Rocket League
Login / Join
Rocket League Rank Boosting - RL Carry Service

Rocket League Rank Boosting - RL Carry Service

Vi har den perfekta lösningen för dig som vill komma framåt i Rocket League men inte har tillräckligt med tid. Med igitems kommer våra säljare att öka din ranking medan du slipper köra.

Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Våra funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
igitems
Alternativ 1: Leverans i spelet
Denna leveransmetod avser en personlig handel som sker i spelets ekosystem. Säljaren träffar din karaktär för att leverera dig valutan i spelet.

Var uppmärksam på följande:
  • Skillnader i tidszon
  • Skillnader mellan servrar och regioner
  • Oavsett omständigheterna får du aldrig returnera valuta, guld etc. till säljarens karaktär efter leverans. Om säljaren ber dig att göra det ska du skapa en skärmdump och skicka den till vår kundtjänst.
Alternativ 2: Leverans i spelets brevlåda.
Vissa säljare på igitems kan välja att leverera valuta till din brevlåda i spelet. En sådan metod fungerar bra med en del onlinespel. Vanligtvis uppfylls mindre beställningar på detta sätt, eftersom det inte krävs någon samordning i spelet mellan säljare och köpare.
Garanterad säkerhet:
Vi förblir den säkraste platsen för att köpa och sälja spelvaluta. Vårt PlayerProtection-system garanterar en trevlig handelsupplevelse eller så får du pengarna tillbaka.

Bästa priser:
På igitems erbjuder vi dig ett brett spektrum av säljare och valutamarknadsplatser. Som ett resultat av detta hjälper konkurrensen mellan säljarna oss att uppnå de lägsta priserna som går att uppnå.

Snabb och pålitlig leverans:
På igitems spelar användarupplevelsen den viktigaste rollen. Av den anledningen betonar vi leveranshastighet så att du kan få din valuta i spelet så snart som möjligt. Varje beställning har en beräknad leverans som beräknas utifrån säljarens tidigare genomförda beställningar.
Varje försäljningsobjekt har en ungefärlig leveranstid för att ange när säljaren kan förvänta sig att leverera. Denna siffra beräknas utifrån säljarens tidigare leveranser. Säljarna fastställer också en garanterad leveranstid. Om de har gått ut i tid är du berättigad till återbetalning enligt igitems PayerProtection-plan.

Varför välja oss för Rocket League Boosting?

Förglöm att känna dig stressad och minska mängden slöseri med tid genom att dra nytta av Rocket League Boosting hos igitems! Med våra tjänster kan du enkelt rankas upp inom några timmar. Detta kommer inte bara att hjälpa dig att uppnå vad de flesta människor aldrig skulle drömma om, utan det kommer också att se till att dina förluster inte hindrar din framtida framgång. Här är bara några skäl till varför du bör välja oss:

  1. Professionalism - Våra professionella rocket league boosters är de bästa att arbeta med på grund av deras erfarenhet. De kommer att ta ditt konto och boosta det på ett säkert och effektivt sätt med hjälp av strategier som har bevisats gång på gång, vilket garanterar framgång i varje enskilt spel! Men även om det nästan inte finns någon chans att misslyckas, om något går fel, har du tryggheten att vår support dygnet runt omedelbart kommer att få saker och ting tillbaka på rätt spår.
  2. Snabba resultat - Våra proffsboosters är redo att få din rank snabbt. Tiden det tar för våra proffs att boosta dig beror på spelläge och ranking som önskas, men de flesta boosts av den här typen kan göras på så lite som 1-2 timmar, för att inte tala om dagar!
  3. Effektiv support - Du ska aldrig ha några tvivel om våra tjänster. Om en fråga dyker upp, kontakta oss via Live Chat, så går vi gärna igenom processen steg för steg med så många detaljer som behövs tills allt är klart.
  4. Säkerhet - För att skydda våra kunders information har vi strikta regler för våra boosters/säljare. De får inte göra några modifieringar eller ändringar i ditt lager. Dessutom får de inte kommunicera med vänner via konsolchatt-systemet och de får inte heller streama medan de boostar din rang.

Vad är Rocket League?

Rocket League är ett videospel med fordonsstrider och fotboll. Det släpptes första gången 2015 och har spelats av miljontals människor världen över!

I Rocket League styr spelarna en raketdriven bil och använder den för att slå en boll som är mycket större än bilarna mot det andra lagets målområde för att göra mål, på ett sätt som liknar en fotbollsmatch: standardreglerna för fotboll gäller, men planen är mer begränsad och har vissa hinder som icke-solida väggar som markerar dess gränser. Målet med spelet är att varje lag ska göra så många mål som möjligt inom den tilldelade tiden.

Spelet har varit populärt på grund av att det är lätt att lära sig kontrollen och att det är beroendeframkallande. Rocket League har också hyllats för sin välbyggda fysikmotor som gör det möjligt att göra spektakulära mål! Oavsett om det är rankade strider mot andra spelare från hela världen eller bara en vänskaplig tävling mellan vänner hemma tillsammans som spelar tillsammans, är Rocket League ett snabbt tävlingsspel för alla.

Köp Rocket League Boosting

Rocket League Boosting är det bästa alternativet om du vill spela i en högre liga och tävla mot liknande eller till och med bättre spelare än dig själv. Detta kommer inte bara att se till att du uppnår din drömranking, utan det kommer också att hjälpa dig att lära dig exakt hur dessa spelare presterar och utför strategier i spelet.

Nuförtiden har spel blivit mer konkurrenskraftiga än någonsin, och Rocket League är ett av de mest populära spelen där ute. Detta innebär att spelarna ständigt strävar efter att nå sin fulla potential för att vara på topp!

Det är lätt att förstå varför Rocket League rank progression är så svårt. När en spelare väl når sitt skicklighetstak och inte kan avancera längre i spelet, kommer de att finna sig fast på Gold eller Silver utan chans att bryta igenom den barriären om de inte har någon stor kunskap om hur det fungerar att klättra i graderna.

Turligtvis för dessa spelare som inte vill ha något annat än framgång även när de möter andra lika skickliga eller bättre, är våra raketförstärkningstjänster här för att hjälpa till. Våra säljare erbjuder vanligtvis två metoder för boosting, båda med lite olika tillvägagångssätt.

Med solo boosting spelar boostern på ditt konto och får dig till önskad rang, vilket sparar dig tid och säkerställer att spelen går snabbt och enkelt. Duo-boosting fungerar tvärtom, där du spelar tillsammans med boostern för att nå din önskade rank.

Det råder ingen tvekan om att det ofta är det bättre alternativet att spela med en booster (även om det ibland är dyrare) eftersom det kan ge dig kunskap om hur spelen fungerar och ge dig ett försprång inför nästa säsong!