Services
Registrera dig
Logga in

Köp WoW Shadowlands Items online - den bästa WoW Item Marketplace

Gör dig redo för raiding och slutspel med Shadowlands bästa och mest sällsynta föremål. Glöm låga drop-priser eller tråkiga grinds och hoppa direkt till de roliga sakerna med igitems!

Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Köp World of Warcraft Shadowlands Items

Att rusta upp i World of Warcraft kan vara en tråkig uppgift, men tyvärr är det så att när du väl har nått nivå 60 som det riktigt roliga börjar. Att tävla i raider, arenor och annat endgame-innehåll kräver en rejäl utrustning. Tyvärr är det dock ganska jobbigt att nå dit.

Bort är dagarna med krigssmide från den förra expansionen. Ersatt i Shadowlands är ett mycket mer okomplicerat föremålssystem som gör det lättare och överlag trevligare att ta sig igenom endgame-innehåll jämfört med tidigare. Trots detta kan det fortfarande vara en riktig plåga att få tag på föremål med de magra drop-priserna.

Sällsynta föremål i WoW

  • The Big Love Rocket - Från Cataclysm-expansionen är den stora kärleksraketen ett mount som har en låg dropfrekvens. Hur låg exakt? 0,3 %, och för att göra saken ännu värre kan den bara fås från evenemanget Love Is In The Air Valentine's Day, så man kan lugnt säga att oddsen är emot dig. För närvarande har mindre än 3 % av WoW-spelarna detta extremt sällsynta mount, vilket kommer att dra till sig folkmassor.
  • Teebu's Blazing Longsword - Direkt från Vanilla är det här svärdet ett eldigt vapen som utstrålar sann värme. Det kan hittas i Molten Core och tappas av core hounds för din användning eller som byte från lockboxar som stjäls från mobs i Black Rock Depths och Lower Black Rock Spire. Med en hastighet på mellan 0,01% och 0,05% mellan mobs kan det ta ett tag att få tag på den här.
  • The High Society Top Hat - Den här hatten är en elegant, svart topphatt som varje adelsman eller kvinna skulle vara stolt över att bära. Craftingreceptet för detta föremål droppar endast från sällsynta och elit mobs som finns i Cataclysm expansions. Droppfrekvensen är så låg att många människor inte ens tror att receptet för detta föremål ens existerar, vilket har blivit vederlagt. Denna hatt säljs för miljoner när mönstret har lärt sig på auktionshuset! Det kan vara en pålitlig inkomstkälla med minimal ansträngning för de få spelare som äger hantverksreceptet.

Vad är det dyraste WoW-objektet?

Brutosaur mountet fanns tidigare tillgängligt från NPC-försäljare för 5 miljoner guld men kan nu ibland hittas på Black Market Auction House med ett startbud på endast 1 miljon. Detta innebär att det har en enorm potential att säljas till ett ännu högre pris om flera rika spelare konkurrerar.

Vad är WoW Items?

World of Warcraft-objekt är alla fysiska eller virtuella föremål som används i spelet. Det kan handla om vapen, rustningar, verktyg och andra diverse föremål. Vissa föremål är specifika för en viss klass eller ras, medan andra kan användas av alla spelare. Föremål kan erhållas på olika sätt, bland annat genom att slutföra uppdrag, besegra fiender och plocka upp föremål som ligger utspridda i världen.

Många spelare tycker om att samla sällsynta eller unika föremål. Många forum och webbplatser ägnar sig åt att dela information om de bästa platserna att hitta sällsynta föremål och diskutera strategier för att skaffa dem. Vissa spelare spenderar till och med riktiga pengar på auktionssajter i spelet för att få tag på mer eftertraktade föremål.

Oavsett vilken anledning du har till att vilja ha föremål är vi övertygade om att du kommer att finna dem användbara. En ny spelare kommer att behöva skaffa fler av dessa föremål än någon som spelat ett tag. Detta är goda nyheter för spelare som precis har börjat eftersom det enklaste sättet att göra detta är att gå ut och döda några monster.

Typer av WoW-artiklar

Det finns tre typer av World of warcraft-artiklar tillgängliga i spelet: utrustning, handelsvaror och förbrukningsvaror. När du säljer eller köper World of Warcraft-artiklar är det viktigt att veta vilken typ de är så att du kan sälja eller köpa dem därefter. Du kan också använda den här informationen när du plockar upp föremål som ligger runtomkring på kartan - om ett föremål inte är värt något som ett utrustningsföremål, men kan vara värdefullt som en handelsvara eller förbrukningsvara, så vill du plocka upp det!

Utrustningsföremål är den vanligaste typen av föremål i World of Warcraft. Det är föremål som din karaktär kan använda i strid eller för andra uppgifter. Vapen och rustningar är de vanligaste typerna av utrustningsföremål. Vapen ger skada till fiender, medan rustning skyddar din karaktär från att ta skada. Det finns många olika varianter av vapen och rustningar tillgängliga, så det är viktigt att hitta de som passar bäst för din spelstil.

Handelsvaror är föremål som kan bytas med andra spelare mot guld eller andra föremål. Dessa föremål har vanligtvis ett högre värde än vanliga utrustningsföremål, så de är bra för spelare som vill tjäna lite extra pengar. De vanligaste handelsvarorna är örter, malm och tyg.

Konsumtionsvaror är föremål som försvinner efter att ha använts. Dessa föremål kan ätas, kastas på fiender eller användas för att utföra andra uppgifter. Potions är den vanligaste förbrukningsvaran i spelet, men matrecept måste kokas innan de kan konsumeras. Genom att upptäcka recept kan din karaktär tillverka kraftfullare matföremål som återställer mer hälsa med tiden. Det finns också skriftrullar över hela Azeroth som ger dem olika tillfälliga förstärkningar av statistik eller förmågor. Dessa är användbara för alla spelare - oavsett om du förlitar dig på närstrids- eller magiska attacker skulle det vara fördelaktigt för dig att bära med dig några extra skriftrullar för säkerhets skull.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?