Services
Registrera dig
Logga in

Köp Clash Royale-kort - CR Card Marketplace

iGitems arbetar hårt för att ge dig de bästa Clash Royale-korten. Vi har ett brett urval av kort för besvärjelser, byggnader och trupper i sällsyntheter från Common till Legendary. Oavsett om det bara är för att samla eller för att korten kan hjälpa dig att öka din attackkraft mot de irriterande motståndarna, har vår marknadsplats vad varje spelare behöver till ett billigt pris.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Clash Royale

Clash Royale är ett flerspelarspel i realtid som utvecklas och publiceras av Supercell. Målet med spelet är att förstöra motståndarens tre krontorn eller att tvinga motståndaren att ge upp. Spelarna kan använda trupper och trollformler för att attackera motståndaren, med målet att förstöra deras torn. Varje spelare börjar med ett kungatorn och en Elixir Collector. Det finns fyra olika nivåer av kort i spelet: Vanliga, sällsynta, episka och legendariska. Dessa kort kan användas för att skapa trupper och trollformler som spelarna kan använda i strid.

Spelet lanserades mjukt i Sverige den 4 januari 2016, följt av andra länder under de kommande dagarna. Clash Royale blev tillgängligt över hela världen den 2 mars 2016. Kritiker berömde spelets lyckade blandning av genrerna kortsamling och tornförsvar.

Syftet är att förstöra förstörbara torn som tillhör varje motståndare med hjälp av den egna armén som består av olika trupptyper som har unika förmågor eller krafter som att gå, hoppa, attackera och dö. Spelarna kan också använda trollformler som kan påverka spelplanen på olika sätt.

Spelet fortskrider genom en serie Arenor, med början i Arena 1 och slutar i Legendary Arena, var och en med svårare motståndare. Troféer som man tjänar genom att vinna strider i varje arena räknas ihop för att rangordna spelarens nivå i den arenan. Spelare kan välja att attackera en motståndare på stegen, oavsett vilken rang denne har, men att attackera högre rankade motståndare ger fler troféer om man vinner. I slutet av varje strid får spelarna kort och guld som belöningar. Korten kan användas för att kalla på trupper och trollformler som spelarna kan använda i strid, medan guld kan användas för att köpa kistor som innehåller samlarkort och föremål. Kistor tar tid att låsa upp, men spelaren har möjlighet att betala guld för att få dem upplåsta omedelbart.

Vad är Clash Royale-kort?

Clash Royale är ett kampspel i realtid, med Royales, dina favoritkaraktärer från Clash of Clans och mycket, mycket mer. Samla och uppgradera dussintals kort med Clash of Clans-trupper, trollformler och försvar som du känner till och älskar, samt Royales: Princes, Knights, Baby Dragons och mycket mer. Kämpa i episka strider mot spelare från hela världen och krossa sedan deras slott med dina överlägsna kortstrategier.

I Clash Royale finns det fyra byggnader: kungens torn, prinsessans torn, bågskyttarnas torn och kanonen. Tornen är defensiva strukturer som ger skador på alla trupper eller byggnader som kommer för nära. De har också en krona på toppen av dem som förvandlas från vitt till gult och sedan till orange när tornet skadas. När den har blivit helt orange betyder det att tornet nästan är förstört och snart kommer att försvinna. När alla dina krontorn är förstörda av en motståndare förlorar du spelet.

Det finns tre grundläggande typer av kort i Clash Royale (exklusive specialenheter som Baby Dragon eller Bowler): Byggnader, trollformler och trupper, fördelade på fyra nivåer av sällsynthet: Vanliga, sällsynta, episka och legendariska.

Byggnader: Dessa inkluderar fyra försvarstorn (kungens torn, prinsessans torn, bågskyttetornet och kanonen). Varje byggnad har olika nivåer som kan uppgraderas när du tjänar tillräckligt med erfarenhetspoäng för att nå högre arenor. tar längre tid att förstöra än trupper, men deras HP är också högre.

Spells: Det finns åtta trollformler i Clash Royale, fyra offensiva och fyra defensiva. Besvärjelser kostar elixirpoäng att kasta och kan göra saker som att skada fiendens trupper eller torn, kalla på trupper, frysa fiender på plats eller läka dina egna strukturer. Elixirpoäng fylls automatiskt på med tiden under striderna, men om de används tar det längre tid att återskapa dem.

Trupper: Det finns fyra typer av offensiva enheter (barbarer, troll, svinryttare och hantlangare) samt två typer av defensiva enheter (jättar och golem). Truppkorten har olika mängd hälsa och skada som delas ut per sekund, där vissa tillfogar mer skada per sekund än andra. Hur mycket elixir det kostar att placera ut dem beror på antalet enheter i kortet, men du får vanligtvis ett större tidsfönster för att spela dessa kort innan de är låsta på plats.

De mest eftertraktade legendariska korten i Clash Royale

Bloggen och gruvarbetaren är lika populära bland spelarna för att motverka fiendens enheter. Den förstnämnda kan träffa karaktärer med låg HP med sin räckvidd, vilket gör den till ett bra val om du står mot en bågskytt eller ett torn och driver trupper i stridssituationer; medan den sistnämnda har några egna knep; den kan dyka upp var som helst på kartan där det finns plats för den - inklusive bakhåll bakifrån! Den ger inte mycket skada per skott, men eftersom Miner bara tar 1 elixir vardera utan någon som helst kostnad (sällsynt) så kommer detta inte att spela någon större roll när saker och ting snabbt går åt söder ändå.

De bästa sätten att få Clash Royale-kort är antingen att köpa med guld i butiken eller genom kistor. Men om du vill ha ett visst legendariskt kort som bara dyker upp vid enstaka tillfällen så försök att gräva fram några av deras svårfångade legendariska motsvarigheter: de finns bara som belöningar för Legendary Chests, Legendary King's Chests och Mega Lightning Chests.

Handla för legendariska kort fungerar också om du har token(s). Se dock till att ditt kort inte är ett av de sista exemplaren innan alla är tagna. Och naturligtvis finns det alltid den enklaste vägen ut - köp kort från igitems istället. Vår marknadsplats för spelare till spelare har ett säkert, billigt och bekvämt alternativ med snabb leverans - kolla in det nu.

Varför köpa Clash Royale-kort?

Den första och mest uppenbara anledningen är att spelare vill vinna. Att köpa kort ger spelarna en fördel gentemot sina motståndare, vilket ökar chanserna att vinna. Detta gäller särskilt på högre nivåer där spelarna har bättre däck och förstår spelet bättre.

En annan anledning är att de tycker om spelet. Kortköp kan betraktas som en form av investering - spelarna spenderar pengar i hopp om att skörda belöningar i framtiden. Detta kan vara i form av troféer, nya kort eller helt enkelt skrytande rättigheter.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?