Services
Registrera dig
Logga in

Köp Clash of Clans Boosting - Professionella CoC Boosting-tjänster

Hur du spelar Clash of Clans kan göra hela skillnaden på din resa. Vissa föredrar att spela solo, medan andra är mer benägna att bygga upp ett starkt socialt nätverk. Att vara vän med konkurrenskraftiga spelare bidrar till att förbättra din ranking. Oavsett vilket fungerar det så länge du tycker om det. Och kom ihåg att igitems power levelers alltid finns här om du tycker att Clash of Clans leveling och farming är tråkigt eller svårt.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Clash of klaner

Clash of Clans är ett mobilspel för iOS- och Android-plattformar. Spelet utvecklades och publicerades av Supercell. Första dagen Clash of Clans släpptes laddades det ner mer än en halv miljon gånger världen över.

Clash of Clans utspelar sig i en fantasivärld med magiska varelser och flytande öar. Spelare kan välja att slåss för en av två rivaliserande fraktioner: barbarkungens armé eller drottningens armé. Varje fraktion har sina unika trupper, byggnader och trollformler.

Det är ett strategispel där spelarna styr en by och måste använda resurser för att bygga upp sin by och träna trupper för att attackera andra spelares byar för att tjäna guld, Elixir och Dark Elixir. Guld används för att bygga och uppgradera bybyggnader, träna trupper, köpa trollformler och murar. Elixir används för att träna trupper, köpa trollformler och läka skadade trupper. Dark Elixir är en ny resurs som lades till i en uppdatering den 22 juli 2014. Den kan användas för att uppgradera Dark Barracks och Dark Barracks trupper, få Elixir Collector att producera dark elixir istället för elixir samt bygga och uppgradera Dark Spell Factory. Ädelstenar är en premiumresurs som kan användas för att påskynda processer i spelet.

Klansystemet är en av de mest populära aspekterna av spelet. Klanledare delar ofta in spelare i olika kategorier, till exempel byggare eller jordbrukare, för att underlätta samarbetet. Spelare kan också gå med i klaner när de har byggt upp sitt stadshus genom rekommendationer från andra spelare eller via en allmän ansökan.

Spelet innehåller också klankrig, där medlemmar från två motsatta klaner attackerar varandras baser för att vinna stjärnor; seger kan uppnås genom att förstöra alla motståndarens baser (vilket i allmänhet kräver mer än en krigsdag) eller genom att tjäna fler stjärnor än motståndaren inom ett visst antal krigsdagar. Spelarna belönas med guld, Elixir och Dark Elixir för att vinna ett krig.

Spelare kan chatta med varandra genom att använda en fördefinierad uppsättning fraser som visas längst ner på skärmen. Dessa kan inaktiveras om man föredrar det. En speciell timer för avkylning används för att förhindra överdriven användning av vänskapliga och ovänskapliga chattar, för att göra det mindre sannolikt att spelare förolämpar andra eller provocerar fram slagsmål mellan klaner.

Clash of Clans är gratis att spela med valfria köp i appen som inte påverkar spelet. Spelare kan köpa ädelstenar med hjälp av en riktig valuta som kan spenderas på olika typer av in-game-valuta eller specifika trupper/besvärjelser/byggnader som omedelbart dyker upp. De kan också köpa "byggarhytter" med mynt som genererar nya byggarhytter var tjugofjärde timme upp till tio gånger (totalt trehundra), men de får bara köpa två åt gången.

Hur man tar sig fram i Clash of Clans?

I Clash of Clans kan det hjälpa till att göra ett konto starkare om man får stöd av en stark klan eller är vän med konkurrenskraftiga spelare. Det betyder inte att de som väljer att spela solo är förutbestämda att aldrig nå en liknande nivå som spelare med mer tillgång till dessa resurser. För det finns alltid igitems. Våra Clash of Clans-spelare erbjuder olika boosting-tjänster till rimliga priser, vilket kan vara vad du behöver för att hålla dig på topp.

Nu för de av er som är veteraner och vill öka ert spel, skulle det rekommenderas att ni antingen går med i en klan eller skapar en. En klan är ett lag av spelare som har gått samman för att stödja och hjälpa varandra. Det finns många fördelar med att vara med i en klan, till exempel att du får trupper, sköldar och hjälp från dina klankamrater när du blir attackerad. Att gå med i eller skapa en klan kan vara till stor hjälp, särskilt om du precis har börjat, eftersom folk kommer att hjälpa dig och ge dig råd. Vissa säger att det här spelet handlar om klaner!

Ett annat sätt att ta sig fram i spelet är att använda boosting, power leveling och farming. Olika boostingtjänster kan köpas med riktiga pengar på iGitems, och de hjälper dig att få troféer snabbare och gå snabbare framåt i spelet. Resursboosting ökar antalet resurser som du får från striderna samt dina erfarenhetspoäng så att du kan bli mer erfarenhetsbaserad snabbare. Gem boosting ger dig fler glänsande gröna ädelstenar för att slutföra uppgraderingar och bygga trupper i snabbast möjliga takt. Power leveling är ett sätt att få erfarenhetspoäng snabbt så att du kan nå en högre nivå och låsa upp nya trupper och byggnader. Farming är ett sätt att samla in resurser (guld, Elixir och Dark Elixir) snabbare genom att göra räder mot andra spelare som har lägre nivåer än du.

Clash of Clans är inte så lätt som det ser ut - låt oss göra det svåra arbetet åt dig!

Många spelare kämpar för att bygga upp sin by och skydda sig från alla attacker när de är offline, men det behöver inte vara så. Med iGitems boosting-tjänster kan du få hjälp med att skydda ditt stadshus eller din byggarbas.

Spelet Clash Of Clans kan ibland vara överväldigande. När du bestämmer dig för hur du ska gå vidare med din strategi är det svårt att inte veta vilken byggnad som ger bäst resultat och vilken resursproduktion du ska fokusera på först. Det råder ingen tvekan om att timmar eller dagar av forskning skulle kunna hjälpa, men i vår tid vill vi ha omedelbara resultat. Alla era problem kommer inte att försvinna efter att ni har läst en guide på nätet, och ni lever ett hektiskt liv där varje minut räknas, vilket innebär att om något tar för mycket tid i anspråk är det bättre att lämna över det till veteranerna.

En framgångsrik strategi för Clash of Clans beror på många olika faktorer. Du måste känna till alla detaljer i din bys ekonomi och dess defensiva kapacitet. Vad som är viktigare är att inte glömma bort att bygga baracker för trupper som är starka nog att ta ut andra byars resurser - allt detta kommer att göras med omdöme när du bestämmer vem du ska attackera härnäst.

Att bygga din armé är bara halva slaget i Clash of Clans. Du måste också välja en stark strategi när du bygger och sedan utföra den ordentligt under en attack. Så att hålla en bra balans mellan försvar (bygga murar), anfall (attackera andra spelares bosättningar) eller odla resurser som guld och Elixir är inte alltför svårt.

Köp av iGitems boosting services ger våra erfarna spelare tillgång till ditt konto där de använder stora kunskaper som de fått genom att spela övertid för att hjälpa dig att göra framsteg snabbare än någonsin. Föreställ dig att de dagliga uppgifterna tas om hand av våra boosters, och du har all tid i världen att koncentrera dig på det roliga.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?