Services
Registrera dig
Logga in

Köp konton för Clash of Clans - Marknadsplats för Clash of Clans-konton

Spelare som är intresserade av mobilspel kan nu delta i tävlingsscenen genom Clash of Clans. Med över 500 miljoner nedladdningar har det varit ett av de mest populära spelen. Köp ett högkvalitativt Clash of Clans-konto nu för att dominera krigen!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Clash of klaner

Clash of Clans (CoC) är ett freemium-strategispel för mobiler som utvecklas och publiceras av Supercell. Spelet släpptes för iOS-plattformar den 2 augusti 2012. Sedan spelet lanserades har det fått omfattande kritikerkommentarer och det blev snabbt den mest omsatta appen i USA:s App Store bara några dagar efter lanseringen. I september 2016 hade Clash of Clans spelat in över 2 miljarder dollar världen över.

Spelets mål är att bygga din by genom att skörda resurser som guld, elixir och mörkt elixir. Spelarna kan sedan använda dessa resurser för att bygga byggnader som automatiskt utför uppgifter som att producera resurser eller uppgradera försvaret. Spelare kan också använda sina resurser för att utbilda trupper, som sedan kan användas för att attackera andra spelare för att plundra deras resurser.

Spelare kan gå med i klaner, vilket gör att de kan samarbeta med andra spelare och donera trupper till varandra. Klaner kan också tävla i klankrig, där de slåss mot andra klaner om kontrollen över ett förutbestämt antal byar.

Spelet har hyllats av kritiker för sin djupgående strategi, liksom för sina sociala funktioner. Clash of Clans kom på andra plats i kategorin "Best Mobile Game" vid 2013 års D.I.C.E Awards och nominerades till "Best iPhone/iPad Game" vid 2014 års Game Developers Choice Awards. Spelet har också fått utmärkelsen "Årets bästa spel" av olika appbutiker.

Clash of Clans finns på App Store och Google Play. En Windows Phone-version av spelet släpptes i mars 2016. En uppföljare, Clash Royale, släpptes i mars 2016.

Varför köpa ett Clash of Clans-konto?

Spelare kan köpa Clash of Clans-konton av flera olika anledningar. Kanske letar de efter en fördel i spelet, eller så har de inte tillräckligt med tid för att bygga upp ett eget konto. Oavsett skälet kan det vara ett bra sätt att köpa ett konto för att komma framåt i spelet.

När du köper ett konto får du alla framsteg som hittills har gjorts på det. Det innebär att du kan börja spela direkt och behöver inte lägga tid på att bygga upp dina resurser och trupper. Du behöver inte heller oroa dig för att bli attackerad av andra spelare eftersom kontot redan kommer att ha en hel del försvar uppsatt.

Om du letar efter ett försprång i Clash of Clans är det ett bra sätt att köpa ett konto för att komma före dina konkurrenter. Även om det också är vanligt att spelare köper pärlor till Clash of Clans, kommer sådana föremål också automatiskt med kontona de köper.

De resurser och troféer som kontot redan har kan kraftigt påskynda dina framsteg i spelet. Du behöver inte oroa dig för att förlora resurser eller strider eftersom dessa redan kommer att tas om hand. Istället kan du ägna din tid åt att bygga upp ditt nya konto i stället för att slösa tid på uppgifter som räder och uppgradering av trupper och byggnader.

Om du inte har särskilt mycket tid till förfogande för att spela Clash of Clans är det en smart idé att köpa ett konto. Eftersom kontot förmodligen redan har flera dagars troféer kan du tävla direkt utan att behöva jobba dig uppåt. Du kommer också att ha en hel del resurser sparade, så du kan börja bygga ditt imperium direkt.

När du vill köpa ett konto är det viktigt att se till att du hittar en välrenommerad säljare. Det finns många bedrägerier där ute, så det är viktigt att göra din forskning innan du köper något.

Vilka faktorer ska man tänka på när man väljer ett Clash of Clans-konto?

När spelarna letar efter ett nytt Clash of Clans-konto att köpa brukar de ta hänsyn till följande faktorer:

 • Stadshusnivån - Ju högre stadshusnivå, desto dyrare brukar kontot vara. Det är dock viktigt att notera att vissa bra konton är fast på en låg stadshusnivå och kanske inte har många byggnader eller uppgraderingar på hög nivå.
 • Mängden guld, Elixir och Dark Elixir - Detta kan ge en indikation på hur starkt kontot är. Konton med mycket guld och Elixir är sannolikt starkare än konton med mindre.
 • Antalet stjärnor - En spelares ranking bestäms av antalet stjärnor, så köpare letar ofta efter ett konto med hög ranking.
 • Erfarenhetsnivån - Äldre konton med mer erfarenhet tenderar att vara dyrare, eftersom spelaren har haft mer tid på sig att samla resurser och göra framsteg i spelet.
 • Baslayout - En bättre baslayout innebär en mer motståndskraftig bas mot attacker.
 • Klanen - En spelare kanske vill köpa ett konto som är med i en stark klan, eftersom det kan ge dem en fördel och bra stöd. Det är viktigt att notera att vissa klaner inte är särskilt aktiva eller hjälpsamma. Konton med bättre klaner tenderar att vara mycket dyrare.

Spelare bör överväga alla dessa faktorer innan de köper ett konto, eftersom de vill försäkra sig om att de får valuta för pengarna. Det är också viktigt att komma ihåg att konton kan återställas, så köpare bör alltid kontrollera villkoren innan de gör ett köp.

Tips för Clash of Clans-spelare

Målet med Clash of Clans är att bygga upp din by genom att producera resurser, sätta upp fällor, träna en armé och attackera andra spelares byar. Casualspelare har ofta större chans att spendera pengar för att bli bättre på Clash of Clans. Om du vill förbättra din nivå utan att spendera pengar kan du läsa vidare!

 1. Grind:  Grinding kan jämföras med att betala riktiga pengar för att köpa ädelstenar, som används som valuta i spelet. Grinding innebär att du attackerar flera gånger med mycket kort tid mellan varje attack, t.ex. varannan minut eller så. Sedan väntar du på att dina trupper ska återhämta sig innan du attackerar igen. Det kan vara mycket tidskrävande, men det är det billigaste sättet att bli bättre på Clash of Clans. 
 2. Gå med i en klan:  Att gå med i en klan har flera fördelar. En av dem är att du får hjälp av andra spelare i klanen när du behöver det. Dessutom kan du donera resurser till klanen och få donerade resurser i gengäld. Det är ett bra sätt att få tag på värdefulla ädelstenar utan att behöva spendera några pengar själv. 
 3. Recyla dina trupper:  Du får inte bara lite gratis guld och elixir genom att återvinna dina trupper, utan det ökar också ditt antal troféer. Anta att du går till en trestjärnig attack mot en motståndare som har ett betydligt större antal troféer jämfört med dig. I det fallet har du en god chans att få mer byte om du återvinner majoriteten av din armé innan du attackerar. 
 4. Maximera nivån på din klanborg:  Din klanborg är mycket användbar eftersom den kan ge extra försvar eller extra skada under strid. Det rekommenderas starkt att uppgradera truppnivåerna i klanborgen eftersom detta kommer att gynna alla medlemmar i din klan. Om du vill ta det ett steg längre kan du också donera trupper till ditt klanslott så att andra medlemmar kan använda dem under strid. 
 5. Farma mörkt elixir:  Mörkt elixir är en resurs som inte finns tillgänglig förrän du har nått stadshusnivå 7. När du väl har tillgång bör du börja odla det eftersom det är en kraftfull resurs. Du kan göra detta genom att attackera byar som är lägre i stadshusnivå än du, eftersom de troligen har mer mörkt elixir tillgängligt. Genom att göra detta kan du stärka dina trupper och trollformler snabbare än om du bara använder det vanliga elixiret. 
 6. Använd trollformelkombinationer:  Trollformelkombinationer kan vara mycket kraftfulla när de används på rätt sätt. Ett bra exempel är blixtbesvärjelsen, som kan slå ut kluster av byggnader. När den kombineras med jordbävningsbesvärjelsen kan den slå ut en hel by på en gång. Se till att du experimenterar med olika trollformelkombinationer för att se vad som fungerar bäst för dig. 
 7. Använd väggbrytare klokt:  Väggbrytare är en av de dyraste trupperna i Clash of Clans, men de är mycket bräckliga. På grund av detta är det viktigt att använda dem klokt. Ett sätt att göra detta är att använda dem för att bryta igenom väggar som blockerar din väg till motståndarens stadshus. Ett annat sätt är att använda dem som lockbete. Om motståndaren har sitt försvar koncentrerat till ett område kan du först skicka en grupp murbrytare för att slå ut försvaret och sedan skicka dina huvudtrupper efteråt. 
 8. Skydda innan du attackerar:  En av de viktigaste sakerna att göra innan du attackerar är att spana ut motståndarens by. Detta ger dig en uppfattning om deras försvar och vilka trupper de har tillgängliga. Genom att göra detta kan du planera din attack därefter och se till att du har en god chans att vinna.
 9.  Använd läkeformler klokt: Läkeformler är praktiska i Clash of Clans eftersom de kan hålla dina trupper vid liv längre. De kan dock lätt slösas bort om de används på fel sätt. Försök att använda dem endast när de behövs och se till att du sparar dem för dina mest kraftfulla trupper. 
 10. Uppgradera ditt stadshus:  Att uppgradera ditt stadshus är viktigt eftersom det ger dig nya trupper och tillgång till byggnader. Det är också viktigt att uppgradera dina andra byggnader för att hjälpa dig att försvara din by bättre. Se till att du fokuserar på att uppgradera de mest kritiska anläggningarna, såsom stadshuset, kasernerna och förvaringen av mörkt elixir. 
 11. Kolla på repriser av lyckade attacker:  Ett sätt att lära sig hur man spelar Clash of Clans bättre är att titta på repriser av lyckade attacker. Du kan se hur andra spelare attackerar och vilken armésammansättning de använder för att vinna striden genom att göra detta. Det hjälper dig att lära dig mer om anfallsstrategier som du kan använda i dina framtida strider. 
 12. Använd klankrig till din fördel:  Klankrig är ett bra sätt att testa dina nya trupper och strategier. Genom att delta i klankrig får du en chans att se hur de presterar mot andra spelare. Du kan också använda klankrig för att tjäna belöningar som guld, elixir och mörkt elixir. 
 13. Anfall svagare spelares stadshus:  Ett sätt att få mer resurser i Clash of Clans är att attackera svagare spelares stadshus, vilket ökar dina chanser att vinna. 
 14. Spela regelbundet:  Ju mer du spelar Clash of Clans, desto bättre kommer du att bli på det. Se till att du spelar regelbundet för att hålla dig uppdaterad med de senaste förändringarna och uppdateringarna av spelet. Du kan också använda den här tiden till att öva på dina anfallsstrategier och lära dig nya. Genom att följa dessa tips kommer du att förbättra dina spelkunskaper och komma längre i Clash of Clans. Men om du inte har all tid i världen eller inte är villig att investera mycket tid i spelet, är ett mer lättillgängligt alternativ att köpa ett högkvalitativt Clash of Clans-konto med en stark klan, byggnader, trupper och resurser från igitems.

Varför välja oss?

Clash of Clans är ett populärt spel bland många människor som älskar att koppla av och lägga upp strategier. Men om du inte är nöjd med din nuvarande nivå kan det vara dags för en uppgradering! Inget mer plågsamt slipande när du skaffar ett Clash of Clans-konto, så se till att du provar våra säljares kvalitets-COC-konton! Tillsammans kan vi bygga upp vilken by du vill och optimera din CoC-spelupplevelse på nolltid.

Var ska du sälja ditt Clash of Clans-konto?

Clash of Clans-konton är mycket efterfrågade och det finns inget bättre ställe att sälja dem på än iGitems. Det är gratis att lista ett Clash of Clans-konto på vår webbplats, så varför inte tjäna lite extra pengar genom att sälja ditt oönskade CoC-konto idag istället för att låta det ligga i ditt digitala lager? Med vårt säkra betalningssystem kan du få betalt snabbt och utan risk för bedrägeri. Vi har många spelare världen över som är angelägna om att köpa alla typer av CoC-konton - ju starkare klan, byggnader och trupper, desto mer pengar för dig. Oavsett om det handlar om mer pengar eller något roligt har vi en tjänst som passar dina behov. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst och börja lista dina Clash of Clans-konton idag!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?