Services
Registrera dig
Logga in

Summoners War-konton till salu - SW Account Marketplace

Vill du dominera slagfältet? Vi har ett bra erbjudande för dig! Ta ditt Summoners War-spel ett steg uppåt och få ett övertag på motståndarna med våra förstklassiga konton som garanterat är värda det på alla möjliga sätt.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Summoners War-konton till salu - SW-konto marknadsplats

Vill du dominera slagfältet? Vi har ett bra erbjudande för dig! Ta ditt Summoners War-spel ett steg uppåt och få ett övertag på motståndarna med våra förstklassiga konton som garanterat är värda det på alla möjliga sätt.

Top-notch SW-konton som levereras snabbt

Summoners War är ett free-to-play mobilrollspel som publiceras av det koreanska företaget Com2uS med många olika spelbara monster. Dessa monster kan senare tränas för att bli starkare och slåss mot andra monster i strider. Striderna äger rum i realtid, vilket gör att spelarna fritt kan växla mellan flera monster under sin tur och använda dem för att slåss mot motståndarlagets monster.

Summoners War kan spelas på iOS- och Android-enheter. Det är gratis att spela med köp i appen som endast ger kosmetiska föremål. En stor del av dess framgång kommer från att det utsågs till "Årets spel" av Google Play i två olika länder (Finland och Grekland) 2014.

Monster som används i striderna kan erhållas genom att man kallar på dem eller genom att utveckla monster som ursprungligen kommer från ett annat ägg. Evolution gör det möjligt för spelaren att spara en del resurser eftersom det inte kräver några ytterligare material.

Lagbyggande är viktigt eftersom lagets styrka beror på hur starka varje monster är, dess förmågor och utrustning. Vissa monster har medfödda elementresistanser som gör dem bättre mot andra, även utan att ta hänsyn till dessa. Spelare bör sätta ihop lag med samma färg (element) och använda monster med god synergi mellan dem.

Varför köpa Summoners War-konton?

Det finns många gacha-baserade strategirollspel där ute, men det är inte många som har stått sig i tidens tand. Folk tröttnar så småningom på repetitivt samlande och freemium-modeller av en eller annan anledning, särskilt de nyare spelen.

Men som det första i subgenren är det dock fokus på att bygga en rolig och engagerande upplevelse för spelarna istället för kommersialism som gör Summoners War så övertygande.

Trots att Summoners War är lätt att ta till sig har det mycket djup och variation. Det finns så mycket man kan göra i det här spelet, som att slumpmässigt rulla monster tills man hittar det bästa eller utveckla dem till en fullvärdig 5/6 stjärnig rang.

På grund av djupet och variationen kan det här spelet vara ett stort tidsåtgång. Det är dock lätt att förstå att alla inte vill ha denna hängivenhet just nu, särskilt inte för nya spelare.

Att söka konkurrens mot andra summoners direkt utan att först spendera pengar på ett konto kan vara skrämmande. Därför har många spelare valt att köpa sig till konkurrenskraft genom att köpa SW-konton istället.

Varför välja igitems för Summoners War-konton?

Vi erbjuder högkvalitativa konton som passar din spelstil till rimliga priser. Vi ser till att säkerheten alltid är högsta prioritet här, plus att all information om varje konto kommer att tillhandahållas vid köpet, så det är verkligen problemfritt.

Spelare världen över letar efter ett kraftfullt Summoners War-konto för att slåss mot andra spelare. Det enklaste sättet är att köpa dem på webbplatser eller marknadsplatser, men var börjar du ens ditt sökande efter en  ansvarsfull och legitim webbplats? iGitems. Använd den enkla sökfunktionen för att hitta alla Summoners War-konton inom några sekunder.

iGitems vill göra det enklare för dig. Du kan få det du vill ha utan att behöva spendera timmar och massor av pengar på ett online gacha-system som kanske inte ens ger dig något som tillfredsställer dig. Vänd dig till våra marknadsplatser för konton med dina önskade varelser. Alla konton finns tillgängliga till bra priser, så vänta inte längre. Gå vidare och välj din perfekta match!

Tips om hur du kan utmärka dig i Summoners War

Summoners War är ett turordningsbaserat rollspel som erbjuder mycket material och funktioner som du kan njuta av. Med mer än 550 tillgängliga monster, hundratals uppdrag och händelser, många föremål och dagligt dungeoninnehåll finns det alltid något nytt att göra i Summoners War:s land. 

Snabbtipsen nedan syftar till att presentera alla viktiga delar så att du kan börja ha kul så snart som möjligt. Få erfarenhet snabbt Om du precis har börjat med spelet kan vi hjälpa dig att få erfarenhet snabbt. Det finns många sätt att göra detta på, och låt oss diskutera några av dem!

För det första kommer berättelseläget inte att kräva någon extra ansträngning från din sida (bortsett från att du trycker på din telefonskärm en eller två gånger per tur). Spelet ger dig ungefär 300 energipoäng varje dag, vilket borde räcka till två strider mot datorn. Genom att slutföra uppdrag i berättelseläget kan du få tillgång till bättre runor, monster och andra godsaker, så det lönar sig ganska bra att göra dessa. 

Bortsett från berättelseläget kan du också slåss mot "World Boss" en gång var 24:e timme. Det är ett PvE-event (spelare mot miljö) där du slår dig ihop med andra spelare för att bekämpa en mycket svår boss. Belöningarna för att delta i detta event skalar med din skada, och som sådant är det ett bra sätt att få några högnivårunor och föremål. Världsbossen finns längst ner på skärmen, och ett meddelande kommer att visas när den blir tillgänglig. 

Dungeons är förmodligen det snabbaste sättet att få erfarenhet, och de finns i 4 olika svårighetsgrader: Normal, Svår, Helvete och Kaos. När du klarar av dungeons får du erfarenhet, manastrider, kristaller (som används för att kalla på monster), guld och andra godsaker. Ju högre svårighetsgrad desto bättre belöningar, så det är alltid en bra idé att försöka klara av dem alla. Du kan hitta dungeon-ikonen på världskartan (det är den lila ikonen med kedjor), och genom att trycka på den får du se kraven för att komma in i en dungeon. 

Slutligt finns det också Arenan där du kan slåss mot andra spelare i 1v1- eller 3v3-matcher. Om du vinner dessa strider får du erfarenhet, manastrider, kristaller och ära (som används för att bli högre rankad). Om du förlorar förlorar du en del av din ära, så se till att du alltid är väl förberedd innan du ger dig in. Välj rätt lag När du väljer ditt lag är det viktigt att tänka på elementet för varje monster. Det finns 5 element i Summoners War: Ljus, mörker, eld, vatten och vind. Varje attribut är starkt mot ett och svagt mot ett annat: 

 • Ljus slår Mörker 
 • Mörker slår Eld
 • Fyr slår Vatten
 • Vatten slår Vind 
 • Vind slår Ljus 

 

 Därför handlar det om att välja rätt lag om att välja lämpliga monster och rätt element för att motverka de vanligaste hoten. Nivåhöjning av runor Varje typ har sina unika fördelar och det är viktigt att använda rätt runor för varje monster. Till exempel kan ett monster med hög attackkraft gynnas av att använda attackrunor, medan ett monster med högt försvar kan gynnas av att använda försvarsrunor. Det är också viktigt att notera att alla runor inte är skapade lika och att vissa är bättre än andra. Ett bra sätt att tänka på detta är att använda sig av "stjärnbetyg": 

 • 1-stjärniga runor är de svagaste 
 • 2-stjärniga runor är bättre än 1-stjärniga runor 
 • 3-stjärniga runor är bättre än 2-stjärniga runor 
 • 4-stjärniga runor är bäst och bör användas när det är möjligt 

 Så när du nivåhöjer dina runor är det alltid en bra idé att försöka uppgradera dem till 4 stjärnor så snart som möjligt. Tjäna Manastrynen Mana stenar är en viktig komponent i Summoners War, och de kan användas för att kalla på monster, uppgradera dina byggnader och mycket mer. Det finns två sätt att tjäna manastroner på: 

 • För att besegra bossar i fängelsehålan (ju högre svårighetsgrad, desto bättre belöningar) 
 • För att vinna strider i Arenan (ju högre rang, desto bättre belöningar)

Det är viktigt att notera att du bara kan ha maximalt 500 manastener i handen samtidigt, så det är alltid en bra idé att spendera dem klokt.

Söker du sälja Summoners War-konton?

Är du intresserad av att sälja ett Summoners War-konto? iGitems är den perfekta marknadsplatsen för att sälja dina outnyttjade Summoners War-konton för pengar! Vi listar alla sorters Summoners War-konton med priser som sätts av säljarna. Vi erbjuder 24/7 live chat support och alla andra viktiga kommunikationsmedel om du föredrar det. Om du vill tjäna lite pengar på ett enkelt och roligt sätt, varför vänta med att kolla in denna fantastiska möjlighet? Om du blir en verifierad säljare hos iGitems kan du få betalt snabbt utan att ha någon som helst risk inblandad. Vårt professionella team kommer att hjälpa till att göra SW-kontohandelsprocessen sömlös för dig och köparen genom att tillhandahålla säkra betalningsalternativ samt skydd mot bedragare genom våra säkerhetsåtgärder på marknadsplatsen, vilket gör att både säljare och köpare är säkra från bedrägeririsker. Ta kontakt med vår kundtjänst och lista ditt Summoners War-konto idag!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?