Services
Registrera dig
Logga in

Köp Escape From Tarkov-konton - EFT-kontomarknaden

Är du trött på att springa runt på jakt efter byten? Hoppa över jakten och hämta ett EFT-konto från vår lättanvända marknadsplats idag! Med konton som innehåller vapen, tillbehör och rubel, blir det lätt att avancera i spelet.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Escape from Tarkov

Escape from Tarkov är ett intensivt skjutspel i första person och en rollspelssimulator med unika element. Historien utspelar sig i Norvinsk-regionen, en stad som heter Tarkov, som har fått allt mer oroligheter tack vare krigsfacklor som tävlar om kontrollen över staden. Detta leder till att de flesta av dess befolkning flyr sina hem, vilket bara lämnar kvar de som är ute efter vinst oavsett vad som behöver göras. Staden styrs av gangsters som opererar inom de officiella gränserna, och spelarna får välja sida som de slåss för: USEC eller BEAR.

Spelarna har fått i uppdrag att fly staden, och de vet att det kommer att vara fullt av faror och utmaningar. FN och den ryska militären har stängt in på alla sidor. Eftersom det inte finns någon kommunikation med utanförliggande områden och förnödenheter som mat och vatten har slutat komma in i staden måste spelarna kämpa för pengar, förnödenheter, utrustning, vapen etc. helt på egen hand. Staden är ett land av möjligheter för dem som kan ta det.

Kampen för överlevnad i Escape from Tarkov är verklig. Med sin realistiska mekanik, sin uppmärksamhet på detaljer och sitt höga skicklighetstak har spelet blivit ett världsomspännande fenomen, med tusentals spelare varje dag. Men det här är inte bara ett onlinespel - det är snarare en simulator på liv eller död som tvingar spelarna (de skickliga) att göra det bästa av vad de har mot motståndare som också försöker sin lycka.

Eftersom Escape from Tarkov utspelar sig i en olaglig konfliktzon dikterar större vapen och djupare fickor vem som har makten. Detta är precis vad man kan förvänta sig för den här typen av miljö. Flera EFT-handelssystem är tillgängliga för spelarna i spelet, vilket gör spelarna till integrerade delar av ekonomisimulatorn och ökar avsevärt uppslukandet genom att tillåta ekonomiska interaktioner i själva spelandet (något som vi inte ser tillräckligt ofta).

Varför köpa Escape from Tarkov-konton?

Escape from Tarkov är ett spel som sätter dig mot oddsen för att överleva. Det är brutalt och oförlåtande, men det straffar inte de som ser sina misstag i vitögat - istället lär de sig möjligheter till förbättring. Oavsett om din första instinkt är att skjuta allt du ser eller om du använder smygtaktik för att mörda dina fiender, så är det actionbaserade spelsystemet för alla typer av spelare på alla nivåer. Det som räknas mest är inte dina spelmetoder utan om du står ut till slutet.

Du kanske är ivrig att hoppa in i spelet och börja skjuta, men du måste först förtjäna din rättmätiga plats som elitsoldat. För att få den bästa utrustningen i spelet krävs att du hittar de där söta lootboxarna på varje karta - men vad händer om de dödar dig? Alla dina framsteg kan gå förlorade

Det finns inget mer spännande sätt att få blodet att pumpa än med Escape From Tarkov. Köp ett konto idag om du vill hoppa rakt in i en värld av vapen och strider utan att ha alltför mycket tålamod för att slipa in-game valuta och föremål. Escape From Tarkov är ett spel där du kan hoppa rakt in i handlingen med din högnivåkaraktär. Du kommer då att kunna göra dessa saker - det bästa med att spela Escape from Tarkov. Med utrustning och vapen till ett värde av miljontals rubel kan du påbörja en spännande och utmanande resa med fängslande spel på sina bästa nivåer.

Varför köpa EFT-konton från oss?

Escape From Tarkov kan vara en riktig utmaning för vissa - alla har inte vad som krävs för att utmärka sig på det. Du förtjänar en fantastisk spelupplevelse med all kraft bakom din avatar. Om du vill ha ett av dessa elitkonton utan att hälla dagar på att bygga upp det, så köp EFT-konton från igitems. Vi erbjuder högkvalitativa produkter så att du kan uppleva hur bra det här spelet känns utan att behöva spendera för mycket pengar. Att köpa Escape From Tarkov-konton genom iGitems har aldrig varit enklare! Hitta bra erbjudanden på billiga EFT-konton till salu här. Alla dina köp kommer att behandlas omedelbart och säkert.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?