Services
Registrera dig
Logga in

Köp League Of Legends-konton - Marknadsplats för LoL-konton

Spelet är igång! Oavsett om du letar efter en smurf för att börja om och öva dina färdigheter eller ett konto med hög rang och dina favoritmästare och skinn, så finns den bästa marknaden här på iGitems. Glöm att kämpa med giftiga lagkamrater och vara fast i låg elo. Köp ett League Of Legends-konto som tar din League-upplevelse till nästa nivå idag!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om League of Legends

League of Legends är som inget annat spel. Det är en helt ny värld som är inlindad i hård konkurrens, där alla sidor går in i strid för att förstöra fiendens Nexus som det ultimata målet. Men League har en gemensam grund med andra MOBA-spel - spelarna kan förvänta sig en odlingsfas och senare intensiva strider om kontrollen över resurser, mål, torn osv. Och viktigast av allt är att varje spelare börjar svagt (lägre rang). På grund av detta kommer proffs med största säkerhet att utplåna andra mindre skickliga spelare tidigare än väntat, vilket kan göra att du kan få svårt att klättra om du fortfarande vill finslipa dina färdigheter och behärska spelet. Så varför skulle någon välja att börja svagt när de kan köpa sig ett konto med hög rang för att börja starkt? igitems erbjuder just det.

Vi förstår att det är nedslående att förlora alla dina spel, men med ett högrankat konto och Blue Essence är det enda som begränsar hur långt upp på stegen dina färdigheter. Du behöver inte tillbringa månader med att tjäna erfarenhet och VARA desperat, försöka köpa fler champions eller vara fast i låg elo med trollande lagkamrater, för vi har redan gjort det hårda arbetet. Tänk om du kunde spendera all din tid på att fokusera på att förbättra ditt spelande. Skulle det vara tidsbesparande och problemfritt?

Varför köpa LoL-konton?

League of Legends-spelare kan öka sin tillfredsställelse och effektivitet genom att köpa ett LoL-konto. Du kommer att kunna låsa upp alla Champions du vill ha, spela med dina vänner på olika konton utan att behöva oroa dig för nivå- eller rangkrav - allt är ordnat.

Köpa ett konto ger också omedelbar tillgång till rank-systemet så att du inte behöver slösa tid på att nivåhöja dig från början. För nya spelare är det svårt att undvika förvirring och BE-spill när de ska välja vilka mästare de ska låsa upp och bemästra, vilket främst beror på deras spelstil, vilket kan ta lång tid att utforska.

Köp av ett League of Legends-konto har många fördelar jämfört med elo boosting. När du till exempel köper ett konto från vår säljare blir det en omedelbar leverans, och det finns inget behov av dagslånga processer som att boosta stora divisioner på ditt nuvarande LoL-konto.

Hur man väljer ett konto?

Många faktorer spelar in när man bestämmer sig för att köpa ett konto. Det är relativt enkelt när du bara behöver ett smurfkonto, aka ett nivå 30-friskt orankat konto med massor av Blue Essence för mästarköp. Pris, server, BE, och om kontot är handnivåerat eller inte är de viktigaste kriterierna du bör titta på. Lyckligtvis har vi på iGitems ett stort antal smurfkonton som passar alla dina behov.

När det gäller ett mer avancerat konto som kan användas som ditt huvudkonto eller ett av huvudkontona bör du överväga följande:

Server: Vilken region spelar du från? Det spelar ingen roll om det är NA eller EUW, vi har en mängd olika konton från alla servrar.

Rank/Division och profilbanner: Oavsett om du är nöjd med ett Gold-konto för säsongsbelöningar eller ett Challenger-konto av högsta kvalitet har vi allt du behöver. Hur spännande skulle det inte vara om du började i en högre rang och spelade med/mot riktigt skickliga spelare?

Mästare och skinn: Du kommer att hitta konton med alla mästarpooler du önskar, eller ännu bättre, alla mästare som är upplåsta för dig; även om du letar efter ultimata, prestige eller skins i begränsad upplaga, så uppfyller våra säljare gärna dina krav. Jämfört med att köpa mästare och skinn med RP i spelet är ett konto som äger allt du behöver tio gånger mer kostnadseffektivt.

Honornivå: Har du nått nivå 5 honor tidigare? Föreställ dig hur fantastiskt märket kan få din profil att se ut, och glöm inte detta - du behöver minst hedersnivå 2 vid varje säsongs slut för att få säsongsbelöningar.

Varför välja iGitems för att köpa ett LoL-konto?

Det korta svaret är: Omedelbar leverans, konton av hög kvalitet, säkra transaktioner - utan krångel!

Söker du ett nytt konto för League of Legends? Då har du kommit till rätt ställe. iGitems erbjuder ett stort urval av högkvalitativa konton med köpskydd och endast från verifierade säljare. Att köpa ett konto är enkelt och direkt. Du kan välja betalningsalternativ och få all information om ditt nya konto inom några sekunder efter att du slutfört din transaktion. Alla våra konton är verifierade, så det finns ingen risk med att köpa ett konto. Om du ändrar ditt summoner-namn kan du göra anpassningar som kan bidra till att göra det mer personligt.

Vill du bli bäst i League of Legends? Köp då ditt konto och visa alla vem som är chefen. Välj mellan alla budgetar, skicklighetsnivåer och smaker; du nämner det, vi har vad du behöver.

Söker du sälja LoL-konton?

Pro League-spelare, iGitems är det ultimata sättet att förvandla dina digitala skatter till riktiga pengar. Sälj ett konto och få betalt snabbt och säkert via vår marknadsplats. Vi listar dina verifierade LoL-konton till salu med det pris du själv fastställt. Kontakta oss via 24/7 livechatsupport, e-post eller Discord om du har några frågor. Vill du tjäna lite pengar på ett enkelt och roligt sätt? Handla nu!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?