosting-tjänst för divisionen kommer att öka vilken spelares rang som helst - från Bronze upp till challenger top 50. Boosting av placeringsmatcher är en annan populär typ av tjänst som hjälper dig att vinna så många placeringsmatcher som möjligt med en garanti för den högsta möjliga startplaceringen.

Om du vill delta i den spännande resan för att nå högre rankning eller om du helt enkelt inte är säker på om du vill överlämna ditt konto till oss, passar duo queue boosting per match eller division perfekt för dig - du kan spela med en av våra bästa spelare och njuta av de söta och enkla segrarna.

Vad är de största LoL Boosting-tjänsterna?

Ranked Solo/Duo boosting for rank har varit den mest populära och konkurrenskraftiga tjänsten i League of Legends. Det var med denna typ av boosting som allt började, då solospelare testade sina färdigheter på en motståndare för att testa sig själva mot andra. Detta hjälpte E-sport att växa under de tidiga åren, men är fortfarande den mest eftertraktade och dyra tjänsten eftersom en booster bara kan spela på en köpares konto och jobbet är mycket skicklighetskrävande och tidskrävande.

Ranked Flex boosting liknar Ranked Solo/Duo boosting, förutom att den betonar organiserat lagspel. I en 5v5-match kan du välja att spela ensam eller med en, två eller fyra andra personer som är redo för strid. Fördelen med det här läget jämfört med Ranked Solo/Duo läget? Det är enklare eftersom spelarna kommunicerar och samarbetar bättre med sina förtillverkade lagkamrater. Slutligen kräver denna boosting-tjänst mindre tid och ansträngning, vilket resulterar i lägre priser.

Mästarmästerskapet gör det möjligt för spelarna att spåra sin erfarenhet och sina framsteg med varje mästare. I slutet av varje match, oavsett om det är en normal eller ARAM-match, får de en möjlighet att samla poäng beroende på vem som vann just den matchen. Från och med nivå 0 är den högsta mästerskapsnivån som kan uppnås för varje mästare 7. På nivå 5 har spelarna möjlighet att tjäna polletter för att göra framsteg. Dessa kan de få när de får betyget S-, S eller S+ på mästaren. S- och S+-betyg kan vara svåra att uppnå för vanliga spelare, men våra boosters som behärskar dessa specifika mästare vinner vanligtvis S+ varje match de spelar. I det här fallet är mästarförbättring en av de billigaste nivåhöjningstjänsterna, eftersom det tar mindre tid för säljarna att slutföra sitt jobb - de kan göra det så snabbt som på ett par timmar.

För att börja spela ranked måste spelarna vara minst nivå 30. De som inte har tid eller vill ha en enklare väg in i tävlingsspelet bör överväga level boosting-tjänster. Denna typ av tjänst är också relativt billig eftersom säljarna spelar snabba normala spel med XP boost som kan köpas i spelet.

Varför köpa LoL Elo Boosting?

Att uppnå en hög rank i League of Legends kräver tid och engagemang, och inte bara det. På grund av det här spelets natur är det nästan omöjligt för många spelare att ta sig ur elo-helvetet när deras konto har placerats på en låg ranking. Det finns en stor chans att du matchas med okvalificerade spelare eller trollande lagkamrater i ett rankat spel, vilket gör det extremt svårt att klättra uppåt även om du är tillräckligt bra för att klättra.

På igitems har vi ett uppenbart mål: vi vill hjälpa dig att förbättra din rank omedelbart till önskad nivå och även coacha dig att avancera ditt spelande från boosters exempel. Vi var också där en gång, så vi vet hur frustrerande det kan vara när timmar av spelande ledde till liten eller ingen förbättring av din rank. Vi vill att du ska lyckas i League of Legends och vi är här för att hjälpa dig. Våra professionella LoL-boosters kommer att rangordna ditt konto och hjälpa dig att känna igen de områden där förbättringar behövs. Som ett resultat av detta kommer vi att hjälpa till att förbättra rankningen och ge tips om att spela mer strategiskt så att det blir lättare att vinna.

Är LoL Boosting säkert?

Din kontosäkerhet är ett av våra främsta mål. Det säkra inloggningssystemet och VPN som våra boosters använder för att logga in på ditt konto tillåter aldrig någon att se vilken information de har tillgång till, vilket ger en fullgod nivå och sinnesro som konkurrenterna inte erbjuder. Dina autentiseringsuppgifter är säkra hos oss. Inte bara det - din BE och RP förblir orörda eftersom det finns ett program som blockerar mot boosters från att komma åt butiken medan du boostar. Du kan också begära offline-läge som gör ditt konto osynligt för spelare i din vänlista under boostingprocessen.

Varför blir spelare LoL Elo Boosters?

Lague of Legends boosting har blivit populärt de senaste åren. En viktig anledning är de människor som spelar det, särskilt de mycket konkurrenskraftiga spelarna med nästan obegränsad tid på sig - så mycket att de kan ta över vilken nivå som helst i ligans rankingsystem genom att helt enkelt spela mer än någon annan. Denna orättvisa gjorde att resten av de tävlingsinriktade spelarna inte kunde matcha dem, helt enkelt för att de inte hade tillräckligt med tid att lägga ner på att spela rankade spel.

För många spelare är prestigen i att nå toppen sammanflätad med en användares tillfredsställelse. Många boostar och ser sina rankningar gå från brons till guld och platina för att de vill ha den där känslan av prestation som följer med det - givetvis i gamla tider. Nuförtiden är de skickligaste spelarna högt rankade i Diamond-klass, och därför har boosting blivit ännu mer populärt och konkurrenskraftigt.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?