Registrera dig
Logga in
Köp objekt på Albion Online - Marknadsplats för objekt på Albion Online

Köp objekt på Albion Online - Marknadsplats för objekt på Albion Online

Spelare är alltid på språng. Ibland har de inte tillräckligt med tid för att slipa i timmar på en plats och vill ha föremål och material snabbt. Om detta låter som vad du går igenom, varför inte köpa Albion Online-artiklar från igitems? Vi erbjuder ett omfattande urval av Albion-artiklar, inklusive topputrustning och sällsynta mounts.

Börja sälja
1 items found
Recommended
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Om Albion Online

En spelvärld utan regler är som en oändlig duk där allt kan hända. Sandlådor ger en frihetsnivå som andra spel inte har. Med dessa typer av videospel i sandlådestil kan spelarna göra vad som helst och gå vart som helst i världen de väljer att vara; detta inkluderar att ta kontroll över territorier samt slåss mot monster för ära eller helt enkelt utforska i din egen takt. Ett bra exempel är Albion Online som finns tillgängligt på PC (via Steam), PlayStation 4 och Xbox One med crossplay-funktionalitet som gör att vänner från olika konsoler kan spela tillsammans oavsett system.

I en värld av rollspelsanpassning är Albion Online ett MMO som låter dig utveckla din egen karaktär från många olika vinklar. Du är inte begränsad av de val som de gör åt dig när det gäller strid eller hantverk. Istället tillhandahåller Destiny Board färdigheter och förmågor inom alla områden så att spelarna kan välja hur de vill att deras karaktär ska uttryckas - oavsett om det är genom handelsfärdigheter som hantverk eller att slåss med det vapen som passar dem bäst.

Från det ögonblick du börjar spela kommer din karaktär att vara unik. Du tvingas inte välja mellan två statiska klasser med förutbestämda färdigheter som begränsar deras engagemang i strid. Istället finns Destiny Board (ett färdighetsträdsliknande inlärningssystem), där varje väg erbjuder olika utmaningar och belöningar för den som tar sig an den. Det betyder att om spelarna vill ha tillgång till mer offensiva eller stödjande alternativ är det bara att utrusta sig därefter. Och eftersom det inte finns någon klass här som skulle begränsa vilka typer av föremål en annan spelare har utrustade på sin egen person vid en given tidpunkt under spelets gång, skapar detta ännu större potential genom att ge individer maximal frihet när de bestämmer exakt hur de vill att deras karaktär ska utvecklas.

Vad finns det för föremål i Albion Online?

En av de viktigaste funktionerna i Albion är hur anpassningsbar din karaktär kan vara. Du har tillgång till djupgående och varierat PVE-innehåll, vilket hjälper dig att samla material för att tillverka kraftfull utrustning eller sällsynta föremål med högre statistik som bara finns på den här servern.

Spelet är fullt av fiender, både mänskliga och andra. Kampsystemet kräver att du använder dina förmågor för att de ska vara effektiva, så det är inte konstigt att anpassningsalternativen är viktiga även här. Du kan välja mellan olika typer för varje färdighetsträd vilket kommer att avgöra vilken sorts spelstil som passar bäst med din - oavsett om det är PVP eller GVG, båda kräver kraftfulla vapen och rustningar gjorda av sällsynta föremål. Olika vapentyper har också specifika krav.

Till exempel ger det stora svärdet en spelare +1 till både styrka och fingerfärdighet. Ett svärd kan också ge dig 1 eller 2 andra bonusar, till exempel attackhastighet, men detta beror på vilken typ av svärd du använder.

Albion Online-spelare kan välja mellan en mängd olika vapen:

  • Enhandssvärd: Det vanligaste och lägsta vapnet i Albion Online. Du kan få dessa vapen relativt enkelt och behöver inte anstränga dig särskilt mycket för att samla in de material som behövs för att tillverka dem.
  • Tvåhandiga svärd: Något mer skada än 1h-svärd och kan ta ner mobs snabbare, men tvåhandssvärd är långsammare än enhandssvärd, vilket innebär att de är långsammare att döda mobs.
  • Magic Sceptres: Dessa ger lite mer skada än enhandssvärd men kan också användas för crowd control med sina AoE-attacker. Spelare tenderar att använda dessa som huvudvapen och senare ersätta dem med bättre artefakter eller vapen som ger fler bonusar, som att ha snabbare attackhastighet eller extra smidighet.
  • Stav: Stav: Stav har den högsta magiska skadeeffekten av alla Albion Online-vapen, men de har priset att de inte blockerar och saknar infusioner i slutspelet (även om du kan placera dina infusioner på din sköld). Vissa gillar staven eftersom de ger hög magisk skada med möjlighet att blockera mobs och andra spelare samtidigt genom att använda offhand-sköldar.
  • Tvåhandsstav: Ännu bättre på magisk skada än enhandsstav, men du kan inte använda en sköld. Bra för att döda mobs som är nära varandra eller i grupper med AoE-attacker, men du behöver några bra undanflyktsfärdigheter som går ihop med din höga magiska statistik.
  • Kryssbågar/långbågar: Båda dessa vapenklasser kan användas av spelare som vill spela mer av en roll som distansstrider. Distansvapen har lägre grundskador jämfört med närstridsvapen, men de kompenserar för detta genom att ha lägre cool downtime på sina attacker och förmågan att attackera medan de rör sig. Dessa vapen tenderar också att ge bonusar som ökad attackhastighet, vilket kan vara användbart om du planerar att använda snabbare stridsfärdigheter som dubbelhandsvapen eller snabba attacker med en sköld.

Spelare köper ofta vapen i Albion Online för att ge mer skada när de slåss mot mobs, men de är inte det enda som spelare köper i spelet. Det finns också många andra föremål i Albion Online, till exempel förbrukningsvaror, utrustning, produkter och till och med möbler. Det finns många sätt att få tag på dessa, men ibland har spelarna inte tillräckligt med tid, så de kanske väljer att köpa dem från tredjeparts onlineplattformar som igitems istället.