Elite Dangerous: Odyssey
Login / Join
Förstärkning av Elite Dangerous

Förstärkning av Elite Dangerous

Stig i graderna i Elite Dangerous-universumet med våra professionella boostingtjänster. Få expertvägledning, påskynda din utveckling och utmärk dig inom utforskning, strid eller handel. Förbered dig på att lämna ett avtryck som en berömd befälhavare i denna uppslukande rymdsimulering.

Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Våra funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
igitems
Alternativ 1: Leverans i spelet
Denna leveransmetod avser en personlig handel som sker i spelets ekosystem. Säljaren träffar din karaktär för att leverera dig valutan i spelet.

Var uppmärksam på följande:
 • Skillnader i tidszon
 • Skillnader mellan servrar och regioner
 • Oavsett omständigheterna får du aldrig returnera valuta, guld etc. till säljarens karaktär efter leverans. Om säljaren ber dig att göra det ska du skapa en skärmdump och skicka den till vår kundtjänst.
Alternativ 2: Leverans i spelets brevlåda.
Vissa säljare på igitems kan välja att leverera valuta till din brevlåda i spelet. En sådan metod fungerar bra med en del onlinespel. Vanligtvis uppfylls mindre beställningar på detta sätt, eftersom det inte krävs någon samordning i spelet mellan säljare och köpare.
Garanterad säkerhet:
Vi förblir den säkraste platsen för att köpa och sälja spelvaluta. Vårt PlayerProtection-system garanterar en trevlig handelsupplevelse eller så får du pengarna tillbaka.

Bästa priser:
På igitems erbjuder vi dig ett brett spektrum av säljare och valutamarknadsplatser. Som ett resultat av detta hjälper konkurrensen mellan säljarna oss att uppnå de lägsta priserna som går att uppnå.

Snabb och pålitlig leverans:
På igitems spelar användarupplevelsen den viktigaste rollen. Av den anledningen betonar vi leveranshastighet så att du kan få din valuta i spelet så snart som möjligt. Varje beställning har en beräknad leverans som beräknas utifrån säljarens tidigare genomförda beställningar.
Varje försäljningsobjekt har en ungefärlig leveranstid för att ange när säljaren kan förvänta sig att leverera. Denna siffra beräknas utifrån säljarens tidigare leveranser. Säljarna fastställer också en garanterad leveranstid. Om de har gått ut i tid är du berättigad till återbetalning enligt igitems PayerProtection-plan.

Professionella Elite Dangerous Boosting-tjänster på igitems Accelerera dina framsteg och lyft din Elite Dangerous-resa med våra expert boosting-tjänster på igitems. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren befälhavare är våra erfarna boosters här för att hjälpa dig att uppnå storhet i det stora och uppslukande universumet Elite Dangerous.

Våra Elite Dangerous boosting-tjänster är utformade för att optimera din spelupplevelse och ge dig det stöd och den vägledning som behövs för att utmärka dig inom utforskning, strid, handel eller någon annan aspekt av detta expansiva rymdsimuleringsspel.

Fördelarna med Elite Dangerous Boosting

Att välja våra Elite Dangerous boosting-tjänster erbjuder en rad fördelar för att förbättra din spelupplevelse. Här är vad du kan förvänta dig:

 • Effektiv progression: Gör snabba framsteg i din valda karriärväg, oavsett om det är utforskning, strid, handel eller en kombination av aktiviteter.
 • Expertvägledning: Lär dig av erfarna befälhavare som delar med sig av värdefulla strategier, tips och insikter för att hjälpa dig att bemästra komplexiteten i Elite Dangerous.
 • Uppdragsuppfyllelser: Slutför utmanande uppdrag och få betydande belöningar med hjälp av våra skickliga boosters.
 • Boostat rykte: Bygg upp ett gott rykte bland fraktionerna och få tillgång till exklusiva förmåner, rabatter och möjligheter.

Varför välja igitems för Elite Dangerous Boosting?

igitems är din pålitliga partner för Elite Dangerous boosting-tjänster. Här är varför vi borde vara ditt föredragna val:

 • Professionella boosters: Vårt team består av erfarna Elite Dangerous-spelare med djupgående kunskap och expertis.
 • Personligt tillvägagångssätt: Vi skräddarsyr våra tjänster för att möta dina specifika behov och mål, vilket garanterar en anpassad boostingupplevelse.
 • Kontosäkerhet: Du kan vara säker på att ditt konto kommer att hanteras med största omsorg och säkerhet under hela boostingprocessen.
 • Konkurrenskraftig prissättning: Njut av våra premium boosting-tjänster till konkurrenskraftiga priser, vilket ger exceptionellt värde för din investering.

Accelerera din Elite Dangerous-resa och nå nya höjder med våra expert boosting-tjänster på igitems. Utforska våra erbjudanden idag och frigör den fulla potentialen hos din befälhavare i rymdens vidsträckta räckvidd.