Xbox
Login / Join
Xbox presentkort

Xbox presentkort

Lås upp den ultimata spelupplevelsen med Xbox-presentkort från igitems, din inkörsport till ett stort utbud av Xbox-innehåll.

Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Våra funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
igitems
Alternativ 1: Leverans i spelet
Denna leveransmetod avser en personlig handel som sker i spelets ekosystem. Säljaren träffar din karaktär för att leverera dig valutan i spelet.

Var uppmärksam på följande:
 • Skillnader i tidszon
 • Skillnader mellan servrar och regioner
 • Oavsett omständigheterna får du aldrig returnera valuta, guld etc. till säljarens karaktär efter leverans. Om säljaren ber dig att göra det ska du skapa en skärmdump och skicka den till vår kundtjänst.
Alternativ 2: Leverans i spelets brevlåda.
Vissa säljare på igitems kan välja att leverera valuta till din brevlåda i spelet. En sådan metod fungerar bra med en del onlinespel. Vanligtvis uppfylls mindre beställningar på detta sätt, eftersom det inte krävs någon samordning i spelet mellan säljare och köpare.
Garanterad säkerhet:
Vi förblir den säkraste platsen för att köpa och sälja spelvaluta. Vårt PlayerProtection-system garanterar en trevlig handelsupplevelse eller så får du pengarna tillbaka.

Bästa priser:
På igitems erbjuder vi dig ett brett spektrum av säljare och valutamarknadsplatser. Som ett resultat av detta hjälper konkurrensen mellan säljarna oss att uppnå de lägsta priserna som går att uppnå.

Snabb och pålitlig leverans:
På igitems spelar användarupplevelsen den viktigaste rollen. Av den anledningen betonar vi leveranshastighet så att du kan få din valuta i spelet så snart som möjligt. Varje beställning har en beräknad leverans som beräknas utifrån säljarens tidigare genomförda beställningar.
Varje försäljningsobjekt har en ungefärlig leveranstid för att ange när säljaren kan förvänta sig att leverera. Denna siffra beräknas utifrån säljarens tidigare leveranser. Säljarna fastställer också en garanterad leveranstid. Om de har gått ut i tid är du berättigad till återbetalning enligt igitems PayerProtection-plan.

Xbox presentkort hos igitems

Xbox-presentkort från igitems är det perfekta sättet att förhöja din spelupplevelse eller att ge en valfri gåva till en annan spelare. Dessa presentkort är ett mångsidigt och bekvämt sätt att få tillgång till ett brett utbud av Xbox-innehåll, från de senaste spelsläppen till prenumerationer, appar, filmer och mycket mer. Oavsett om du vill komplettera din egen samling eller unna någon speciell något, ger ett Xbox-presentkort omedelbar tillgång till det bästa från Xbox.

Vår enkla och säkra köpprocess online säkerställer att du får ditt digitala presentkort snabbt och säkert.


Fördelar med Xbox-presentkort

Xbox presentkort ger flera viktiga fördelar:

 • Flexibilitet: Välj bland en mängd olika valörer för att passa dina behov eller din presentbudget.

 • Omedelbar tillgång: Använd presentkortet för att omedelbart köpa spel, DLC:er, prenumerationer och mer från Xbox Store.

 • Ingen giltighetstid: Xbox-presentkort löper inte ut, vilket ger dig friheten att använda dem när du vill.

 • Perfekt present: En perfekt present för spelare i alla åldrar, som ger tillgång till ett stort urval av Xbox-innehåll.


Varför välja igitems för Xbox-presentkort?

Att välja Xbox-presentkort från igitems erbjuder tydliga fördelar:

 • Bekvämlighet: Köp Xbox-presentkort enkelt och få dem digitalt, vilket eliminerar behovet av fysisk hantering eller frakt.

 • Säkra och trygga transaktioner: Vår pålitliga transaktionsprocess garanterar säkerheten för din personliga och finansiella information.

 • Snabb leverans: Få ditt Xbox-presentkort direkt efter köpet, så att du kan använda det direkt eller ge bort det som gåva.

 • Kundnöjdhet: Vi är fast beslutna att tillhandahålla högkvalitativ service och kundnöjdhet.