Services
Registrera dig
Logga in

Final Fantasy-artiklar till salu - FFXIV Item Marketplace

Final Fantasy XIV har blivit en stor succé och spelare runt om i världen älskar det! Fler människor än någonsin tidigare letar efter ett bra sätt att förbättra sin upplevelse av Final Fantasy XIV, så vi är redo att hjälpa till.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Sällsynta FFXIV-objekt väntar

Att försöka hitta det perfekta föremålet till din karaktär kan vara svårt, särskilt om det är sällsynt. Detsamma gäller även när man tittar på mounts, gear och vapen i FFXIV. Det finns en uppsjö av föremål som läggs till med jämna mellanrum vilket gör det nästan omöjligt att hålla reda på alla de nyaste föremålen.

Som du förmodligen har upplevt är FFXIV ett stort och rikt land fyllt av föremål att samla in. Det finns mounts och rustningar från hela Final Fantasy-serien samt en del som bara finns i det här spelet som FFXIV-kristaller som kan användas för din Minion eller Summons! Du får oftast dessa genom att göra uppdrag men ibland kan de också falla slumpmässigt. Det är bäst att inte ge upp hoppet om inget har hänt ännu även om oddsen kan verka små med tanke på hur många som spelar.

Processen för att hitta ett specifikt Final Fantasy XIV föremål kräver att du investerar i personlig tid. Om du vill ha ett enklare sätt att få dessa fantastiska priser kan du helt enkelt köpa FFXIV-artiklar från betrodda säljare på igitems som garanterar de bästa priserna och snabb leverans, tillsammans med en lyhörd kundsupport dygnet runt.

Vilka typer av FFXIV-artiklar finns det?

Alla MMORPGs har loot, men alla är inte lika spännande att hitta. I vissa fall kan du till och med känna dig överöst med grejerna vid varje steg och ändå är det oftast så att din belöning för ett äventyr slutar med att vara något i överflöd, som t.ex. säljarens tokens.

Utvecklarna av Final Fantasy XIV angav svårigheten att uppdatera “refreshing” idéer och mekaniker som en anledning till att hålla fast vid mer traditionella metoder. I det här fallet har de valt den "klassiska metoden" som kryddar deras itemization-system genom att knyta det till specifika discipliner, både kamp- och ekonomiorienterade.

I Final Fantasy XIV hittar du dina standardvapen och rustningar samt andra föremål, till exempel verktyg för hantverk. Du kan också använda husdjur eller underhuggare som inte slåss för att hjälpa till med att samla in material i ens äventyr. Slutligen finns det mounts så att spelarna enkelt kan utforska världen i stort.

  • Vapen: Verktyg som används av Disciples of War and Magic. De'är en karaktär's definierande kännetecken, du kan byta jobb genom att byta ut dem mot andra.
  • Verktyg: Används vid hantverk och insamling. Den allmänna användningen av verktyget är att förbättra din förmåga, men det finns också ett element som avgör om det kan användas för vissa jobb/discipliner inom FFXIV.
  • Armor: Avgörs av din klass eller ditt jobb. Förutom att ge bonusar till bäraren erbjuder varje plagg olika nivåer av skydd för olika delar av din kropp.
  • Accessories: Utrustningsbara föremål som ger spelarna olika bonusar när de bärs. Precis som rustningar är många tillbehör klass- och/eller jobbspecifika. De ger bonusar som återspeglar karaktärens Class's Class/Job.
  • Mat och mediciner: Olika förbrukningsvaror som återställer eller förbättrar din statistik och ökar mängden erfarenhet han vinner.
  • Minions: Enbart kosmetiska husdjur som inte är stridbara.
  • Mounts: Ett bra sätt att ta sig runt i Eorzea. De låter dig utforska i din egen takt och kan hjälpa till med resor när du utforskar nya områden, uppdrag eller skaffar material för hantverksfärdigheter

Varför köper spelare föremål i FFXIV?

Har du lust att få ett Zodiac Weapon men har inte tillräckligt med vänner för att besegra Hydra? Spelare är ofta för upptagna med att bara försöka ta sig igenom FFXIV's Trials and Bitter End-uppdrag. Att ha tur med RNG är nästan omöjligt, särskilt i ett MMORPG där spelarna kan tillbringa timmar i sträck med att klockan på sin virtuella tidsklocka bara för att de inte gör några större framsteg alls. Med lite tur eller kanske till och med gudomligt ingripande kan du kanske lyckas. Men de dagarna händer mindre nu än någonsin tidigare eftersom utvecklarlaget har gjort det mer komplicerat att få tag på dessa föremål genom att kräva extrema mängder ansträngning.

En spelare kan få tag på vapen, rustningar och olika Final Fantasy XIV föremål på många olika sätt. Ett sätt är att jaga efter dessa svårfångade skatter i spelets dungeons medan andra helt enkelt köper dem av en NPC. Om allt annat misslyckas kan de vända sig till auktionshuset där andra spelare kan lägga upp sina föremål till försäljning, men var varnad för att vissa av dessa värdefulla samlarobjekt inte är billiga.

Spelare vill få bättre föremål så att deras karaktär kan bli starkare. Ju kraftfullare föremålen är, desto högre kan din statistik bli och större belöningar väntar dig i spelet.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?