Services
Registrera dig
Logga in

Köp WoW TBC Classic-konton - Marknadsplats för WoW TBC-konton

Hoppa över slipandet och hoppa direkt till slutspelet med ett WoW Classic-konto av högsta klass! Oavsett vad TBC kastar på dig, kommer dessa fullt staplade karaktärer att göra saker och ting hundra gånger enklare.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Varför köpa ett WoW TBC-konto?

Det finns många anledningar till varför du vill köpa ett World of Warcraft Classic-konto. Kanske är du en återkommande spelare som vill fortsätta där du slutade. Eller så är du ny i spelet och vill få ett försprång i förhållande till dina vänner. I vilket fall som helst kan det vara ett bra sätt att köpa ett World of Classic Warcraft-konto för att hoppa in i spelet med en smäll.

En av de bästa sakerna med att köpa ett World of Warcraft Classic-konto är att du kan kringgå levelingprocessen helt och hållet. Det betyder att du kan börja spela spelet på nivå 60 eller 70, beroende på vilken typ av konto du köper. Detta kan vara en stor fördel om du börjar raida eller PvPa omedelbart.

En annan anledning till varför du kanske vill köpa ett World of Warcraft Classic-konto är att varje konto kommer med flera saker i spelet, som till exempel mounts och husdjur. Du kan börja spela spelet snabbare och njuta av dess fulla innehåll tidigare än vad du skulle göra om du skulle levela från början genom att köpa ett konto.

Wow TBC, nästa steg

The Burning Crusade var den första expansionen för det populära MMORPG:et World of Warcraft som släpptes 2007. Den lade till två nya raser, Draenei och Blood Elves, tillsammans med många nya zoner, fängelsehålor, raider och föremål.

Expansionen förnyade också spelets nivåsystem och lade till dussintals nya nivåer upp till 70. Detta gjorde spelet mycket mer utmanande och tvingade spelarna att utforska gamla zoner på nytt för att nå de nya.

The Burning Crusade blev en enorm succé, med över 2 miljoner sålda exemplar bara under den första veckan. Det är fortfarande en av de mest populära expansionerna för World of Warcraft.

Varför välja igitems för ett WoW TBC-konto?

Om du letar efter ett World of a classic Warcraft-konto är vi det perfekta stället att köpa från. Vi har många års erfarenhet i branschen och vi vet hur vi ska ge våra kunder en bra upplevelse.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive försäljning av World of Warcraft Classic-konton, power leveling och mycket mer. Dessutom strävar vi alltid efter att ge våra kunder stort värde för pengarna.

Vi har också ett team av erfarna kundservicemedarbetare som alltid gärna hjälper till. Så om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt med oss. Vi är här för att hjälpa till!

Vad man ska leta efter i ett WoW Classic-konto

När du funderar på att köpa ett wow classic-konto finns det några saker du bör tänka på. En av de viktigaste faktorerna är kontots server. Du vill försäkra dig om att servern är populär och att det finns många som spelar på den. På så sätt kommer du att kunna hitta ett gille och få vänner lätt.

Du bör också fundera på vilken ras och klass du vill spela. Det finns många olika raser och klasser att välja mellan, så se till att du väljer en som du kommer att tycka om att spela. Dessutom bör du titta på nivån på kontot. Helst vill du ha ett konto runt nivå 60 eller högre. På så sätt behöver du inte spendera så mycket tid på att höja nivån och kan börja njuta av spelet direkt.

Slutligt vill du se till att kontot har en bra mängd guld. På så sätt kommer du att kunna köpa mounts och andra föremål som du behöver.

När du letar efter ett wow tbc classic-konto är det viktigt att hålla dessa saker i åtanke. Genom att följa dessa tips kan du se till att du hittar ett konto som är perfekt för dig. Ha så kul när du spelar World of Warcraft!

Sälj ditt WoW TBC-konto

Om du vill sälja ditt wow-konto har du kommit till rätt ställe. Här på iGitems erbjuder vi det bästa och säkraste sättet att sälja ditt wow-konto. Vi förstår att det finns många andra ställen att sälja ditt konto på, men vi anser att vår tjänst är det bästa alternativet.

Här är några av skälen till varför du bör välja iGitems för att sälja ditt wow-konto:

  1. Säkerhet - Vår webbplats använder sig av toppmoderna säkerhetsåtgärder för att se till att din information är säker och skyddad. Vi har också en policy för 100 % köparskydd, vilket innebär att du kan vara säker på att dina pengar är säkra när du säljer genom oss.
  2. Användningsvänlighet - Du kan skapa ett konto, lista ditt wow-konto till salu och omedelbart meddela potentiella köpare på bara några minuter. Så enkelt är det!
  3. Snabba utbetalningar - Att få betalt är snabbt och enkelt med vår webbplats. Vi skickar ut betalningar inom mindre än 48 timmar efter att köparen har fått kontoinformationen. Även om du måste vänta till betalningsdagen kommer det att vara väl värt det när du ser dina pengar i handen.
  4. Kundtjänst - Våra kundtjänstrepresentanter är tillgängliga dygnet runt för att svara på alla frågor eller problem du kan ha angående din transaktion. Om det finns något vi kan göra för att hjälpa dig, tveka inte att kontakta oss.
  5. Ingen försäljningspitch - Till skillnad från andra webbplatser kräver vi här på iGitems aldrig att du ska köpa för att lista ditt wow-konto till försäljning. Enkelt uttryckt är vår webbplats 100 % gratis att använda.

Så om du letar efter ett snabbt och enkelt sätt att sälja ditt wow-konto så letar du inte längre än till iGitems! Vi garanterar att du inte kommer att hitta ett bättre ställe att sälja ditt konto på. Tack för att du väljer oss!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?