Registrera dig
Logga in
Guild Wars 2 Boosting och Power Leveling - Olika Guild Wars Boosts

Guild Wars 2 Boosting och Power Leveling - Olika Guild Wars Boosts

Det kan vara svårt att hitta rätt ställe att höja sin nivå på i Guild Wars 2. Det är dock inte omöjligt! Det finns många ställen där spelare väljer att grinda, och med dessa platser följer uppgraderingar av utrustning som gör ditt liv enklare. Har du inte tillräckligt med tid eller tålamod? Inte heller det är något problem! Välj bland en mängd olika Guild Wars 2 Boosting och Power Leveling Services här på igitems, och låt oss ta hand om det tråkiga arbetet.

Börja sälja
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Om Guild Wars 2

Guild Wars 2 är ett av de mest intressanta rollspelen online för flera spelare. Det är utvecklat av ArenaNet och publicerat av NCSoft och ger en ny inriktning på det traditionella MMORPG-spelet med sina unika vägval för att höja karaktärer och andra funktioner som spelarbostäder, vilket gör det tilltalande inte bara för inbitna fans utan även för vanliga spelare.

Guild Wars 2 har alltid handlat om mer än att bara slipa nonstop för att komma framåt. De letar efter sätt att låta mindre intensiva spelare ha roligt samtidigt som de fortfarande har en betydelsefull upplevelse under sin speltid.

Spelutvecklarna ArenaNet har haft en förändring i strategin under 2015. De sålde ursprungligen tillgång till att skapa din karaktär och spela igenom innehåll till en förskottskostnad. Men från och med 2015 ändrades detta till en free-to-play affärsmodell där spelarna kan utforska allt utan att betala något i förväg men istället tjäna belöningar efter att ha slutfört uppgifter som uppdrag från besegrade fiender osv. Spelet ger Gems som kan spenderas i Gem Shop på olika kosmetiska, användbara föremål och uppgraderingar av spellivet.

Spelets värld är ett stort, komplext och varierat landskap som har skapats för att ge spelaren en uppslukande upplevelse. Texturerna har väldefinierade stilar, vilket gör utforskandet roligt eftersom de erbjuder en variation från scen till scen samtidigt som de låter bra tack vare de otroliga musikkompositionerna från Arenanet Studios. Guild Wars 2 sticker ut inte bara för sin unika syn på MMORPG-spel utan också för att det erbjuder grafik av högre kvalitet jämfört med andra liknande spel som finns tillgängliga idag.

Världen Tyria är en fantastisk plats att utforska. Du kan ge dig ut på äventyr i spelet eller bara ta lite ledigt och utforska kartan och slutföra uppgifter för berömmelsepoäng på vägen! Som Mystic Forge väntar många intressanta platser där spelare byter ut sina tillverkade föremål. Du kan resa genom Lion Road samtidigt som du tar ledigt från att färdigställa din karta; det kommer att kännas som att göra sightseeing samtidigt som du spelar videospel eftersom många intressanta platser är utspridda över hela kartan i Tyria.

Den spelardrivna berättelsen är en av de mest populära aspekterna av Guild Wars 2. Det är en integrerad del som håller veteraner investerade, och det skapar också nytt innehåll för nya spelare att njuta av tillsammans med sina vänner.

Varför köpa Guild Wars 2 Boosting och Power Leveling?

Köpa en Guild Wars 2 boost är det bästa sättet att spela spelet som ett ess. Du behöver bara ange vilken server du föredrar, välja bland säljare som erbjuder lämpliga erbjudanden och sedan beställa den boosting- eller leveling-tjänst som passar dina behov.

Om du är nybörjare i Guild Wars 2 kan det till en början verka som om guld är lätt att få tag på. Du får uppdrag då och då som belönar spelare med mynt som de kan använda på marknadsplatsen eller byta till andra föremål som kan vara svårare utan en riklig mängd pengar tillgängliga. Men om ditt mål alltid har varit att bara skaffa tillräckligt med förnödenheter, så är det inte en alltför dålig idé att odla själv.

Det lönar sig att pumpa upp produktionsyrkena. Men medan du hukar över en dator eller en handkontroll har andra spelare som investerat i Guild Wars 2 boosting redan överträffat dig. Expansionspaketen Path of Fire och Heart of Thorns har kommit ut, och det här är din perfekta chans att minska den tid du lägger ner och överträffa din konkurrent med hjälp av GW2 boosting-tjänster. Vi hjälper dig att avancera snabbare utan att du behöver anstränga dig ordentligt.

Vill du vara på toppen av ditt spel? Tycker du om att utforska Tyria och studera fraktala fängelsehålor, lösa pussel i en grupp med vänner eller solo göra utmanande raidbossar utan rädsla för att misslyckas? Men vips, inte tillräckligt med tid för allt detta? Om så är fallet har vi ett viktigt meddelande till dig: hjälp finns här! Vårt team har arbetat hårt för att bygga värdefulla boosting- och power-leveling-tjänster som kan hjälpa vem som helst att hoppa rakt in i det roliga slutspelsinnehållet. Det spelar ingen roll om familjelivet blir upptaget eller om yrkesmässiga åtaganden tar över för mycket tid - det finns mer än en lösning nu tillgänglig genom igitems.

Vilka Guild Wars 2 Boosting-tjänster kan du välja mellan?

Trött på att vara en maktlös nolla i World versus World? Vill du uppleva hur livet är i toppen av näringskedjan direkt, utan att lägga ner timmar och hårt arbete för att själv ta dig dit? Vissa spelare har hittat vägar runt detta problem genom att använda våra boosting/kraftnivåhöjningstjänster. Dessa personer kan spendera sin tid någon annanstans som är roligare. En professionell säljare från iGitems slipar däremot upp erfarenhet åt dem så att dessa personer kan tävla på högre nivåer än andra i sin gemenskap. Om du skulle bli förvirrad över vad de olika tjänsterna innehåller, finns här några korta förklaringar.

  • Kartkompletteringstjänster kommer att hitta alla dessa intressepunkter för spelarna, vilket ger spelarna 100 % kartkomplettering och 2 gåvor för utforskning.
  • Om du letar efter den snabbaste vägen till nivå 80, behöver du inte leta längre än till våra boostingtjänster. Vi kan hjälpa dig att ta din karaktär upp till vilken nivå du vill. Se till att du bekräftar start- och slutnivåerna med säljaren.
  • Få dina material för att pyssla omedelbart med en tjänst som erbjuder farming. Om föremålet inte är listat kan du förhandla om allmänna slipningstjänster och be säljaren leverera det specifika material du behöver.
  • Upplåsning av föremål är ett bra sätt för spelare att få det de vill ha, särskilt om de inte har någon aning om hur eller inte har tid.
  • Mästerskap är en ny funktion i Guild Wars 2 som låses upp när du når nivå 80. De låter spelarna använda ytterligare förmågor och färdigheter när de tränas, men de behöver inte längre träna eller köpa erfarenhet/poäng från GW2 Central Tyria. En säljare kan samla in det ena (mastery experience) eller det andra (gathering conquest), eller båda samtidigt till ett något högre pris.