Services
Registrera dig
Logga in

Köp Albion Online-konton - Albion Account Marketplace

Vem vill inte komma framåt? I Albions öppna värld finns det många sätt att få ett försprång framför andra. Tyvärr kräver alla av dem en enorm tidsinvestering. Att köpa ett Albion Online-konto kräver dock bara lite forskning och några få klick. Hitta ditt favorit Albion-konto här på igitems och starta din Albion Online-resa idag!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Albion Online

Albion Online är ett medeltida fantasy-rollspel online med många spelare som utvecklas och publiceras av Sandbox Interactive med säte i Berlin, Tyskland. Det släpptes den 17 juli 2017 till Microsoft Windows via Steam Early Access.

Spelet utspelar sig i Albions öppna värld, en plats där spelare kan utforska, slåss mot andra spelare eller samarbeta med dem för att ta kontroll över territorier som innehåller rika resurser som malmådror, speciella träd för att bygga skepp och mycket mer. Albion erbjuder oöverträffade möjligheter till kooperativt spelande i en öppen PvP/GvG-miljö med tusentals spelare som spelar tillsammans samtidigt. De olika regionerna är sammankopplade genom portaler; när man går in i dessa kommer grupper in i konfliktområden där de kan slåss mot varandra.

Inom de resurser som spelarna behöver för att bygga skepp och gillestäder finns det flera typer av resurser som kan skördas för att användas vid hantverk. Dessa inkluderar malm, örter och trä. Dessutom kan skinn från djur samlas in i den öppna världen efter att ha flått dem med speciella verktyg. Med bättre utrustning och mer avancerade färdigheter kan spelarna ta sig an allt starkare fiender och bossar. Hantverk är en viktig del av Albion Online, och det är inte självförsörjande; Albion Online-konton måste samarbeta eller handla med andra spelare om de vill utveckla sin karaktärs utrustning ytterligare.

Varför köpa ett Albion Online-konto?

I Albion Online kan du spela som en krigare eller ranger eller någon annan roll när som helst. Din utrustning och dina rustningstyper bestämmer din klass, och därför är du inte bunden till någon klass i traditionell mening eftersom den ändras beroende på vilka föremål du bär. Destiny Board har också ett invecklat nivåsystem för avancemang genom olika nivåer (klasser).

Du måste låsa upp nivåer genom att få berömmelsepoäng under din resa. Genom att få fler av dem får du tillgång till bättre utrustning och starkare vapen än vad du för närvarande är utrustad med. Samma sak gäller för hantverk eller insamling. Ju högre nivå ens färdigheter blir, desto mer kan man skapa föremål som också går upp i nivå. Det hjälper verkligen om båda XP-bonusarna inträffar.

Om du letar efter ett sätt att hoppa in i världen av Albion Online utan att spendera månader på att förbereda dig kan igitems vara precis vad du behöver. Med så många veteranspelare som spelat sedan lanseringsdagen och som har samlat ett överflöd av resurser från att skörda grödor eller bryta malm för att etablera sig som en av dem som vet hur saker och ting fungerar inifrån och ut, finns det liten chans för dig att komma ikapp snabbt. En del kanske tror att det är förbjudet att köpa konton, men med vår köpartillfredsställelse är det inte alls så. Du kan hitta alla sorters kontoinventarier från Albion Online just här till konkurrenskraftiga priser.

Det bästa sättet att hjälpa de svaga kontona i ditt gille är om ditt gille har ett eget veterankonto med höga hantverks- och samlarnivåer. Att ha den här typen av tillgång ger dig och dina medlemmar möjlighet att arbeta närmare tillsammans, vilket kan leda till nya möjligheter till framgång i spelet som ett gille. Men glöm inte bort att skaffa en för din egen räkning eller för någon annan medlem som kan behöva hjälp med att förbättra sitt konto.

Varför välja iGitems?

Spelet Albion Online kan vara en stor investering. Du behöver silver, guld, vapen och rustningar för att överleva de första nivåerna, avancera till nästa steg och kunna bidra till ett gille. Det låter som massor av hårt arbete, men oroa dig inte. Det finns alltid iGitems om det inte riktigt passar dig att slåss och odla dig igenom. Det finns alla typer av Albion-konton samt grundarpaket tillgängliga för dem som specifikt letar efter nybörjarhjälp utan att ha alla ägg i en korg. Det finns till och med konton som är skräddarsydda för en viss funktion av power levelers.

Det finns många anledningar till att spelare köper billiga Albion onlinekonton från oss på iGitems, och det är inte bara för att vi erbjuder låga priser med snabba leveransalternativ över hela världen. Vi är professionella när det gäller att erbjuda säker, trygg och omedelbar service i ett steg, med en genomsnittlig leveranstid på 30 minuter när du beställer från vår webbplats. Du kan välja mellan olika skyddade betalningsmetoder för att slutföra betalningsprocessen för ditt kontoköp. Vår kundsupportpersonal ger gärna 24/7 onlinesupport för alla frågor som rör köp av Albion Online-konton.

Är du trött på att slipa? Är dina ögon blodsprängda av att skanna samma tomma grotta om och om igen för att leta efter den där svårfångade lootkistan men aldrig hitta något? Det är ingen fara. iGitems har allt. Vi förser spelare med Albion Online-konton som de kan lita på för att göra deras upplevelse i spelet så rolig och lönsam som möjligt - allt till konkurrenskraftiga priser med stöd av förstklassig kundservice. Så vad väntar du på? Skaffa ditt favorit Albion Online-konto idag genom att besöka iGitems!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?