Services
Registrera dig
Logga in

WoW Boosting - Marknadsplats för World of Warcraft Boosting

Om du har svårt att hålla dig på rätt spår i Azeroth kan du överväga att köpa en WoW-boosting-tjänst. Med så många dagliga uppgifter uppdrag kan det bli svårt för tillfälliga spelare att hitta tiden. Lyckligtvis är vi här för att hjälpa till med en hel marknadsplats som är dedikerad till att se till att du har alla baser täckta för vad WoW än kastar på dig!

Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Varför ska du få boost?

Om du är som de flesta vill du kunna logga in på World of Warcraft, göra uppdrag tillsammans med dina vänner och öka i nivå så snabbt som möjligt.

Om du inte har tid eller tålamod att göra detta själv finns det dock ett enkelt sätt att komma runt det: köp en WoW-boost. Boost-tjänster finns tillgängliga för alla spelarnivåer och kan köpas via igitems genom vår lista över professionella säljare. Men varför ska du välja dessa tjänster? Här är bara några skäl till varför:

 • Du vill bara fortsätta att spela spelet. Om du betalar någon annan för att ge dig en boost sparar du timmar som du kan spendera bättre på att spela själva spelet i stället för att ständigt höja din nivå.
 • Om du har ont om tid kan en boostingtjänst hjälpa dig att komma ikapp dina vänner som redan har en högre nivå.
 • En boostad karaktär kommer att ha bättre utrustning och vara mer kraftfull, vilket innebär att du har bättre chanser mot spelets tuffaste bossar och fängelsehålor.
 • Köpa en boost kan vara billigare än att köpa spelets nivåhöjning för att få tillgång till nytt innehåll.

Så om du letar efter ett enkelt sätt att ta dig fram i World of Warcraft kan du överväga att använda en boosting-tjänst. Det är ett prisvärt och bekvämt sätt att få ut det mesta av spelet.

Power Leveling

Det finns många anledningar till varför du kanske vill köpa tjänster för power leveling i World of Warcraft. Kanske är du ny i spelet och vill få ett försprång i förhållande till konkurrenterna. Kanske har du stött på en vägg på din nuvarande nivå och behöver hjälp att ta dig förbi den. Eller så är du bara för upptagen för att lägga ner den tid som krävs för att slipa dig igenom alla nivåer på egen hand.

Oavsett ditt resonemang finns det många fördelar med att köpa WoW power leveling-tjänster som du inte kan få genom att göra det på egen hand. Här är några av de största anledningarna till att du kanske vill köpa World of Warcraft power leveling-tjänster.

Skala upp arenastegen snabbare

En av de största lockelserna för många spelare är att få delta i Arenor så fort som möjligt. Det enda sättet att göra det är dock genom PvP-strider eller genom att köpa förtillverkad PvP-utrustning med riktiga pengar. Ingetdera alternativet tilltalar många spelare som gillar att ta sig tid att bygga upp sina karaktärer och tjäna utrustning på egen hand. Om detta låter som du är det förmodligen bäst att du köper WoW power leveling service istället; detta kommer att minska den tid det tar för dig att komma upp till en nivå där du kan tävla i arenan.

Utrusta unika PvP-utrustningar direkt

Om du vill utrusta några av de bästa möjliga utrustningarna i dina tidiga äventyr i World of Warcraft kommer du att ha svårt att göra det utan att köpa förtillverkade PvP-utrustningar. Alla de bästa rustningarna och vapnen släpps av bossar i slutspelet eller tillverkas av spelare på hög nivå.

Maximera ditt intjänade guld

Guld är viktigt i World of Warcraft för allt från att köpa utrustning och förbrukningsvaror till att betala tränare, så naturligtvis vill många spelare tjäna så mycket guld som möjligt när de nivåhöjer sig. Men utan god kunskap om var de bästa möjligheterna finns kan det vara svårt eller till och med tidskrävande att försöka hitta dem på egen hand. Det är här som WoW power leveling-tjänsten kommer in; genom att använda sin kunskap och expertis med aktiviteter i slutspelet kommer de att avslöja alla dessa möjligheter åt dig. Detta gör att du kan maximera ditt intjänade guld direkt istället för att slösa tid som skulle kunna användas till andra saker.

Power leveling i World of Warcraft-sammanhang innebär att någon annan spelar din karaktär åt dig och höjer den till önskad nivå. Detta är inte nödvändigtvis för personligt bruk utan kan också göras som en tjänst där folk betalar pengar för att få sina karaktärer levelade av andra.

Varför välja iGitems för Boosting?

Ingen botar! Alla våra boosting-tjänster är manuellt arbete.

Ingen fusk! Ingen vill bli bannlyst, inte du och inte heller våra boosters.

Varje steg av boosting är transparent.

Din betalning skickas till en booster först när du har bekräftat att tjänsten är slutförd och när du är nöjd med resultatet.

När vi startade det här företaget var vårt främsta mål att ge högkvalitativ och professionell hjälp till spelare som behövde hjälp med raiding, PVP och leveling. Vi är en grupp spelare som spelat WoW i mer än tio år och vi vet vad andra spelare behöver. Vårt team är den bästa WoW boosting tjänsten du kan hitta över hela internet.

Vår support är alltid tillgänglig för dig för att svara på dina frågor. Vi ser alltid till att du får ett bra paket med en erfaren spelare som vet allt om WoW boosting.

Vi har arbetat samt spelat wow i många år nu, vi vet hur det ska göras! Vår framgång och våra enastående recensioner talar för sig själva, och vi arbetar gärna för att göra din spelupplevelse bättre tillsammans med våra tjänster. Våra medarbetare är mycket aktiva i spelet, och de kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig att nå vilket mål du än vill - oavsett om det är raiding eller leveling - så har vi allt för dig!

Vi tillhandahåller följande boosts:

 • World of Warcraft Account Leveling (kontot blir uppgraderat till max)
 • The Burning Crusade (TBC) kontonivåering (kontot blir uppgraderat från 1-70)
 • Wrath of the Lich King (WotLK) kontonivåering (kontot blir uppgraderat från 1-80)
 • Cataclysm (Cata) kontonivåering (kontot nivåhöjs från 1-85)

Vi erbjuder även Powerleveling för många andra aktiviteter som yrken, mounts och prestationer.

Om du letar efter en pålitlig, säker och professionell tjänst för att boosta din World of Warcraft-karaktär eller ditt World of Warcraft-konto har du kommit till rätt ställe! Vi använder alltid VPN-programvara för att garantera din säkerhet och integritet. Och kom ihåg - vår personal är alltid online för att hjälpa dig, så känn dig fri att kontakta oss!

Till tveka inte längre - använd vår webbplats eller skicka ett meddelande till oss, så sätter vi eld på din World of Warcraft-karaktär! Vi är tillgängliga dygnet runt. Besök bara beställningssidan för mer information.

De vanligaste problemen för WoW-spelare

 • Inte tillräckligt med tid för att spela och nå sin slutspelsmål.
 • PvP belönar en och prestationer är för svåra att få.
 • Mangel på erfarenhet i wow för raiding eller mythic dungeons.
 • Mangel på guld för att köpa något i spelet.
 • Vill spela sina alts, men har inte tillräckligt med tid eller motivation för att utrusta dem genom att spela själv
 • .
 • Missnöje med att delta i guild-evenemang
 • .

Har du märkt av bekanta problem? Det är vad iGitems är här för. Vi löser dina problem med World of Warcraft. Våra tjänster har ändrat formen på detta spel med en enkel regel: låt boosters erbjuda sina produkter direkt, vilket ger lägre priser på marknaden.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?