Dislyte
Login / Join

Dislyte-konton

Erövra Dislyte-världen med ett konto på hög nivå

0 Results
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Våra funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
igitems
Alternativ 1: Leverans i spelet
Denna leveransmetod avser en personlig handel som sker i spelets ekosystem. Säljaren träffar din karaktär för att leverera dig valutan i spelet.

Var uppmärksam på följande:
 • Skillnader i tidszon
 • Skillnader mellan servrar och regioner
 • Oavsett omständigheterna får du aldrig returnera valuta, guld etc. till säljarens karaktär efter leverans. Om säljaren ber dig att göra det ska du skapa en skärmdump och skicka den till vår kundtjänst.
Alternativ 2: Leverans i spelets brevlåda.
Vissa säljare på igitems kan välja att leverera valuta till din brevlåda i spelet. En sådan metod fungerar bra med en del onlinespel. Vanligtvis uppfylls mindre beställningar på detta sätt, eftersom det inte krävs någon samordning i spelet mellan säljare och köpare.
Garanterad säkerhet:
Vi förblir den säkraste platsen för att köpa och sälja spelvaluta. Vårt PlayerProtection-system garanterar en trevlig handelsupplevelse eller så får du pengarna tillbaka.

Bästa priser:
På igitems erbjuder vi dig ett brett spektrum av säljare och valutamarknadsplatser. Som ett resultat av detta hjälper konkurrensen mellan säljarna oss att uppnå de lägsta priserna som går att uppnå.

Snabb och pålitlig leverans:
På igitems spelar användarupplevelsen den viktigaste rollen. Av den anledningen betonar vi leveranshastighet så att du kan få din valuta i spelet så snart som möjligt. Varje beställning har en beräknad leverans som beräknas utifrån säljarens tidigare genomförda beställningar.
Varje försäljningsobjekt har en ungefärlig leveranstid för att ange när säljaren kan förvänta sig att leverera. Denna siffra beräknas utifrån säljarens tidigare leveranser. Säljarna fastställer också en garanterad leveranstid. Om de har gått ut i tid är du berättigad till återbetalning enligt igitems PayerProtection-plan.

Dislyte-konton hos igitems

Välkommen till igitems, din enda destination för högkvalitativa Dislyte-konton! Dyk in i Dislytes värld, ett visuellt fantastiskt action-RPG-mobilspel som kombinerar strategiskt spelande, fängslande berättelser och fängslande grafik i anime-stil. Med en mångfald av karaktärer och intensiva realtidsstrider kommer Dislyte säkert att fånga spelarnas hjärtan överallt.

På igitems är vi fast beslutna att ge dig en exceptionell spelupplevelse genom att erbjuda ett brett utbud av Dislyte-konton som passar dina behov. Oavsett om du är en erfaren spelare eller en nykomling på Dislyte, har vi det perfekta kontot för dig.

Vad du ska leta efter när du köper ett Dislyte-konto

När du väljer ett Dislyte-konto bör du ta hänsyn till följande faktorer:

Styrkan och mångfalden hos de karaktärer som ingår i kontot är avgörande. En stark uppställning av kraftfulla hjältar kommer att förbättra din spelupplevelse avsevärt och hjälpa dig att utmärka dig i strider.

Tänk på kontots utveckling när det gäller berättelseuppdrag, händelser och prestationer. Ett avancerat konto ger tillgång till mer innehåll, bättre belöningar och en mer engagerande spelupplevelse.

Ett överflöd av resurser i spelet, som kristaller och guld, kommer att ge dig en betydande fördel när du kallar på nya hjältar, uppgraderar din lista och deltar i evenemang.

Högkvalitativ utrustning och unik kosmetika kan ha stor inverkan på dina hjältars prestanda och utseende. Leta efter konton med en stark uppsättning av utrustning och kosmetiska föremål för att sticka ut på slagfältet.

 • Mångsidig uppsättning karaktärer
 • Progression i kontot
 • Resurser i spelet
 • Utrustning och kosmetika

Varför köpa Dislyte-konton från igitems?

Upplev Dislyte-världen som aldrig förr med premiumkonton från igitems! Vi är fast beslutna att tillhandahålla de bästa Dislyte-kontona och supporten, så att du känner dig som en del av ett community, inte bara som en kund. Här är varför du bör välja igitems för dina Dislyte-kontobehov:

 • Inget mer malande: Trött på repetitiva uppgifter och slit? Vår Dislyte-kontohandel hjälper dig att övervinna hinder snabbt, så att du kan fokusera på att njuta av spelet snarare än att fastna på specifika punkter.
 • Brett utbud av alternativ: Bläddra bland våra säljares olika alternativ av Dislyte-konton och hitta det perfekta för att optimera din spelupplevelse. Vi erbjuder konton med olika nivåer av progression, karaktärsuppställningar och resurser för att passa dina behov.
 • Säkra transaktioner: På igitems prioriterar vi din trygghet och säkerhet. Vår plattform säkerställer en smidig och säker transaktionsprocess, vilket ger dig sinnesro när du köper ditt Dislyte-konto.
 • Snabb leverans: Vi förstår att tiden är dyrbar, vilket är anledningen till att vår strömlinjeformade köpprocess garanterar att ditt nya konto kommer att vara i din ägo så snabbt som möjligt.
 • Dedikerad support: Vi strävar efter att varje kund ska känna sig stöttad och uppskattad. Vår kundtjänst finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem, så att din upplevelse hos oss blir trevlig och tillfredsställande.

Gör dig redo att utforska den förtrollande världen i Dislyte med ett premiumkonto från igitems! Bläddra i vårt urval idag och upplev strategiskt spelande, olika karaktärer och oförglömliga äventyr.