Alla spel
Spel

WoW-konton till salu - World of Warcraft Shadowlands Account Marketplace

Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Varför köpa ett WoW-konto?

När du köper ett World of Warcraft-konto kan du hoppa över de tråkiga sakerna och gå rakt på sakerna som betyder mest för dig. Oavsett om det är arenor eller raider på hög nivå, kan du börja spela spelet direkt.

En av de största fördelarna med att köpa ett konto är att du kan börja med en karaktär på hög nivå. Det betyder att du kan hoppa in i handlingen och börja uppleva allt som spelet har att erbjuda direkt.

En annan stor fördel med att köpa ett konto är att du kan undvika att behöva spendera timmar på att nivåhöja din karaktär. Detta kan vara en enorm tidsbesparing, särskilt om du har ont om tid.

När du köper ett World of Warcraft-konto får du också tillgång till allt innehåll i spelet, inklusive expansioner.

Om att köpa WoW-konton

Om du är på marknaden för ett World of Warcraft-konto finns det många alternativ för dig. Det mest kända alternativet är att köpa ett konto från internet från någon som redan äger det. Det finns också webbplatser där spelare kan köpa och sälja WoW-konton, till exempel vår.

Att köpa ett konto kan vara mycket bekvämt om du inte har tid eller lust att levela din karaktär, men det finns flera problem med den här metoden som du måste tänka på innan du delar med dig av dina surt förvärvade pengar. Detta kommer att undersökas nedan.

För det första tillåter inte köp av ett konto att du spelar med ditt eget namn. Detta kan dock enkelt åtgärdas genom att ändra ditt namn i spelet via spelbutiken.

För det sista finns det alltid en risk att kontot du köper är en bluff. Det är inte alltid klart att den person som säljer ett konto till dig faktiskt är den ursprungliga ägaren. Bedragare kan till exempel sälja dig ett konto som inte är deras.

Det säkraste alternativet när du köper eller säljer World of Warcraft-konton är genom igitems. Vår personal kontrollerar konton manuellt och verifierar alla säljare för att säkerställa att du är i goda händer. Vår nöjdhetsgaranti skyddar dig också om något skulle hända.

Ting att titta på när du köper ett WoW-konto

När du vill köpa ett World of Warcraft-konto finns det några saker som du bör tänka på.

 1. Verifiera kontots historik. Se till att kontot har en ren historik och aldrig har blivit bannlyst eller avstängd.
 2. Verifiera kontots aktuella status. Se till att kontot är aktivt och att det inte har några pågående avgifter.
 3. Kontrollera kontots nivå och utrustning.
 4. Kontrollera kontots server. Se till att kontot finns på en server som du är intresserad av att spela på.
 5. Verifiera kontots pris. Se till att priset är rättvist och ligger inom din budget.
 6. Behöv skärmdumpar av kontot. Be säljaren att tillhandahålla skärmdumpar av kontot så att du kan verifiera innehållet.
 7. Fråga efter en återbetalningspolicy. Be säljaren att tillhandahålla en återbetalningspolicy om du inte är nöjd med kontot.
 8. Läs villkoren. Se till att du läser försäljningsvillkoren innan du köper kontot.

Om du följer dessa tips kan du försäkra dig om att du får ett world of warcraft-konto av hög kvalitet som uppfyller dina behov. Lycka till med jakten!

Förberedelser för Shadowlands

Det finns en hel del förberedelser som måste göras för att förbereda sig för world of warcraft shadowlands. Du måste se till att du har all nödvändig utrustning och att du är bekant med de nya zonerna som finns tillgängliga.

En av de viktigaste sakerna att göra är att se till att din utrustning är uppdaterad. Expansionen Shadowlands kommer att introducera en ny nivå av utrustning, så du måste se till att du har den bästa möjliga utrustningen för att överleva i de nya zonerna.

Du bör också börja lagra guld. Shadowlands expansion introducerar flera nya valutor, inklusive antika mynt och kristallskärvor. Du kommer att behöva dessa valutor för att köpa några av de nya föremålen som finns tillgängliga i expansionen.

Slutligt vill du se till att du är bekant med de nya zonerna. Shadowlands expansion innehåller många nya zoner, bland annat Deadwind Pass och Isle of Thunder. Du kommer att vilja se till att du vet var dessa zoner finns och vilka typer av fiender du kan förvänta dig att möta där.

Om du förbereder dig för world of warcraft shadowlands kan du se till att du är redo för de utmaningar som väntar dig i den här spännande nya expansionen. Lycka till!

Vad är Shadowlands?

Expansionen Shadowlands för World of Warcraft är ett mörkt och grymt tillägg till spelet som tar spelarna in i livet efter döden. De måste kämpa mot demoner och andra onda varelser för att skydda den levande världen från deras inflytande.

Utvidgningen innehåller en ny kontinent som kallas The Shadowlands, ett skuggigt rike som är hemvist för alla sorters demoniska varelser. Det är upp till spelarna att stoppa dessa varelser från att sprida sitt inflytande till den levande världen.

Förutom den nya kontinenten introducerar expansionen Shadowlands också flera nya funktioner och uppdateringar. Dessa inkluderar:

 • En omarbetad leveling-upplevelse som tar spelarna genom olika regioner i The Shadowlands.
 • Fördjupade upplevelser i fängelsehålor, inklusive en fängelsehåla i raid-stil.
 • Uppdateringar av spelets PvP-upplevelse.
 • Varför välja iGitems för ett WoW-konto?

  Det finns många anledningar till varför du ska välja att köpa ett World of Warcraft-konto från oss. Vi är ett mycket välrenommerat och pålitligt företag med många års erfarenhet inom spelindustrin. Våra konton är garanterat 100 % säkra, och vi erbjuder kundsupport dygnet runt så att du alltid kan få hjälp när du behöver det.

  Vi har också ett brett utbud av WoW-konton tillgängliga, så du kommer garanterat att hitta ett som passar dina behov. Oavsett om du letar efter ett konto med en högnivåkaraktär eller massor av sällsynta föremål har vi något för alla. Och det bästa av allt är att våra priser är oslagbara så att du kan få det mesta för pengarna.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
5.00 out of 5
8 kundbetyg
by Marilie
5/5
Good site, i will level more accounts to keep selling
2 days ago
by Otho
5/5
Great service, got my account instantly Then the seller confirmed the trade in a few minutes
4 days ago
by Névtelen
5/5
All good, no issues
3 weeks ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems: