Services
Registrera dig
Logga in

Köp föremål för Guild Wars 2 - GW2 Item Marketplace

Oavsett om spelarna gillar den spännande PvE-aspekten i Guild Wars 2 eller om de är ute efter galna PvP-action, måste alla få tag på de bästa föremålen. Här på igitems erbjuder vi ett brett utbud av GW2-artiklar med säker och snabb leverans. Utrusta dig själv och förbättra din statistik - ta dig fram i Guild Wars 2 striderna idag!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Guild Wars 2

Guild Wars 2 är ett massivt flerspelarrollspel online som utvecklas av ArenaNet och publiceras av NCSoft och ArenaNet. Landet Tyria slits sönder av skräckinjagande varelser som kallas "Elder Dragons". Ditt team, Destiny's Edge - som består mestadels av äventyrare och krigare från hela världen, har skickats ut i strid mot dessa mäktiga fiender. Du måste bekämpa dem i ett försök att rädda ditt hem.

Spelet utspelar sig i många olika områden som ständigt uppdateras med nytt innehåll som du kan utforska eller själv ta del av om du känner dig tillräckligt kreativ. För dem som älskar att vandra runt och läsa historier och bli fascinerade av vad som händer härnäst är Guild Wars 2 ett toppalternativ eftersom allting blir levande genom dess uppslukande spelmiljö.

Guild Wars 2 är ett spel som har dynamiska händelser i jämförelse med traditionella questing. Detta berättelsesystem är responsivt när det gäller de handlingar som spelarna gör, som ofta skiljer sig från vad som ursprungligen planerades av designers vid utvecklingstillfället, men som kan leda dem på ett intressant äventyr. Det finns också några coola stridsmekaniker där yrken samarbetar och använder sin miljö mot fiender, och så går du inte bara runt och svingar svärd, utan du tänker taktiskt på hur du bäst kan omsätta allt det som din stridserfarenhet har lärt dig i praktiken.

Från en blygsam början som ett onlinespel utan abonnemangsavgifter har Guild Wars 2, som är en uppföljare till Guild Wars, vuxit till ett av de mest populära och lönsamma MMORPG:erna på senare tid. Med över 5 miljoner skapade konton bara i augusti 2015 - är det tydligt att många fler människor är glada att spela gratis sedan dess. Fram till 2021 finns det totalt 16 miljoner konton som skapats hittills.

Start ditt äventyr i fantasivärlden Tyria, där du kan välja mellan fem raser och åtta yrken. Ställ dig mot utmanande fiender med vapen eller magi när du utforskar detta enorma MMORPG som ger massor av underhållning utan att du behöver spendera timmar med att slipa. De senaste expansionerna Heart of Thorns och Path Of Fire ger spelarna mer roligt innehåll, inklusive historier och kraftfulla föremål.

Vad behöver du veta om GW2 Items System innan du gör ett köp?

Slutspelet i Guild Wars 2 är den del av Guild Wars 2 där spelarna börjar njuta mycket mer av spelet efter att ha tagit sig igenom de första nivåerna och huvudkampanjen relativt snabbt. När du når slutspelsstadiet har du tillgång till massor av fantastiska möjligheter med utmaningar som väntar runt varje hörn. Det är då utrustningen kommer in i bilden. Exotisk utrustning kan ganska lätt förvärvas och är möjligen tillräckligt bra för att du ska kunna njuta av majoriteten av endgame-innehållet. På tal om det kan raider och andra utmaningar kräva din extra ansträngning om du vill avancera ytterligare.

Men även om de bästa föremålen i spelet i Guild Wars 2 kräver en betydande mängd slipning och tidsinvestering är de också mycket mer värdefulla än sina motsvarigheter på lägre nivå. Ascended-utrustningen kräver att du spenderar miljoner och åter miljoner på material bara för ett stycke, medan Legendaries måste tillverkas med hjälp av speciella Gifts som ofta kräver att spelarna slutför relaterade uppgifter.

Sälja Legendaries i Guild Wars 2 är ingen lätt uppgift. Ibland måste köparen ge säljaren tillgång till sitt konto, vilket ibland kan vara riskabelt om säljarna inte är erfarna handlare med goda säkerhetsrutiner. Vi rekommenderar att du enbart köper från kunniga säljare som igitems, eftersom vi har funnits tillräckligt länge, så du vet vilken typ av service du får för dina spenderade pengar.

Avsevärt kraftfull utrustning kan du köpa flera olika föremål med varierande priser. Skins är en sak för gamers. De kan ändra ett föremåls utseende för att matcha en spelares önskade utseende. Vissa Crafting Materials kräver sällsynta komponenter som inte alltid är lätta att få tag på, men som tur är finns det gott om guider som talar om var dessa knappa resurser finns i spelet.

Alt som inte är inkluderat ovan kategoriseras som annat och kan fortfarande hittas på iGitems. Dessa föremål har en mängd olika användningsområden, till exempel att låsa upp färgämnen, utöka inventarieutrymmet och ge obegränsad tillgång till banken. De kategoriseras vanligtvis som diverse föremål som ger olika effekter eller tjänster. Du kan till och med hitta de dyraste materialen, som Globes of Ectoplasm etc., på iGitems. Om du bläddrar igenom vår föremålslista kommer du att kunna hitta olika lootboxar, föremålsskinn, specialvalutor eller infusioner etc. som du kan lägga till i ditt inventarium. Utforska dessa erbjudanden på vår webbplats och skaffa det du behöver idag!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?