League of Legends

Är BoostRoyal legit? Allt du borde veta

Är du intresserad av att köpa en boost i League of Legends? Du har förmodligen snubblat över olika boosting-webbplatser, och en av de mest kända är BoostRoyal.com. Nu undrar du om det här är en legitim tjänsteleverantör eller en bluff.

Det korta svaret är att BoostRoyal är legitimt och är en av de tre bästa boostingtjänsterna för League of Legends.

Vad är BoostRoyal?

BoostRoyal erbjuder kontoförstärkningstjänster för många spel, till exempel Valorant, CS: GO, Overwatch och League of Legends (LoL). Företaget har funnits i branschen sedan 2013 och är baserat i Nederländerna.

Det kallas "boosting" eftersom en mycket skicklig spelare (Booster) kommer att spela spel på ditt konto för att höja din rank.

Det finns olika boostingpaket tillgängliga på BoostRoyal, allt från cirka $ 25 till $ 400. Företaget erbjuder dock olika rabatter för dem som köper i bulk, så det kan vara ett sätt att spara pengar.

Sammantaget har BoostRoyal ett gott rykte i boosting-industrin. Om du är missnöjd med tjänsten erbjuder den en pengarna-tillbaka-garanti. Dessutom är dina konton säkra eftersom de har krypterade anslutningar.

Varför skulle du boosta ditt konto?

Förstärkning av ditt LoL-konto är ett utmärkt sätt att uppnå högre rankningar och förbättra ditt spel utan att göra jobbet själv. Det är dock viktigt att använda en ansedd tjänst, och BoostRoyal är ett av de bästa valen.

Livechatt och kundsupport

Även om de flesta inte har problem när de köper boostpaket, är det möjligt att ha frågor eller problem. Lyckligtvis är teamet på BoostRoyal där för att hjälpa till.

Många recensioner visar hur bra 24/7 livechatt-systemet är. Sammantaget är service, kommunikation och hjälp bra. Människor får svar inom några minuter, och de anställda är artiga och respektfulla.

Du kommer också att chatta direkt med Boosters (säljare). Förvänta dig bra service och kommunikationsförmåga. Webbplatsen är enkel att använda och webbplatsen drivs professionellt.

Servicekvalitet och Booster-kompetens

I de flesta fall kommer du främst att arbeta med Boosters (anställda). Du hittar en lång lista med alternativ på webbplatsen, och de är sorterade med de bästa högst upp.

Inledningsvis ser du personens skärmnamn och stjärnbetyget de har fått från recensioner. Under det hittar du deras specialitet, till exempel Renekton eller Hecarim. Om du klickar på en profil får du mer information, till exempel boosting på heltid/deltid, speltid och mer.

Nedanför detta ser du denna statistik:

  • Hur länge de har varit en Booster
  • Hur många order de har för närvarande
  • Hur många spel de har vunnit
  • Hur många beställningar de har slutfört tidigare

Längre ner på sidan ser du Boosterns recensioner. Ta dig tid att läsa denna information för att få en känsla för vad de kan göra och om de är lämpliga för ditt LoL Smurf-konto.

Det är viktigt att notera att servicekvaliteten varierar beroende på vilken Booster du väljer. På sidan "Våra spelare" ser du stjärnbetyg, vilket hjälper dig att mäta den bästa personen för jobbet. För att göra det enklare kan du använda filtren för att välja önskat språk, mästarexpert och mer.

Funktioner

När du väljer en boosting-tjänst är det viktigt att lära dig om dess funktioner. Låt oss diskutera UI (användargränssnitt), tillförlitlighet för kontosäljning och Smurf-konton och lojalitetsprogrammet för BoostRoyal:

Användargränssnitt och användbarhet

UI fokuserar på webbplatsens prestanda, hastighet och användarvänlighet. De flesta tror att BoostRoyal får höga poäng på alla tre punkterna.

När du kommer till hemsidan kan du se hur lätt webbplatsen är att navigera. Högst upp kan du begära hjälp, se tjänsterna, se vilka de anställda är och mycket mer. Om du scrollar längre ner på sidan får du insiktsfull information som hjälper dig att avgöra om BoostRoyal är rätt för dig.

Varje sida laddas snabbt så att du kan bestämma vilket paket du vill ha, beställa det och komma igång utan problem.

Smurfkonton och tillförlitlighet för kontoförsäljning

Många människor skapar nya konton (Smurfs) så att de kan spela mot lågt rankade spelare. Det är ett roligt sätt att njuta av spelet och vinna nästan varje omgång.

Men de som använder BoostRoyal är vanligtvis nybörjare, så de vill höja sin ranking så snabbt som möjligt. De anställer Boosters för att ta över Smurf-kontot och spela för ägaren.

Ett annat alternativ är att köpa Smurf-konton. Ibland kommer människor att spela och höja sina rankningar ganska högt och sälja kontot till BoostRoyal. Du har då möjlighet att köpa det och kan njuta av mer utmanande nivåer utan att göra jobbet själv.

Oavsett dina behov är BoostRoyal en bra lösning för kontosäljning och smurfbeställningar. Du får informationen snabbt och är mindre benägna att bli förbjuden när du spelar på dem.

Lojalitetsprogram

BoostRoyal har också en lojalitetsprogram, vilket är ett sätt att belöna lojala kunder. Det finns fyra nivåer som erbjuder olika cashback-belopp:

  • Nybörjare - Du får tre procent cashback utan att spendera pengar eller beställa.
  • Avancerad - Du får Du tjänar fem procent cashback efter att ha spenderat 150 EUR eller slutfört 10 beställningar.
  • Veteran - Du får Du får sju procent cashback efter att ha spenderat 300 EUR eller slutfört 25 beställningar.
  • Ultimat - Du får Du tjänar 10 procent cashback efter att ha spenderat 1,500 EUR eller slutfört 100 beställningar.

Vanliga frågor om BoostRoyal

Är BoostRoyal säkert att använda?

LoL Smurfing är ett grått område eftersom spelets villkor hävdar att det är olagligt. Men säkra boosting-leverantörer arbetar hårt för att säkerställa att kundkonton är säkrade och förblir konfidentiella.

BoostRoyal är säkert att använda, och det är osannolikt att du har problem med ditt LoL-konto efter att ha använt det.

Hur jämför BoostRoyal med sina konkurrenter?

Jämfört med andra boosting-tjänster kommer BoostRoyal ut på toppen. Recensionerna säger allt:

  • Hjälpsam 24/7 livechatt
  • Artiga och respektfulla Boosters och supportpersonal
  • Lättanvänd webbplats
  • Snabb service

Är BoostRoyal värt priset?

Även om BoostRoyal inte är billigt, ger det dig bra kvalitet till ett överkomligt pris. Företaget skulle dock göra det bra att inkludera PayPal som ett betalningsalternativ eftersom många föredrar att betala online med det.

Slutliga tankar: Finns det en BoostRoyal-bluff som händer?

Om du letar efter en boosting-tjänst som hjälper dig att nivåera upp i League of Legends är BoostRoyal den perfekta lösningen. Det erbjuder utmärkt kundsupport, Boosters är vänliga och kompetenta och det är säkert att använda. Besök webbplatsen idag för att lära dig mer om det.

Editorial Office
igitems